Wij reizen met onze kinderen de hele wereld over

lees de situatie van Ellen

Situatie

Er gebeurt van alles in je leven. In sommige situaties is het handig om je te verzekeren. Hier vind je tips van anderen die in jouw situatie zaten.

Selecteer een categorie

leven

De situatie van Bas Ik ga op wintersport, van Alaska tot Frankrijk 1 januari 2018

Bas (41) is een ware wintersportfanaat. Hij heeft zo’n beetje overal geskied en gesnowboard: van Alaska tot Frankrijk en van Sicilië tot India. Lees hier meer over zijn situatie.

onderweg

De situatie van Ellen Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je tijdens de reis veel spontaner kunt zijn. 1 januari 2018

Vlak nadat Ellen en Stijn elkaar leerden kennen, gingen ze meteen op wereldreis. Toen ze zoon Teun (5) en dochter Tessel (2) kregen, gingen ze daar vrolijk mee door.

wonen

De situatie van Ido Ik heb een geschil opgelost door mediation 1 januari 2018

Zo’n 3 maanden nadat Ido (30) zijn huis kocht, kreeg hij problemen met de elektriciteit. Al snel bleek dat de bedrading door het hele huis vervangen moest worden. Verborgen gebreken, oordeelde Ido. Lees hier meer over de situatie van Ido.

wonen

De situatie van Kiki Wij zijn met z’n vieren en hebben 3 achternamen 1 januari 2018

Toen Kiki haar man Albert ontmoette, was ze al moeder van Jussi (11). Albert had nog geen kinderen. Samen kregen ze vervolgens Jules (3). Nu wonen ze met z’n vieren onder één dak.

leven

De situatie van Kyra en Olav Wij hebben ons eerste huis gekocht 1 januari 2018

Na jarenlang met veel plezier in Amsterdam te hebben gewoond, zijn Kyra (27) en Olav (31) toe aan wat meer rust, ruimte en natuur. Dat hebben ze gevonden in Weesp, waar ze hun eerste huis hebben gekocht. Lees hier meer over hun situatie.

werken

De situatie van Marga Heerlijk om mezelf samen met de honden even uit te laten 1 januari 2018

Marga Vogel (59) heeft samen met haar man Theo een eigen bouwbedrijf: Klussende Theo. 8 Jaar geleden besloot Theo voor zichzelf te beginnen. En Marga helpt hem waar ze kan.