Over Reaal

Verzekeren is vast niet je favoriete bezigheid. Dat begrijpen we bij Reaal maar al te goed. Toch is het prettig als het goed geregeld is en daar helpen we je graag bij. Dat doen we al meer dan 100 jaar, voor meer dan 1,8 miljoen klanten.

Bij Reaal vind je heldere producten met een duidelijke uitleg. Zo hou jij altijd de touwtjes in handen en bepaal je zelf wat je verzekert, en hoe jij je verzekeringen regelt. Rechtstreeks bij ons of via een adviseur die jou het werk uit handen neemt.

Wat je ook kiest, wij maken het in orde. Zodat jij kan zeggen: Lekker geregeld. Reaal.

Werken bij ons

Benieuwd hoe het is om bij Reaal te werken? Bekijk de ervaringen van collega's en de mogelijkheden die wij jou bieden.

SRLEV, is dat ook Reaal?

Heb je onlangs een levensverzekering van Reaal afgesloten? In de voorwaarden en in de overeenkomst staat de naam SRLEV N.V. vermeld. SRLEV N.V. is aanbieder van de levensverzekeringen van Reaal.


Fraudebeleid

Vertrouwen is belangrijk in de relatie die wij met onze klanten aangaan. Wij weten dat er altijd een kans bestaat dat klanten misbruik maken van ons vertrouwen door fraude te plegen. Daarom doen wij actief aan fraudebestrijding, zodat goedwillende klanten geen nadeel ondervinden van eventueel kwaadwillende.

Beleggingsbeleid

Elke maand vertrouwen onze klanten ons hun premie toe. Die premies beleggen wij. Natuurlijk om een mooi rendement te behalen. Maar dat is niet het enige, met die beleggingen dragen wij ook bij aan een mooiere wereld.