Van zzp'er tot mkb'er

Ontvang een voorwaardencheck t.w.v. € 349

Sluit je een zakelijke verzekering af bij Reaal? Dan maak je kans op een voorwaardencheck t.w.v. € 349.

Voor zzp'ers

Als zzp'er kies je ervoor om je passie te volgen. Zonder baas en zonder personeel. Je eigen koers varen. Dus ook je eigen verzekeringen regelen en samenstellen.

Voor mkb'ers

Als mkb'er run je een bedrijf. Met personeel, een pand en allerlei spullen. Daarvoor heb je specifieke verzekeringen nodig. Die vind je bij Reaal.

Voor VvE's

Als VvE bestuur(der) zorg je ervoor dat alle leden zorgeloos wonen in hun appartement. Veel risico's en zaken waar je als VvE mee te maken kunt krijgen, zijn prima te verzekeren.

Ontvang een voorwaardencheck t.w.v. € 349Maak kans op een voorwaardencheck t.w.v. € 349

Bijna 50% van de ondernemers heeft geen algemene voorwaarden of controleert deze niet regelmatig. Dat is jammer, want actuele algemene voorwaarden kunnen veel narigheid voorkomen.

Controleer jij net zoals veel collega ondernemers de algemene voorwaarden van jouw onderneming niet vaak? Dan is dit nu je kans. Wij geven ondernemers die hun zakelijke verzekering onderbrengen bij Reaal een voorwaardencheck ter waarde van € 349 cadeau. De voorwaardencheck wordt uitgevoerd door de ervaren juristen van Flexx van DAS. Lekker geregeld!

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Met onze AOV's bescherm je jezelf tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Kun je door een ziekte of ongeval je werk niet meer uitvoeren? Dan ontvang je een uitkering, als dat aan de orde is. En deskundige hulp, afgestemd op jouw behoeften.

  • Aantrekkelijke instapkorting
  • Uitgebreide preventieservice Reaal Lijfwacht
  • Snel duidelijkheid over je uitkering