Jouw situatie

Bijna iedereen krijgt in het leven te maken met ingrijpende gebeurtenissen, positieve en negatieve. Deze zogenaamde levensgebeurtenissen veranderen veel aan je situatie en vragen vaak om een hoop geregel.

Wat moet je precies op orde hebben? En waar moet je rekening mee houden als het gaat om verzekeringen? Al dat uitzoekwerk is vast niet je favoriete bezigheid, vooral niet tijdens een levensgebeurtenis. Dat begrijpen we bij Reaal maar al te goed. Daarom hebben we hier nuttige en nodige informatie per situatie bij elkaar gezet. Zodat jij overzicht hebt en jezelf kostbare tijd kunt besparen in hectische tijden.

Lekker geregeld toch?

Image

Verhuizen

Verhuizen is een proces. Tussen huizenjacht en housewarming ga je door een aantal fases. En in iedere fase moet je zaken regelen.

Image

Scheiden

Zo'n 40% van de huwelijken eindigt in een echtscheiding. Los van de emoties, komt er een hoop bij kijken. Ook wat je verzekeringen betreft.

Image

Overlijden

Overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Waar veel bij komt kijken. We hebben alles wat je hierover moet weten bij elkaar gezet.

Waar moet je aan denken?

Zelf regelen

Waarom Reaal?

Reaal regelt 't al meer dan 100 jaar

Al sinds 1904

Reaal is een niet weg te denken onderdeel van de Nederlandse geschiedenis.

Check, dubbelcheck

We vinden het belangrijk dat je goede keuzes kan maken. Ook over je verzekeringen.

1,8 miljoen klanten

Bij Reaal hebben we ruim 1.8 miljoen klanten. Dat is niet voor niets. We zijn een verzekeraar middenin de maatschappij.