Werken bij ons

Reaal is een Nederlandse verzekeraar met een compleet aanbod van flexibele en betrouwbare verzekeringsproducten voor particuliere en zakelijke klanten. Reaal is onderdeel van Athora.

Ambitie

Het vergroten van financiële veerkracht, dát is onze ambitie. Dit doen wij door onze (potentiële) klanten te helpen om weloverwogen keuzes te maken in hun financiële situatie. Keuzes die hen nu verder brengen, maar ook straks. Zodat ze hun leven kunnen leven zoals zij dat willen. En, als zij ons nodig hebben, zijn we er natuurlijk voor hen.

Eigentijds, eenvoud en optimistisch

We helpen onze klanten op een eigentijdse en optimistische manier. Door te blijven inspelen op de veranderende klantwensen en te denken in kansen en mogelijkheden. Wij maken daarbij complexe financiële situaties behapbaar en inzichtelijk. De klant bepaalt zijn eigen route, of hij nu zelf zijn zaken met Reaal regelt, of via een onafhankelijke adviseur. Of een combinatie daarvan. Het maakt ons niet uit welke route hij kiest, zolang die route maar uitkomt bij een goed doordacht besluit.

Onze collega's bij Reaal

We hebben collega's die op een persoonlijke, betrokken manier onze klanten helpen. Dit doen ze natuurlijk door alle kennis en praktijkervaring te gebruiken. Maar vooral ook door actief naar hen te luisteren en proactief mee te denken en te handelen. We willen klanten behandelen zoals we zelf ook behandeld willen worden.

De onderlinge sfeer is goed, iedereen werkt hard maar er is altijd ruimte en aandacht voor elkaar. 'Sociaal en collegiaal' zijn de woorden die collega's gebruiken. Wij zijn vooral gewone mensen, no-nonsense, zonder dikdoenerij met een open, frisse kijk.

Meer informatie

Op athora.nl vind je meer informatie over o.a. jouw loopbaan en wat we je bieden.