Wanneer heb je dat nu écht goed geregeld?

Vakantieplezier verzekerd

Heerlijk, op vakantie! Maar eerst wel even alles goed regelen, zoals je reis­verzekering. Zo ga je met een gerust hart op weg. Wanneer heb je dat nu écht goed geregeld? We praten je er graag doorheen. Dan kun je bewust kiezen welke dekkingen bij je passen.

Met de doorlopende reis­verzekering ben je altijd verzekerd als je op reis gaat. Of dit nou een verre reis is of een weekendje weg. Wel zo makkelijk. De eerste stap is besluiten of je een Europa­dekking wilt of een wereld­dekking. Kies je voor een Europa­dekking, maar besluit je toch buiten Europa op vakantie te gaan? Dan kan je de dekking natuurlijk omzetten naar een wereld­dekking.

Standaard­dekking

Ga je op reis buiten Europa? Kies dan voor wereld­dekking. Onze doorlopende reis­verzekering kent een uitgebreide standaard­dekking. Waar moet je aan denken?

 • Buitengewone kosten en hulpverlening bij ziekte, een ongeval of overlijden tijdens je reis
  Denk bijvoorbeeld aan hulpverlening door SOS International.
 • Schade aan vakantieverblijf
  Mocht er, ondanks dat jullie nog zo voorzichtig zijn, schade ontstaan aan jullie vakantiewoning? Dan wordt dat tot maximaal € 250 vergoed.
 • Ongevallen­dekking
  Een eenmalige uitkering bij overlijden of algehele blijvende invaliditeit van een verzekerde door een ongeval tijdens een reis.
 • Medische kosten
  Medische kosten door een spoedeisende noodzaak zijn in het buitenland op de basiszorg­verzekering beperkt gedekt. Goed dus om deze mee te verzekeren als je op reis gaat! Dat voorkomt onaangename verrassingen in een toch al vervelende situatie.
 • Juridische kosten
  Schade kan gepaard gaan met een conflictsituatie. Buitenlandse rechtsstelsels kunnen enorm afwijken van de Nederlandse. In zo'n geval is juridische hulp een welkome ondersteuning.
 • Bagage
  Bagage wordt tot maximaal € 3.500 per reis vergoed, voor alle verzekerden samen maximaal 2 keer dit bedrag.
 • Repatriëring huisdier
  Wij vergoeden maximaal € 500 per gebeurtenis (met een maximum van € 1.000 per jaar per polis) om je huisdier per vliegtuig terug te brengen.

Voor de specifieke verzekerde bedragen kijk je in de voor­waarden.

Aanvullende dekkingen

Met de verschillende aanvullende dekkingen zorg je dat je verzekering helemaal bij je past. Je kunt kiezen uit:

 • Annulerings­verzekering
  Moet je eerder terug van je vakantie? Vertrek je onverhoopt later? Of kun je helemaal niet weg? Dan is het fijn als je een annulerings­verzekering hebt. Hiermee krijg je in ieder geval (een deel van) je geld terug. In deze video vertellen we je hier meer over.
 • Autohulp
  Ga je met de auto op vakantie? Denk dan aan de automobilistenhulp. Hiermee ben je verzekerd voor uitval van de bestuurder, of van het vervoersmiddel. Overkomt je dergelijke pech? Dan komt er veel bij kijken.
 • Wintersport­verzekering
  Stap je op de lange latten en daarna over op de après-ski? Neem dan ook de aanvullende wintersport­verzekering. Daarmee ben je verzekerd tegen schade, verlies en diefstal van je wintersportspullen.

Caravan­verzekering

Gaat de caravan mee op reis? Ook belangrijk om die goed te verzekeren. Met onze caravan­verzekering ben je verzekerd voor:

 • Schade aan je caravan.
 • Schade aan je inboedel tot maximaal € 5.000.
 • Aansprakelijkheid voor schade die je met je losgekoppelde caravan veroorzaakt.
 • Hulpverlening bij een ongeval in Nederland en daarbuiten na schade door ongeval, pech of diefstal.

Voor­waarden

Natuurlijk lees je voor het afsluiten van een verzekering de voor­waarden goed door. Dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Meer vakantietips? Lees ook hoe je veilig kan boeken, hoe je goed kan inpakken en schade kan claimen.