Je schade­verzekering opzeggen

Wil je je schade­verzekering opzeggen? Vanaf 1 februari 2021 is het beheer van de Reaal schadeverzekeringen overgenomen door Nationale-Nederlanden. Hieronder lees je hoe je de opzegging van je schadeverzekering kunt doorgeven aan Nationale-Nederlanden.

Let op: zeg je je schade­verzekeringen op voordat je ergens anders een nieuwe verzekering hebt afgesloten? Dan ben je voor de tussenliggende periode niet verzekerd!

Consumenten

Wil je je schadeverzekering opzeggen en ben je verzekerd via een financieel adviseur? Neem dan contact op met je financieel adviseur. Hij denkt met je mee en geeft de wijziging door.

Heb je de verzekering zelf bij Reaal afgesloten? Neem dan contact met de klantenservice van Nationale-Nederlanden via 088-663 06 63. Zij helpen je graag verder.

Rechtsbijstand­verzekering voor FNV leden

Heb je een rechtsbijstandverzekering voor FNV leden en wil je deze opzeggen? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

Ondernemers

Wanneer je zakelijke schadeverzekering wilt opzeggen, vragen we je contact op te nemen met je financieel adviseur. Hij kan dit voor je in orde maken.

Heb je geen adviseur, neem dan contact met Nationale-Nederlanden op via 079-320 84 84.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Ook voor het opzeggen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vragen we je contact op te nemen met je financieel adviseur.

Heb je vragen over je AOV? Neem dan contact op met onze klantenservice via 020 - 543 66 40