Oldtimerverzekering

Snel hulp na een ongeval, geschikt voor alle soorten oldtimers en alleen verzekeren tegen brand en diefstal kan ook.

Vraag een offerte aanMeer informatie

Oldtimerverzekering

Voordelen Waarom onze oldtimerverzekering?

  • Snel hulp na een ongeval

    Wat voor soort oldtimerverzekering je ook hebt, je kunt altijd rekenen op snelle en vakkundige hulp na een ongeval. Zo heb je tijd om even bij te komen.

  • Voor alle soorten oldtimers

    Onze oldtimerverzekering is voor alle voertuigen van 30 jaar en ouder. Dat kan een oude auto zijn, maar ook een bromfiets of motor op leeftijd.

  • Brand en diefstal verzekeren

    Ga je met je oldtimer de openbare weg niet op? Kies dan de brand- en diefstal- verzekering. Aansprakelijkheid en hulp bij een ongeval zijn dan niet verzekerd.

Verzekering afsluiten Hulp bij het maken van je keuze

Vraag een offerte aan

Wil je weten wat de oldtimerverzekering je kost? Vraag dan een offerte aan. Een onafhankelijk financieel adviseur belt je dan binnen 1 uur terug. Zonder verdere verplichting.

Offerte aanvragen

Hulp van een onafhankelijk adviseur

Een financieel adviseur betaal je voor persoonlijk advies. Daar krijg je wel veel voor terug. Hij zorgt voor een verzekering die precies bij jou past en neemt je een hoop uitzoekwerk uit handen.

Vind een adviseur


Hulp van Reaal

Wanneer je direct zelf je verzekering wilt regelen, online of telefonisch, bieden we je hulp en informatie.

Help me nu

Dekkingen Dit is er allemaal verzekerd

WA-verzekering Volledig Casco Brand en diefstal
Schade aan je eigen oldtimer nee ja
optioneel
Schade aan anderen ja ja nee
Wegslepen van je oldtimer na een ongeluk ja ja nee
SOS International regelt je thuiskomst na een ongeluk ja ja nee
Schade door brand, diefstal, blikseminslag nee ja ja
Schade door andere onvoorziene gebeurtenissen nee ja nee
     
Meer informatie Meer informatie Meer informatie

Verzekeringskaart

De verzekeringskaart helpt je de oldtimerverzekering van Reaal te vergelijken met andere aanbieders.


Eigen risico Dit betaal je zelf

Voor de WA-verzekering geldt er geen eigen risico, voor de brand- en diefstalverzekering en Volledig Casco wel. Het standaard eigen risico voor een oldtimer auto is € 150 en voor een oldtimer motor en bromfiets € 100. Je kunt ook kiezen voor een vrijwillig verhoogd eigen risico van € 250 voor de brand- en diefstalverzekering en Volledig Casco. Dat levert je 10% premiekorting op.

Soms heb je geen eigen risico, of juist een hoger eigen risico.


Aanvullende dekkingen Wat kun je nog meer verzekeren?

Ongevallenverzekering in/opzittenden

Je hoopt het natuurlijk niet, maar je kunt met je oldtimer betrokken raken bij een ongeluk. Veroorzaak jij dat ongeluk? Dan is met een WA-verzekering de schade aan anderen verzekerd. Met Volledig Casco is ook de schade aan je oldtimer verzekerd. Heb je passagiers en vind je het belangrijk dat zij verzekerd zijn bij blijvende invaliditeit of overlijden? Dan kun je een ongevallenverzekering in/opzittenden afsluiten.

Schadeverzekering in/opzittenden

Bij een verkeersongeval kun je zelf, of één van je passagiers of bijrijders, gewond raken of zelfs overlijden. De spullen in je oldtimer kunnen daarbij kapot gaan. Denk bijvoorbeeld aan een fototoestel of telefoon. De schadeverzekering in/opzittenden vergoedt de schade aan spullen en de gezondheid van de inzittenden, opzittenden of bijrijders.

Verhaalsbijstand

Het kan gebeuren dat de schade aan je oldtimer of persoonlijke bezittingen die erin lagen, is veroorzaakt door een andere partij. Als je veel moeite moet doen om dat vergoed te krijgen, kunnen de juridische kosten flink oplopen. Met onze aanvullende verhaalsbijstandverzekering krijg je juridische hulp.

Heb je vragen?

Wij beantwoorden ze graag. Jij kan kiezen op welke manier. Help me nu

Tips Handig om te weten

Hulp nodig, schade melden of aangifte doen?

Heb je op de plaats van het ongeval hulp nodig? Bel dan meteen SOS International via 0031 - 20 - 651 58 55. Zij schakelen de hulpdiensten voor je in. Als je schade wilt melden, bel dan direct je financieel adviseur. Hij helpt je snel met het oplossen daarvan. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen via 0800-REAALHULP (0800 - 732 25 48 57). Dit telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

Is je oldtimer gestolen? Doe dan direct aangifte bij de politie. Maar laat het ons ook weten. Wij geven dan de gegevens van je oldtimer door aan het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit.

Looptijd van je verzekering

Onze oldtimerverzekering is onderdeel van het Reaal Goed Geregeld Pakket. Heb je meer schadeverzekeringen die horen bij dit pakket? Dan hebben deze allemaal dezelfde verlengingsdatum. De oldtimerverzekering loopt vanaf het moment van afsluiten (de ingangsdatum) tot de verlengingsdatum van het pakket. Dit is maximaal 1 jaar.

We verlengen de verzekering daarna telkens automatisch op de verlengingsdatum van het pakket voor weer 1 jaar. Na deze verlenging kun je de verzekering op elk moment opzeggen met een opzegtermijn van een maand.

Pakketkorting Goed Geregeld Pakket

De oldtimerverzekering maakt deel uit van het Reaal Goed Geregeld Pakket. Sluit je 2 of meer verschillende verzekeringen uit dat pakket? Dan krijg je korting op je premie:

Voorwaarden en brochures


De oldtimerverzekering van Reaal

Snel hulp na een ongeval, geschikt voor alle soorten oldtimers en alleen verzekeren tegen brand en diefstal kan ook.

Vraag een offerte aanZoek adviseur

Help me nu

Help me nu