Oldtimer­verzekering

Snel hulp na een ongeval, geschikt voor alle soorten oldtimers en alleen verzekeren tegen brand en diefstal kan ook.

Voordelen

Waarom onze oldtimer­verzekering?

Snel hulp na een ongeval

Wat voor soort oldtimer­verzekering je ook hebt, je kunt altijd rekenen op snelle en vakkundige hulp na een ongeval. Zo heb je tijd om even bij te komen.

Voor alle soorten oldtimers

Onze oldtimer­verzekering is voor alle voertuigen van 30 jaar en ouder. Dat kan een oude auto zijn, maar ook een bromfiets of motor op leeftijd.

Brand en diefstal verzekeren

Ga je met je oldtimer de openbare weg niet op? Kies dan de brand- en diefstal- verzekering. Aansprakelijkheid en hulp bij een ongeval zijn dan niet verzekerd.

Dekkingen

Dit is er allemaal verzekerd

 

WA-verzekering

Volledig Casco

Brand en diefstal

Schade aan je eigen oldtimer     In bepaalde gevallen. Lees er meer over onder 'Meer informatie'.
Schade aan anderen      
Wegslepen van je oldtimer na een ongeluk      
SOS International regelt je thuiskomst na een ongeluk      
Schade door brand, diefstal, blikseminslag      
Schade door andere onvoorziene gebeurtenissen      
 

Eigen risico

Dit betaal je zelf

Voor de WA-verzekering geldt er geen eigen risico, voor de brand- en diefstal­verzekering en Volledig Casco wel. Het standaard eigen risico voor een oldtimer auto is € 150 en voor een oldtimer motor en bromfiets € 100. Je kunt ook kiezen voor een vrijwillig verhoogd eigen risico van € 250 voor de brand- en diefstal­verzekering en Volledig Casco. Dat levert je 10% premiekorting op.

Soms heb je geen eigen risico, of juist een hoger eigen risico.

Ter vergelijking

Verzekeringskaart

De verzekeringskaart helpt je de ­verzekeringen van Reaal te vergelijken met andere aanbieders.

Verzekeringskaart

Oldtimerverzekering

Verzekeringskaart

Inzittendenverzekering

Verzekeringskaart

Ongevallenverzekering in-/opzittenden

Verzekeringskaart

Verkeersrechtsbijstandverzekering

Aanvullende dekkingen

Wat kun je nog meer verzekeren?

 • Ongevallen­verzekering in/opzittenden

  Ongevallen­verzekering in/opzittenden

  Je hoopt het natuurlijk niet, maar je kunt met je oldtimer betrokken raken bij een ongeluk. Veroorzaak jij dat ongeluk? Dan is met een WA-verzekering de schade aan anderen verzekerd. Met Volledig Casco is ook de schade aan je oldtimer verzekerd. Heb je passagiers en vind je het belangrijk dat zij verzekerd zijn bij blijvende invaliditeit of overlijden? Dan kun je een ongevallen­verzekering in/opzittenden afsluiten.

 • Schade­verzekering in/opzittenden

  Schade­verzekering in/opzittenden

  Bij een verkeersongeval kun je zelf, of één van je passagiers of bijrijders, gewond raken of zelfs overlijden. De spullen in je oldtimer kunnen daarbij kapot gaan. Denk bijvoorbeeld aan een fototoestel of telefoon. De schade­verzekering in/opzittenden vergoedt de schade aan spullen en de gezondheid van de inzittenden, opzittenden of bijrijders.

 • Verhaalsbijstand

  Verhaalsbijstand

  Het kan gebeuren dat de schade aan je oldtimer of persoonlijke bezittingen die erin lagen, is veroorzaakt door een andere partij. Als je veel moeite moet doen om dat vergoed te krijgen, kunnen de juridische kosten flink oplopen. Met onze aanvullende verhaalsbijstand­verzekering krijg je juridische hulp.

Tips

Handig om te weten

 • Hulp nodig, schade melden of aangifte doen?

  Heb je op de plaats van het ongeval hulp nodig? Bel dan meteen SOS International via 0031 - 20 - 651 58 55. Zij schakelen de hulpdiensten voor je in. Als je schade wilt melden, bel dan direct je financieel adviseur. Hij helpt je snel met het oplossen daarvan. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen via 0800-REAALHULP (0800 - 732 25 48 57). Dit telefoon­nummer is 24 uur per dag bereikbaar.

  Is je oldtimer gestolen? Doe dan direct aangifte bij de politie. Maar laat het ons ook weten. Wij geven dan de gegevens van je oldtimer door aan het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit.

 • Looptijd van je verzekering

  Onze oldtimer­verzekering is onderdeel van het Reaal Goed Geregeld Pakket. Heb je meer schade­verzekeringen die horen bij dit pakket? Dan hebben deze allemaal dezelfde verlengingsdatum. De oldtimer­verzekering loopt vanaf het moment van afsluiten (de ingangsdatum) tot de verlengingsdatum van het pakket. Dit is maximaal 1 jaar.

  We verlengen de verzekering daarna telkens automatisch op de verlengingsdatum van het pakket voor weer 1 jaar. Na deze verlenging kun je de verzekering op elk moment opzeggen met een opzeg­termijn van een maand.

 • Pakketkorting Goed Geregeld Pakket

  De oldtimer­verzekering maakt deel uit van het Reaal Goed Geregeld Pakket. Sluit je 2 of meer verschillende verzekeringen uit dat pakket? Dan krijg je korting op je premie:

  Aantal verzekeringen uit pakket Korting

  2 verzekeringen 

  2%
  3 verzekeringen 5%
  4 verzekeringen 8%
  5 verzekeringen 10%
  8 verzekeringen of meer 12%
 • Voor­waarden en brochures

Ik ruil mijn moderne auto in voor een oldtimer