Sieraden­verzekering Wereldwijd

Met onze Inboedel­verzekering Basis of Allrisk zijn sieraden in huis standaard verzekerd tot € 2.500. Met de aanvullende Sieraden­verzekering Wereldwijd verzeker je je sieraden als deze meer dan € 2.500 waard zijn. Ook verzeker je het verlies van sieraden wereldwijd.

Sieraden­verzekering Wereldwijd

Wat is er verzekerd?

Je kiest bij het afsluiten van de ­verzekering voor welk bedrag je de sieraden wilt verzekeren. Het eigen risico dat je koos op de Inboedel­verzekering is ook het eigen risico voor de Sieraden­verzekering Wereldwijd.

Verzekeringskaart

De verzekeringskaart helpt je de Inboedel­verzekering van Reaal te vergelijken met andere aanbieders.

Sieraden­verzekering Wereldwijd

Wat is er niet verzekerd?

Er zijn ook schades die wij niet betalen. Welke dat zijn lees je in artikel 4 van de voorwaarden van de Inboedel­verzekering. Anders dan in artikel 4 staat, betalen wij wel voor schade door verlies of vermissing.

Daarnaast betalen wij niet voor:

  • schade aan sieraden die je aan anderen hebt toevertrouwd
  • schade aan sieraden die je zonder toezicht of in een niet goed afgesloten ruimte hebt achtergelaten
  • schade aan sieraden die je zichtbaar in een voer- of vaartuig hebt achtergelaten
  • schade door diefstal uit een openbare gelegenheid, terwijl de sieraden op dat moment niet in jouw zicht of niet binnen jouw handbereik waren. (Voorbeeld: Je sieraden zitten in je handtas. Je hangt de handtas aan je stoel in de ontbijtzaal van een hotel. Daarna loop je naar het ontbijtbuffet. Je laat de handtas hangen. Vervolgens wordt je handtas met sieraden gestolen.)

Meer informatie over de aanvullende Sieraden­verzekering wereldwijd lees je in de voor­waarden van de Inboedel­verzekering bij de aanvullende verzekeringen.