Over ons

Over ons

Een verzekering afsluiten doe je niet elke dag. Als je er dan één afsluit, wil je natuurlijk wel precies weten waarvoor je kiest. Daarom helpen wij klanten om weloverwogen keuzes te maken in hun financiële situatie. Door moeilijke materie op een makkelijke manier uit te leggen. Door naar ze te luisteren. Door mee te denken. Door te doen. Door ze te helpen de juiste keuze te maken. Bewust. Doordacht. Weloverwogen. Een keuze waar ze echt wat aan hebben.

Wij zijn ontstaan als sociaal vangnet voor arbeiders. Een verzekeraar middenin de maatschappij, met hart voor de klanten. De laatste jaren zijn onze idealen echter verwaterd. Ruim een eeuw later gaan we daarom terug naar de basis. Ruim een eeuw aan ervaring rijker pakken we onze rol in de maatschappij weer op.

Maar de maatschappij is veranderd en onze rol ook. De overheid trekt zich steeds verder terug. Mensen bepalen meer en meer zelf hoe zij hun financiële toekomst inrichten. En wij kunnen ze daarbij helpen. Want als je nu goed over je leven nadenkt, heb je straks meer ruimte om ervan te genieten en om je leven te leven.

Hidde Kuik

Onze persvoorlichter

(+31) (0)6 41 13 98 74

Hidde.Kuik@vivat.nl

Werken bij ons

Benieuwd hoe het is om bij Reaal te werken? Bekijk de ervaringen van collega’s en de mogelijkheden die wij jou bieden.

Help me nu

Help me nu