Je overlijdensrisico­verzekering loopt af

Heb je van ons een brief ontvangen omdat jouw overlijdensrisico­verzekering binnenkort afloopt? Of wil je weten welke mogelijkheden Reaal biedt? Hier vind je meer informatie over jouw verzekering, de mogelijkheden en een aantal dingen waarmee je rekening moet houden of op moet letten.

Reaal keert bij deze verzekering een afgesproken bedrag uit wanneer de verzekerde overlijdt. Als de verzekerden op de einddatum nog in leven zijn, stopt de verzekering. Dat is bij jou het geval.

Misschien is jouw situatie nu anders

Dit is een goed moment om je financiële situatie weer eens tegen het licht te (laten) houden. Je financieel adviseur kent jouw persoonlijke situatie het best. Hij denkt graag met je mee over jouw situatie. Heb je geen financieel adviseur, dan vind je via deze pagina snel en eenvoudig een financieel adviseur bij jou in de buurt.

Wat biedt Reaal?

Misschien zijn jouw wensen en situatie veranderd en heb je ook de komende jaren nog behoefte aan een verzekering die uitkeert bij overlijden. Wij hebben hiervoor een prima product: de scherp geprijsde Reaal Overlijdensrisico­verzekering.