Reisverzekering

Voor de zekerheid

Zorgeloos genieten van uw vakantie. Dat kan! Met de REAAL Reisverzekering verzekert u uzelf en/of uw gezin tegen de financiële gevolgen van schade, verlies, diefstal of een ongeval tijdens uw vakantie. Voor de zekerheid.

Ontvang binnen 1 uur een offerte

Reisverzekering
 • Uitgebreide basisdekking

  De REAAL Reisverzekering kent een goede basisdekking met ruime vergoedingen voor beschadigde bagage, geneeskundige kosten, ongevallen of rechtsbijstand. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruikmaken van SOS International.

  Uitgebreide basisdekking
 • Aanpassen aan uw vakanties

  Uw REAAL Reisverzekering is flexibel in te richten op uw vakanties. Kies uit Europa of Werelddekking en voor de uitbreidingen Wintersport, Annulering en Autohulp.

  Koffers
 • Kinderen gratis

  Gaat u op vakantie met het hele gezin? Gezellig! En maakt u zich vooral geen zorgen als u jonge kinderen heeft. Kinderen tot 5 jaar zijn namelijk gratis meeverzekerd.

  Kinderen gratis
 • Ontvang binnen 1 uur een offerte

Pakketkorting tot 12%

De REAAL Reisverzekering is onderdeel van het Goed Geregeld Pakket. Een pakket met interessante premiekorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting. Zo ontvangt u bij 3 verzekeringen al 5% korting op uw premie.

Basisdekking

Gedekt

 • Van wie: u, uw partner en eventueel uw thuiswonende kinderen.
 • iPhone en andere mobiele telefoons tot € 300.
 • Laptop, iPad, iPod en andere apparatuur tot € 2.000.
 • Horloge tot € 300.
 • Contant geld tot € 500.
 • In Nederland: bij een weekendje weg of vakantie in eigen land.
 • In Europa of de hele wereld afhankelijk van uw keuze.
 • Tijdens reis van maximaal 90 dagen.

Niet gedekt

 • Elke diefstal die niet écht is gebeurd (fraude).
 • Antiek of kunst.
 • Diefstal van uw auto, motor of motorboot.

Meer informatie over wat wel en niet verzekerd is, leest u in de voorwaarden.

Extra services

 • Autohulp

  Kunt u zelf niet meer verder rijden door bijvoorbeeld ziekte? Of moet u onverhoopt snel terug naar Nederland, bijvoorbeeld voor een begrafenis? Dan betaalt REAAL de kosten voor het vervoer van de auto naar Nederland. REAAL betaalt ook het vervoer naar de dichtstbijzijnde garage voor als uw auto door een ongeval niet meer verder kan rijden. Voor de Autohulp betaalt u een toeslag van € 1,42 per maand voor het hele gezin.

  Let op: gaat uw auto kapot door slecht onderhoud of omdat de auto in zeer slechte staat is? Dan krijgt u geen vergoeding.

  Pechhulp
 • Wintersport

  Met de extra Wintersport-dekking bent u tijdens het beoefenen van wintersport verzekerd voor alle standaard onderdelen op de REAAL reisverzekering. Daarnaast zijn ook uw wintersportartikelen verzekerd. Ook als u deze in het buitenland heeft gehuurd. Wij betalen ook de kosten van skipassen, gehuurde skiuitrusting of geboekte skilessen die u niet meer kunt gebruiken. Voor de Wintersport uitbreiding betaalt u een toeslag € 2,13 per maand voor het hele gezin.

  REAAL keert geen schadevergoeding uit als u gevaarlijke wintersporten doet, bijvoorbeeld ijshockey of schansspringen.

  Wintersport
 • Annulering

  Moet u uw vakantie annuleren? Of moet u midden in uw vakantie onverhoopt naar huis omdat een familielid is overleden of door brand aan uw huis? Dan krijgt u met de extra annuleringsverzekering een uitkering van maximaal € 1.500 of € 2.500, afhankelijk van welke aanvullende annuleringsverzekering u heeft afgesloten. De aanvullende annuleringsverzekering is er vanaf € 6,67 extra per maand voor het hele gezin.

  Let op: de annuleringsverzekering moet afgesloten zijn binnen 7 dagen na het boeken van de reis.

  Annuleringsverzekering

Reisverzekering aanvragen

Heeft u interesse in een offerte of wilt u een verzekering aanvragen? Laat uw gegevens achter en een onafhankelijke adviseur belt u terug.

Onafhankelijk advies

REAAL werkt samen met de onafhankelijke financieel adviseur. Deze adviseur helpt u bij het maken van een keuze tussen offertes van meerdere aanbieders. De kans bestaat dat u uiteindelijk niet voor een verzekering van REAAL kiest. Op die manier is advies écht onafhankelijk.

Ontvang binnen 1 uur een offerte

Binnen 1 uur neemt een adviseur telefonisch contact met u op. Uw contactgegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Contractduur en betaling

De verzekering geldt vanaf het moment van afsluiten voor 1 jaar en wordt daarna telkens automatisch voor 1 jaar verlengd. Na het eerste jaar kunt u de verzekering op elk moment opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. U betaalt de REAAL Reisverzekering per jaar, per half jaar, per kwartaal of per maand, zonder enige extra toeslag.

Bent u al klant van REAAL?

REAAL Totaalplan

Sinds 1 januari 2013 heeft REAAL een nieuw assortiment particuliere schadeverzekeringen. Deze verzekeringen horen bij het REAAL Goed Geregeld Pakket. Het kan zijn dat u nog verzekeringen heeft uit het vorige pakket: het REAAL Totaalplan. Op uw polisblad kunt u zien binnen welk pakket uw verzekering valt. Bekijk ook de productinformatie van de REAAL Totaalplan producten.

Hulp nodig?

SOS International

Hulp nodig op vakantie? Bel dan direct met alarmcentrale SOS International: +0031 - 20 - 651 58 55. Kijk voor meer informatie op www.sosinternational.nl.

Heeft u schade tijdens de reis of heeft u hulp gekregen van SOS International? Belt u dan zo snel mogelijk met uw financieel adviseur, of met 0800 - 732 25 48 57 (vanuit het buitenland 0031-79-320 81 90). Dit telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar. U kunt uw schade ook melden via het online schadeformulier.

Voorwaarden & brochures

Bent u al bij ons verzekerd? Op deze pagina vindt u alle documenten die op uw schadeverzekering van toepassing zijn.

Wat leest u in deze productwijzer?

In de productwijzer vindt u algemene informatie over een reis- en annuleringsverzekering. Welke risico’s dekt deze verzekering? Hoe hoog is de premie en wat doet de verzekeraar met de premie? Wat kunt u van een verzekeraar verwachten en wat verwacht een verzekeraar van u? De productwijzer helpt u bij het kiezen van de juiste verzekering. Deze productwijzer is opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Uw adviseur

Helpt u met het vergelijken van offertes en het aanpassen van producten aan uw nieuwe wensen.

Uw adviseur

Klantenservice

Helpt u verder bij schade of bij administratieve wijzigingen.

REAAL Klantenservice

SOS International

Hulp nodig op vakantie? Bel dan direct met alarmcentrale SOS International: +0031 - 20 - 651 58 55. Kijk voor meer informatie op www.sosinternational.nl.