Autoverzekering

Voor de zekerheid

Van een ster in de ruit tot flinke stormschade. Of van een gestolen auto tot gewonden bij een ongeval. Om de hoek of in het buitenland. Het verzekeren van uw auto is zonder meer belangrijk. Kies uit de WA-verzekering, de Beperkt Casco of de Volledig Casco verzekering.

Ontvang binnen 1 uur een offerte

Autoverzekering
 • Eigen risico

  Voor de WA-verzekering geldt er geen eigen risico, voor de Beperkt en Volledig Casco verzekering wel. Het standaard eigen risico daarvoor is € 150. Maar u kunt ervoor zorgen dat u minder betaalt. Als u schade heeft aan uw auto, kunt u kiezen voor een bij Schadegarant aangesloten herstelbedrijf met een A of B classificatie. Dan is uw eigen risico € 0. De classificatie van herstelbedrijven staat op schadegarant.nl.

  Geen eigen risico
 • Altijd hulp bij pech onderweg

  Snel weer op weg bij autopech? Bij de autoverzekering kunt u ook Pechhulp van Route Mobiel afsluiten. U kunt kiezen voor hulp in Nederland of in heel Europa. Pechhulp Europa kunt u aanvullen met Uitgebreid Vervangend Vervoer en Pechhulp voor uw caravan of aanhanger.

  Altijd hulp bij pech onderweg

   

 • No-claimkorting vanaf 48%

  Sluit u een autoverzekering af bij REAAL? Dan start u met een bonuskorting van 48%. Dit geldt ook voor jongeren. Die no-claimkorting kan oplopen tot 80% als u schadevrij rijdt.

  No-claimkorting vanaf 48%
 • Ontvang binnen 1 uur een offerte

Pakketkorting tot 12%

De autoverzekering is onderdeel van het Goed Geregeld Pakket. Een pakket met interessante premiekorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting. Zo ontvangt u bij 3 verzekeringen al 5% korting op uw premie.

Mogelijkheden

WA-verzekering

De WA-verzekering is verplicht en biedt dekking voor schade veroorzaakt aan derden tijdens deelname aan het verkeer. Schade aan uw eigen auto wordt niet vergoed. Voor materiële schade aan een derde biedt de WA-verzekering een maximaal verzekerd bedrag € 2.500.000 en voor personenschade is dat maximaal € 5.600.000. Onder de WA-verzekering vallen ook zekerheidsstelling, vervoer van gewonden en automobilistenhulp bij ongevallen.

Beperkt Casco

Met Beperkt Casco is uw auto verzekerd voor een aantal gebeurtenissen zoals brand, diefstal, ruitschade en schade door storm of bliksem.

Volledig Casco

Met Volledig Casco bent u, naast alle schade die gedekt wordt door een Beperkt Cascoverzekering, verzekerd voor schade ontstaan door elke andere plotselinge en onvoorziene gebeurtenis. Ook als de gebeurtenis het gevolg is van een gebrek aan uw auto.

Basisdekking

Gedekt

 • Schade veroorzaakt door uw auto, aanhangwagen of caravan.
 • Schoonmaakkosten van uw auto na vervoer van bij aanrijding gewond persoon.
 • Transport van uw auto als u na aanrijding niet meer verder kunt rijden.
 • Taxirit naar huis als uw auto gestolen is.
 • Waarborgsom als u in het buitenland betrokken bent bij een aanrijding.
 • Schade door lading die van de auto valt.

Niet gedekt

 • Schade door bestuurder onder invloed van alcohol, drugs of medicijnen.
 • Gebruik van uw auto als lesauto of taxi.
 • Als blijkt dat het kenteken niet op uw naam of de naam van uw partner staat.

Meer informatie over wat wel en niet verzekerd is, leest u in de voorwaarden.

Aanvullende dekkingen

 • Verlengde nieuwwaarderegeling

  Heeft u een Volledig Casco Autoverzekering afgesloten? Dan is het mogelijk om aanvullend te kiezen voor een verlengde nieuwwaarderegeling. Schade die ontstaat binnen 3 jaar na de aanschaf van een nieuwe auto wordt dan vergoed op basis van de nieuwwaarde.

  Verlengde nieuwwaarderegeling
 • Ongevallenverzekering Inzittenden

  Met de REAAL Ongevallenverzekering Inzittenden verzekert u zich tegen de financiële gevolgen van een ongeluk waarbij uw inzittenden blijvend invalide raken of zelfs overlijden. U krijgt maximaal € 10.000 uitgekeerd bij overlijden. En € 50.000 bij blijvende invaliditeit. Voor deze dekking betaalt u een vaste toeslag van € 2,10 per maand.

  Ongevallenverzekering Inzittenden
 • Schadeverzekering Inzittenden

  Met de REAAL Schadeverzekering Inzittenden verzekert u zich tegen de financiële gevolgen van een ongeluk met letselschade of zaakschade. U krijgt maximaal € 1.000.000 uitgekeerd. Voor de Schadeverzekering Inzittenden betaalt u een vaste toeslag van € 3,67 per maand.

  Schadeverzekering Inzittenden
 • Pechhulp van Route Mobiel

  Niets is zo vervelend als autopech. Vul uw autoverzekering daarom aan met Pechhulp van Route Mobiel. U kunt kiezen voor Pechhulp Nederland of voor heel Europa. Dat is altijd inclusief gratis vervangend vervoer als uw auto niet ter plaatse gerepareerd kan worden. Pechhulp Europa kunt u aanvullen met Uitgebreid Vervangend Vervoer en pechhulp voor uw caravan of aanhanger.

  Pechhulp
 • Verkeersrechtsbijstand

  Juridische bijstand bij een ongeluk in het verkeer. Met de aanvullende Verkeersrechtsbijstandverzekering bent u hiervoor verzekerd. Voor de Verkeersrechtsbijstand betaalt u als alleenstaande een toeslag van € 3,33 per maand. Gezinnen zijn bijverzekerd voor € 3,75 per maand extra.

  Verkeersrechtsbijstand
 • Verhaalsbijstand

  U wilt uw auto snel weer laten repareren na een ongeluk. Met de Verhaalsbijstand bent u verzekerd voor het verhalen van de kosten als gevolg van een ongeluk. Voor de aanvullende Verhaalsbijstand betaalt u een toeslag van € 2,00 per maand.

  Verhaalsbijstand

Autoverzekering aanvragen

Heeft u interesse in een offerte of wilt u een verzekering aanvragen? Laat uw gegevens achter en een onafhankelijke adviseur belt u terug.

Onafhankelijk advies

REAAL werkt samen met de onafhankelijke financieel adviseur. Deze adviseur helpt u bij het maken van een keuze tussen offertes van meerdere aanbieders. De kans bestaat dat u uiteindelijk niet voor een verzekering van REAAL kiest. Op die manier is advies écht onafhankelijk.

Ontvang binnen 1 uur een offerte

De adviseur neemt binnen 1 uur telefonisch contact met u op. Uw contactgegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Contractduur en betaling

De verzekering geldt vanaf het moment van afsluiten voor één jaar en wordt daarna telkens automatisch voor één jaar verlengd. Na het eerste jaar kunt u de verzekering op elk moment opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. U betaalt de autoverzekering per jaar, per half jaar, per kwartaal of per maand, zonder enige extra toeslag.

Bent u al klant van REAAL?

REAAL Totaalplan

Sinds 1 januari 2013 heeft REAAL een nieuw assortiment particuliere schadeverzekeringen. Deze verzekeringen horen bij het Goed Geregeld Pakket. Het kan zijn dat u nog verzekeringen heeft uit het vorige pakket: het REAAL Totaalplan. Op uw polisblad kunt u zien binnen welk pakket uw verzekering valt. Bekijk ook de productinformatie van de REAAL Totaalplan producten.

Service bij schade

Glasgarant

Kiest u voor een bij REAAL aangesloten glasherstelbedrijf van Glasgarant? Dan wordt het eigen risico bij ruitvervanging verlaagd en vervalt het eigen risico bij reparatie met harsinjectie.

Schadegarant

Met hulp van onze Schadegarant reparateurs is de schade aan uw auto snel weer hersteld. En uniek: u hoeft geen eigen risico te betalen wanneer u van deze Schadegarant reparateurs gebruikmaakt. Vervangend vervoer is trouwens ook meteen geregeld.

Voorwaarden & brochures

Bent u al bij ons verzekerd? Op deze pagina vindt u alle documenten die op uw schadeverzekering van toepassing zijn.

Wat leest u in deze productwijzer?

In de productwijzer vindt u algemene informatie over een autoverzekering. Welke risico’s dekt deze verzekering? Hoe hoog is de premie en wat doet de verzekeraar met de premie? Wat kunt u van een verzekeraar verwachten en wat verwacht een verzekeraar van u? De productwijzer helpt u bij het kiezen van de juiste verzekering. Deze productwijzer is opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Uw adviseur

Helpt u met het vergelijken van offertes en het aanpassen van producten aan uw nieuwe wensen.

Uw adviseur

Klantenservice

Helpt u verder bij schade of bij administratieve wijzigingen.

REAAL Klantenservice