Blijf op de hoogte

Je ontvangt berichten van Reaal of andere VIVAT ondernemingen, met nieuws en aanbiedingen van Reaal, de VIVAT groep en/of onze samenwerkingspartners.

Voorkeuren en gedrag

Ons doel is om je de beste diensten en producten te bieden die je leven zo makkelijk mogelijk maken. En om je alleen berichten te sturen met nieuws en aanbiedingen van de VIVAT groep of onze samenwerkingspartners die relevant voor je zijn. Wij gebruiken jouw gegevens om onze diensten, producten en berichten af te stemmen op je voorkeuren en gedrag. We combineren en analyseren vooral de volgende gegevens:

  • Gegevens die je aan een VIVAT onderneming hebt doorgegeven, zoals je naam, adres, geslacht, geboortedatum of leeftijd.
  • Gegevens die je met ons hebt gedeeld, zoals je socialemediaprofiel.
  • Gegevens over je gekochte VIVAT product of dienst, zoals het type en de looptijd van je verzekeringen.
  • Gegevens verkregen via contact met een VIVAT onderneming, zoals bellen met onze klantenservice.
  • Gegevens over je gebruik van en interactie met onze digitale media, zoals de website en apps, e-mails en sociale media. Deze gegevens kunnen bestaan uit je IP-adres, cookies, websites die je bezoekt, of informatie over de apparatuur die je gebruikt.

Onze berichten versturen we via verschillende digitale kanalen, zoals e-mail, apps, sociale media en je persoonlijke VIVAT account.

Zie voor meer informatie het Privacy Statement en Cookie Statement.

Wil je niet langer berichten ontvangen met aanbiedingen of nieuws over de VIVAT groep? Of van een of meer van de hieronder genoemde aanbieders? Dan kun je je op ieder moment eenvoudig afmelden. Bijvoorbeeld door op de afmeldlink in het bericht te klikken.

VIVAT Groep De VIVAT groep bestaat uit VIVAT N.V. (ook bekend onder de naam VIVAT) en zijn huidige en toekomstige dochtermaatschappijen, waaronder:

  • Reaal Schadeverzekeringen N.V.: biedt onder andere verzekeringen aan en levert (financiële) diensten onder de namen Reaal, Zelf, Proteq, Proteq Dier & Zorg en Route Mobiel.
  • SRLEV N.V.: biedt onder andere (pensioen)verzekeringen aan en levert (financiële) diensten onder de namen Zwitserleven en Reaal.
  • Actiam N.V.: verleent onder andere financiële diensten en verricht vermogens- beheeractiviteiten.
  • De aanbieder van het nowGo platform, al dan niet in opdracht