Utrecht, 15 april 2016

Verbeterde voorwaarden AOV

Wij hebben de voor­waarden van onze arbeids­ongeschiktheids­verzekeringen (AOV's) in je voordeel aangepast. Die nieuwe voor­waarden gelden al sinds 1 januari 2016.

Verbeteringen gelden voor alle bestaande en nieuwe 0510 AOV's

We adviseren je de nieuwe voor­waarden te downloaden. Dan heb je alle bepalingen over je verzekering altijd bij de hand. Wil je de voor­waarden toch liever op papier ontvangen? Dan hoeft je alleen even contact op te nemen met de afdeling AOV via aov@reaal.nl.

Ben je vóór 1 januari 2016 arbeids­ongeschikt geworden?

Staat vast dat je voor 1 januari 2016 arbeids­ongeschikt bent geworden? Dan beoordelen we je arbeids­ongeschiktheid nog op basis van de oude voor­waarden. De nieuwe voor­waarden gelden voor jou vanaf de dag dat je niet meer arbeids­ongeschikt bent en dus geen uitkering meer ontvangt.

Antwoord op je vragen

Heb je vragen over de verbeterde voor­waarden? Je financieel adviseur geeft graag antwoord. Heb je geen financieel adviseur? Zoek dan een financieel adviseur in de buurt.

Help me nu

Help me nu

 • Veelgestelde vragen

 • Social media

  Stel ons je vraag en je ontvangt tijdens openingstijden binnen 1 uur een reactie.

  We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

 • Zelf regelen

  Verandert er iets in jouw persoonlijke situatie of wil je je verzekering wijzigen?

 • Chat

 • Bellen

  We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

  072 - 519 40 00

 • Adviseur

  Je kan veel zelf doen, maar in sommige situaties is hulp van een onafhankelijk adviseur een goede keus.

 • Feedback

  Help ons deze pagina nog beter te maken.