Amstelveen, 11 juli 2018

Gratis Woonveilig-alarm­systeem voor inbraakslachtoffers

Verzekeraar Reaal verrast al haar klanten, die in de maanden mei en juni bezoek hebben gekregen van inbrekers, met een gratis Woonveilig-alarmsysteem. Reaal wil zo het leed van gedupeerden verzachten en het gevoel van onveiligheid wegnemen. Tegelijkertijd wil Reaal het belang van goede preventieve maatregelen benadrukken tijdens de Nationale Inbraakpreventieweken.

Kans op herhaling
Alex de Langen, Unitmanager Schade bij Reaal: “Uit onderzoek blijkt dat er bij mensen die slachtoffer worden van een inbraak binnen korte tijd opnieuw wordt ingebroken. De impact van een inbraak is vaak groot en zorgt voor een gevoel van onveiligheid in je eigen huis. Door gedupeerden een Woonveilig-alarmsysteem aan te bieden hopen we deze gevoelens te reduceren. Zodat mensen zich weer prettig voelen in hun eigen woning en zonder zorgen op vakantie kunnen gaan.”

Woonveilig-alarmsysteem
Het Woonveilig-alarmsysteem is een draadloos alles-in-één alarmsysteem om je huis 24 uur per dag slim te beveiligen tegen o.a. inbraak. Het systeem is binnen 30 minuten gemakkelijk zelf te installeren en is daarnaast eenvoudig te bedienen op afstand met de gratis WoonVeilig-app. Reaal stelt een Woonveilig-alarmsysteem beschikbaar aan alle klanten die in de maand mei een inbraakschade hebben gemeld.

Preventie
Afgelopen woensdag overhandigde Rene Bignell namens Reaal het eerste Woonveilig-alarmsysteem aan Marjolein Nijveldt: “We zijn behoorlijk geschrokken van de inbraak. Gelukkig zijn we goed verzekerd en is de schade inmiddels hersteld. We zijn erg blij met de sympathieke actie van Reaal. Het Woonveilig-alarmsysteem is erg welkom en herstelt hopelijk ons gevoel van veiligheid en geborgenheid. Dat heeft Reaal Lekker Geregeld voor ons.”