Amstelveen, 11 september 2017

Freek Vonk heeft alles 'lekker geregeld'

Freek Vonk speelt een opvallende rol in de nieuwe commercials van verzekeraar Reaal. De belangrijkste rol in de commercials is echter niet weggelegd voor de bekendste TV-bioloog van Nederland, maar voor zijn moeder: Saskia Vonk. Zonder haar is Freek nergens. Zij zorgt er achter de schermen voor dat alles 'Lekker geregeld' is en alles weer op zijn pootjes te­recht komt.

De regelaar ondersteunen

Jeroen de Graaf, directeur Merk & Communicatie van VIVAT: "Iedereen kent in zijn omgeving wel zo'n type die alles regelt op de achtergrond en altijd voor iedereen klaar staat als het een keer tegenzit. De regelaar die vrijwel ongemerkt zorgt dat alles vlekkeloos verloopt, zodat anderen onbezorgd hun eigen leven kunnen leiden. Reaal is van mening dat verzekeren geen moeite mag kosten, zowel bij afsluiten als bij schade. Daarvoor wil Reaal deze regelaars ondersteunen, zodat die ook een keertje kunnen zeggen: 'Lekker geregeld!'."

Freek's avontuur met een reuzenpanda

In de nieuwe commercials van Reaal staan Freek en zijn moeder centraal. Zij zorgt ervoor dat alles lekker geregeld is voor Freek, voordat hij weer eens in de problemen komt met zijn avontuurlijke werkzaamheden. In de eerste commercial zien we Saskia Vonk, gespeeld door een actrice, die Freek al van jongs af aan helpt om van zijn obsessie voor gevaarlijke dieren zijn beroep te maken. Zo ruimt zij zijn post op en verzorgt zijn huisdieren als hij weer eens op reis is. En voordat hij op reis gaat zorgt zij voor een goede ongevallen­verzekering. En die laatste heeft hij hard nodig nadat hij een spannend avontuur beleeft bij de reuzenpanda's...

Bekijk de campagne

Wil je de commercial bekijken? Of wil je zien hoe we die maakten?