Mijn besluit over mijn beleggings­verzekering

Volgens de wet moeten wij je besluit over je beleggings­verzekering vastleggen. Om dat besluit te kunnen nemen, heb je van ons de afgelopen tijd belangrijke informatie gekregen. Zoals brieven en waardeoverzichten. Heb je al die informatie goed gelezen? En wil je je verzekering aanpassen? Bel ons dan op 072 - 519 40 00. Wil je je beleggings­verzekering niet aanpassen? Vul dan op het formulier op deze pagina in waarom je dat niet wilt doen. Staat jouw reden niet op het formulier? Neem dan telefonisch contact met ons op. Je mag later altijd nog je beleggings­verzekering wijzigen.

Twijfel je nog? Bekijk dan nog eens alle informatie over je beleggings­verzekering.

Wil je dat wij je helemaal niet meer benaderen omdat je nog geen keuze wil maken? Dan hoef je dat maar één keer aan ons door te geven. Dat kan via 072 - 519 40 00. Wij leggen dit dan vast en zullen je daarna niet meer benaderen.

Mijn besluit

Op dit formulier geef je aan dat je niets wilt doen met je beleggings­verzekering en waarom. Heb je het formulier ingevuld en verstuurd? Dan krijg je nog een e-mail ter bevestiging. Daarna ontvang je geen informatie meer van ons over dit onderwerp.

Kies een redenJe mag hieronder meerdere antwoorden kiezen.
Staat je antwoord er niet tussen? Bel ons dan op 072 – 519 40 00 om jouw specifieke reden door te geven.
Mijn gegevens
Voorletter(s)
Tussenvoegsel(s)
Achternaam
Geboortedatum
Telefoon
E-mailadres
Polisnummer(s)