Amstelveen, 9 september 2020

VIVAT maakt halfjaarcijfers en nieuwe strategie bekend; focus op pensioen

Vandaag heeft VIVAT, de moedermaatschappij van Reaal, haar cijfers over de eerste helft van 2020 bekendgemaakt evenals de nieuwe strategische koers (zie persbericht). VIVAT zal haar productaanbod gaan vereenvoudigen en zich gaan richten op de pensioenmarkt. Voor onze bestaande klanten met een Reaal levenproduct* of hypotheek verandert er niets, je kunt blijven vertrouwen op onze dienstverlening.

VIVAT gaat zich richten op de pensioenmarkt. Dit betekent dat we op termijn gaan stoppen met de nieuwe verkoop van de Reaal Lekker Wonen Hypotheek. De Direct Ingaande Lijfrente van Reaal wordt op termijn aangeboden via het merk Zwitserleven.

Voor bestaande klanten met een levenproduct of hypotheek van Reaal verandert er niets. Het merk Reaal blijft bestaan voor bestaande polissen en hypotheken. Ook in de toekomst kunt u vertrouwen op een goede dienstverlening.

Voorlopig blijven de Reaal levenproducten en hypotheken beschikbaar.

Vragen?
Heb je vragen? Neem dan contact op met je financieel adviseur of met onze klantenservice.

* Voorbeelden van levenproducten zijn: overlijdensrisicoverzekering, uitvaartverzekering, levensverzekering, lijfrenteverzekering en vermogensverzekering.