Je winstoverzicht

Een groot aantal van onze verzekeringen hebben recht op winstdeling. Als jouw verzekering dat ook heeft, ontvang je van ons jaarlijks een brief met een winstoverzicht. In deze brief staat een winstcode. Als je deze winstcode hieronder invult, krijg je meer informatie over de winstdeling van jouw verzekering.


Heb je een dekking met winstcode 0?

Op jouw dekking zit geen winstdeling. Het verzekerd bedrag van deze dekking wordt dus niet verhoogd door winstdeling. Andere winstcodes kun je gewoon in het lichtblauwe venster invoeren.


Winstoverzicht Vragen of advies

Heb je vragen over je winstoverzicht? Wij hebben voor jou de meest gestelde vragen en antwoorden op een rijtje gezet. Wil je advies over jouw verzekering, omdat bijvoorbeeld je persoonlijke financiële situatie veranderd is? Dan kun je contact opnemen met je financieel adviseur. Heb je geen financieel adviseur? Vind een financieel adviseur bij jou in de buurt.

Deze pagina maakt gebruik van JavaScript. Dit hebben wij niet kunnen vinden op je computer. Hierdoor is het niet mogelijk om deze pagina te bekijken.

Help me nu

Help me nu