Pakket voor de Zaak

Persoonlijke Verzorging

Je werkt aan huis in je eigen salon. De meeste klanten betalen met hun pinpas. Toch is de kassa 's avonds ook weer goed gevuld met contanten. Bij een inbraak in de woning verdwijnt ook de inhoud van de kas. Gelukkig heb je een Pakket voor de Zaak Persoonlijke Verzorging.

Pakketkorting 10%

Hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe hoger de korting op de premie. Bij 2 verzekeringen uit het Pakket voor de Zaak krijg je al 2% korting op de premie.

Oplossing op maat voor zzp'ers in persoonlijke verzorging

Speciaal voor zzp'ers in de persoonlijke verzorging is onze zzp-verzekering Inventaris en Goederen, uitgebreid met een onderdeel voor contant geld. Dankzij de HerstelService is de braakschade snel verholpen. De volgende dag kun je weer zorgeloos ondernemen.

Staffel kortings­percentage

Kortings­regeling Korting
2 verzekeringen 2%
3 verzekeringen 5%
4 verzekeringen 8%
5 verzekeringen 10%

 

De verzekeringen

Kies uit de volgende verzekeringen voor zzp'ers

 • Aansprakelijkheid

  Aansprakelijkheid

  Stel, je veroorzaakt schade omdat je apparatuur niet goed heeft gefunctioneerd en je wordt aansprakelijk gesteld door je klant. Met onze zzp-verzekering Aansprakelijkheid ben je hiervoor verzekerd en kun je doorgaan met je werk.

 • Inventaris en Goederen

  Inventaris en Goederen

  Heb je materialen of apparatuur die je nodig hebt voor je werk opgeslagen in je woonhuis? Bij brand, inbraak of waterschade kun je dan geen beroep doen op je inboedel­verzekering. Daarom is onze zzp-verzekering Inventaris en Goederen onmisbaar. Hiermee zijn je materialen en je apparatuur ook in je eigen huis goed verzekerd.

 • Buitenhuis

  Buitenhuis

  Kun je ook niet buiten je smartphone, tablet of laptop? Met onze zzp-verzekering Inventaris en Goederen zijn ze op je huisadres verzekerd, maar niet buitenshuis. Wil je je zakelijke bezittingen ook buiten de deur verzekeren tegen beschadiging, verlies en diefstal? Kies dan voor onze zzp-verzekering Buitenhuis.

 • Rechtsbijstand

  Rechtsbijstand

  Stel, je hebt een klant behandeld. De behandeling is goed verlopen en je klant is tevreden. Toch betaalt hij of zij de rekening niet. Je stuurt aanmaningen, belt op, maar zonder resultaat. Wat nu? Met onze zzp-verzekering Rechtsbijstand kun je gebruikmaken van gespecialiseerde rechtshulp. Ook bij incasso.

 • Overlijdensrisico­verzekering*

  Overlijdensrisico­verzekering

  Stel, je komt te overlijden. Hebben je nabestaanden dan genoeg geld om de hypotheek te blijven betalen? En kunnen zij je bedrijf voortzetten? Met onze overlijdensrisico­verzekering kies je voor financiële zekerheid voor je nabestaanden.

 • Arbeids­ongeschiktheids­verzekering*

  Arbeids­ongeschiktheids­verzekering

  Stel, je krijgt rugklachten of last van je knieën. Met onze Ondernemers AOV helpen we je om arbeids­ongeschiktheid te voorkomen. Bijvoorbeeld met coaching of advies over aanpassingen in je werk, bij juridische en financiële kwesties of met hulp bij problemen in je relatie en gezin. En mocht je toch arbeids­ongeschikt raken, dan houd je met de arbeids­ongeschiktheids­verzekering je inkomen op peil.

* Deze verzekeringen zijn geen onderdeel van het Pakket voor de Zaak.

Persoonlijke verzorging