Verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren

Voor VvE’s van appartementsgebouwen in Nederland, hebben we een breed scala aan verzekeringen. Wil je, naast het gebouw, ook glas verzekerd hebben? Of wil je als bestuur verzekerd zijn voor aansprakelijkheid?

gebouwenverzekering

VvE-Verzekerd

Hieronder de verzekeringen die je kunt afsluiten.

Voordelen van VvE-Verzekerd

  • Standaard € 5.000 meerwerk meeverzekerd per (woon)appartement.
  • Extra meerwerk voordelig mee te verzekeren.
  • Herbouwwaarde bepaling op kosten van Reaal mogelijk, waardoor garantie tegen onder verzekering.
  • Inventaris in gemeenschappelijke ruimten is gratis meeverzekerd tot € 10.000 bij een herbouwwaarde boven € 1.000.000 (eigen risico € 250).
  • Extra scherpe premies voor gebouwen van na 1980
  • Van buitenkomende onheilen dekking mogelijk (inclusief hagelschade).
  • Eenjarig contract, na het eerste jaar maandelijks opzegbaar.
  • Reaal Herstel Service, nu uitgebreid met 24/7 noodhulp, binnen een uur ter plaatse.

Heb je interesse in een vrijblijvende offerte of wil je meer weten over VvE-Verzekerd? Je financieel adviseur helpt je verder. Heb je nog geen financieel adviseur, dan kun je bellen met ons Contact Center op 072 - 51 94 189. We brengen je graag in contact met een adviseur bij je in de buurt.

VvE Actie: Taart!

Sluit je voor 1 juli 2017 een VvE-Verzekerd product af? Dan ontvang je een heerlijke taart om te delen met de leden van je VvE. Je ontvangt van ons een code waarmee je de taart zelf online kunt bestellen. Zo kun je zelf beslissen waar en wanneer je de taart wilt ontvangen. Bijvoorbeeld voor bij de ledenvergadering of op een buurtfeestje!

Voorwaarden taart-actie: Bij het afsluiten voor 1 juli 2017 van minimaal 1 dekking binnen Reaal VvE-Verzekerd, ontvang je een code waarmee je online een taart kan bestellen die je cadeau krijgt van Reaal. De code is geldig tot 31/12/2017. Je kunt zelf bepalen wanneer en waar je de taart bezorgd wil hebben. De taart is voor ongeveer 16 personen.Help me nu

Help me nu