Levensverzekering

De levensverzekering doet wat hij zegt, hij keert een bedrag uit als jij er straks niet meer bent. Met dit bedrag kunnen je nabestaanden de kosten dekken die na je overlijden ontstaan. Denk daarbij aan woonlasten, zorglasten maar ook aan de kosten van een uitvaart.

Op deze pagina laten we zien waar je de premie van een levensverzekering kunt berekenen en hoe je een levensverzekering kunt afsluiten. Maar we beginnen met de verschillen tussen de twee levensverzekeringen.

Verschillen in
levens­verzekeringen

Overlijdensrisicoverzekering

Overlijdensrisicoverzekering

Overlijdensrisico­verzekering

Met de overlijdensrisicoverzekering van Reaal bescherm je je nabestaanden tegen financiële problemen na jouw overlijden. Kom je voor de einddatum te overlijden? Dan keert deze levensverzekering je nabestaanden een afgesproken vast bedrag uit dat zij overal aan mogen besteden.

Lees meer

Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering van Reaal zorg je ervoor dat je nabestaanden jouw begrafenis of crematie kunnen betalen. Deze levensverzekering kent bij aanvang geen einddatum. Wij keren dus altijd een bedrag uit aan je nabestaanden. Hiermee kunnen zij de kosten van de uitvaart en eventuele bijkomende kosten betalen.

Lees meer

Heb je nog geen uitvaartverzekering bij ons? Dan is het niet meer mogelijk om er een af te sluiten. Wel is het mogelijk om je bestaande uitvaartverzekering van Reaal te verhogen.


Hoeveel kost een levensverzekering?

De premie die je gaat betalen voor een levensverzekering hangt sterk af van de hoogte van het bedrag dat je verzekert, de periode die je verzekert en je leeftijd.

Een levensverzekering afsluiten

Heb je geen advies nodig? Dan kun je je overlijdensrisicoverzekering direct afsluiten op deze website. Heb je liever advies over deze levensverzekering? Zoek dan een adviseur bij jou in de buurt en maak een afspraak. Houd er wel rekening mee dat de adviseur een vergoeding kan vragen voor dit adviesgesprek.

Je levensverzekeringen checken

Heb je de ‘verzekeringsmap’ binnen handbereik en ben je nieuwsgierig of je je zaakjes goed geregeld heb?. Wil je weten of je niet teveel betaalt voor je levensverzekering? Doe de nabestaandencheck. Na het invullen van een paar financiële vragen weet je hoeveel je gezin er op achteruit gaat als jij er niet meer bent én wat je kunt besparen op je levensverzekering.

Help me nu

Help me nu