Lekker geregeld

Handig, zo'n regelaar die voor je klaar staat. Die een hypotheek of een inboedel­verzekering regelt. Bekijk onze tips voor regelaars. Ben of heb je niet zo'n regelaar? Dan zijn wij er voor je.

Een fijn gevoel als je weet dat het lekker geregeld is.

Lekker wonen

Het is lekker wonen als je weet dat alles is geregeld rondom je huis. Een gunstige rente op je hypotheek? Snelle vergoeding van schade aan bijvoorbeeld je spullen of aan de schuur? Of omdat er een bal door de ruit is gegaan of je schutting is omgewaaid? Reaal regelt het voor je, zonder gedoe. Een goed gevoel toch? Dat bedoelen we nou met lekker wonen.
Gewoon, lekker geregeld.

Afbeelding huis

Hypotheek

Met onze verschillende rentevaste periodes en aflosvormen regel je je hypotheek helemaal op maat.

 • Scherpe rente bij langere rentevaste periodes
 • 100% boetevrij aflossen
 • 1 jaar rentebedenktijd

Overlijdensrisico

Met de overlijdensrisico­verzekering regel je een eenmalig bedrag voor je nabestaanden. Bijvoorbeeld om de hypotheek te blijven betalen.

Opstal

Afbeelding Huis stort in

Met de opstal­verzekering ben je verzekerd voor schade aan bijvoorbeeld je woning, je schuur of de schutting door een plotselinge en onverwachte gebeurtenis.

Inboedel

Afbeelding Inboedel, schuur met spullen

Met de inboedel­verzekering verzeker je je tegen beschadiging of diefstal van de spullen in je huis, je tuin of balkon, je garage en je schuur.

Waarom Reaal?

Reaal regelt 't al meer dan 100 jaar

Al sinds 1904

Reaal is een niet weg te denken onderdeel van de Nederlandse geschiedenis. Samen maakten we lief en leed mee. We regelden het toen en we regelen het nu. Modern, maar met gevoel voor onze roots.

Check, check, dubbelcheck

We vinden het belangrijk dat je goede keuzes kan maken. Ook over je verzekeringen. Daarom kun je met onze checks van tevoren uitzoeken wat je wilt. En wat wij je kunnen bieden.

Meer dan 2 miljoen klanten

Bij Reaal hebben we ruim 2 miljoen klanten. Dat is niet voor niets. We zijn een verzekeraar middenin de maatschappij, met hart voor onze klanten en voor nieuwe ontwikkelingen. We staan nooit stil.

Help me nu

Help me nu

 • Veelgestelde vragen

 • Social media

  Stel ons je vraag en je ontvangt tijdens openingstijden binnen 1 uur een reactie.

  We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

 • Zelf regelen

  Verandert er iets in jouw persoonlijke situatie of wil je je verzekering wijzigen?

 • Chat

 • Bellen

  We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

  072 - 519 40 00

 • Adviseur

  Je kan veel zelf doen, maar in sommige situaties is hulp van een onafhankelijk adviseur een goede keus.

 • Feedback

  Help ons deze pagina nog beter te maken.