Klantbeoordelingen

Lees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Kiyoh voor Reaal. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn.

Reaal klantenservice

4
H.J.
Havelte, 18-6-2018 21:15
Aanbeveling: Nee

reden contact: mail 30-05-2018. Fijn dat u voor ons kiest!? Aktiveer mijn reaal: Alle gevraagde gegevens ingevuld, verzenden: gegevens zijn niet bekend bij ons???? Na lang wachten, kreeg ik antwoord. Account kan pas aangemaakt worden wanneer de verzekering ingaat Conclusie: slechte communicatie met nieuwe klant, ik hoop dat dit niet de norm is bij Reaal.

  • nvtReactiesnelheid
  • nvtGeboden oplossing
  • nvtKlantvriendelijkheid

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Klant
Vessem, 18-6-2018 19:15
Aanbeveling: Ja

prima

  • 8Reactiesnelheid
  • 8Geboden oplossing
  • 9Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
7
Klant
Papendrecht, 18-6-2018 18:53
Aanbeveling: Ja

Zeer goed

  • 7Reactiesnelheid
  • 9Geboden oplossing
  • 9Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Hoe ik werd geholpen. Mevr die ik aan de tel had zei mij iets te doen. Ik zei zit op uw site maar staat niet daar. We hebben toen samen gezocht ernaar. Ze zei website is net veranderd mijn excuus. Vond ik heel netjes en zijn tot oplossing gekomen.

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
4
Andre
Voorthuizen, 18-6-2018 16:15
Aanbeveling: Nee

Matig

  • 5Reactiesnelheid
  • 6Geboden oplossing
  • 3Klantvriendelijkheid

Pluspunten

helaas niet veel. Het 1e contact was bijzonder slecht. 2e contact was iets beter. Inmiddels overlijdensrisicoverzekering per brief opgezegd. Wacht nu op een reactie...

Verbeterpunten

klantvriendelijkheid en behulpzaam

Toon details Verberg details
8
Bert
Amersfoort, 18-6-2018 14:21
Aanbeveling: Ja

Goed

  • 7Reactiesnelheid
  • 8Geboden oplossing
  • 8Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Interesse in de geschetste problematiek en het zoeken /aandragen van een mogelijke oplossing

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
4
René
Nederhemert, 18-6-2018 12:15
Aanbeveling: Nee

vriendelijk maar niet effectief.

  • 6Reactiesnelheid
  • 1Geboden oplossing
  • 7Klantvriendelijkheid

Pluspunten

er wordt in ieder geval nog gereageerd.

Verbeterpunten

Beter lezen/begrijpen wat precies het probleem is. Inhoudelijke kennis op peil brengen.

Toon details Verberg details
10
Cyril
Margraten, 18-6-2018 11:40
Aanbeveling: Ja

Snelle en deskundige hulp

  • 10Reactiesnelheid
  • 10Geboden oplossing
  • 10Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Snelle en deskundige hulp

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
6
Rob
Berkel En Rodenrijs, 18-6-2018 10:30
Aanbeveling: Ja

2x contact gehad, 1e keer prima geholpen maar helaas groene kaart verstrekt met foutief kenteken. 2e keer eerst onplezierig gesprek met ondeskundige en eigenzinnige medewerker daarna doorverbonden met vriendelijke medewerker die voor oplossing zorgde.

  • 7Reactiesnelheid
  • 8Geboden oplossing
  • 5Klantvriendelijkheid

Pluspunten

juiste oplossing op tijd geboden

Verbeterpunten

Laat medewerkers niet zomaar dingen roepen waar ze geen verstand van hebben.

Toon details Verberg details
8
Stephan Laenen
Weert, 18-6-2018 09:40
Aanbeveling: Ja

door de vriendelijkheid van de dames aan de telefoon een heel goed gevoel aan de organisatie overgehouden.

  • 8Reactiesnelheid
  • 8Geboden oplossing
  • 10Klantvriendelijkheid

Pluspunten

uiterst vriendelijk en geduldig aan de telefoon, chapeau!

Verbeterpunten

goed bezig en ga zo door, goed bezig.

Toon details Verberg details
1
Klant
Hilversum, 17-6-2018 17:15
Aanbeveling: Ja

Vraag is niet besntwoord

  • 2Reactiesnelheid
  • 1Geboden oplossing
  • 9Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Klant
Duiven, 17-6-2018 12:07
Aanbeveling: Ja

klantvriendelijk, servicegericht

  • 10Reactiesnelheid
  • 10Geboden oplossing
  • 10Klantvriendelijkheid

Pluspunten

ik ben supersnel geholpen bij mijn aanvraag voor een overlijdensrisicoverzekering voor de hypotheek, vlak voor het aflopen van de ontbindende voorwaarde in het koopcontract.

Verbeterpunten

verbeterpunt betreft de portal waarin de gezondheidsverklaring ingevuld kan worden, deze werkte niet. Heel frustrerend.

Toon details Verberg details
8
Evert Hulst
Utrecht, 17-6-2018 11:52
Aanbeveling: Ja

Nee

  • 7Reactiesnelheid
  • 7Geboden oplossing
  • 9Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Deze persoon begreep mij en heeft het opgeschreven dat ik de verzekeringen wilde stoppen. Ik moest het wel via mail doen en dat heb ik gedaan en is ook ontvangen door Reaal. Ik heb nog geen reactie op mijn mail gehad. Gr Evert Hulst

Verbeterpunten

Nee

Toon details Verberg details
10
Klant
Zoetermeer, 17-6-2018 09:47
Aanbeveling: Ja

Prima. Gebruik gemaakt via de chat.

  • 10Reactiesnelheid
  • 10Geboden oplossing
  • 10Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
7
Jacques
Alphen Aan Den Rijn, 16-6-2018 19:52
Aanbeveling: Ja

Gevraagd om polisvoorwaarden, niet gekregen.

  • 10Reactiesnelheid
  • 2Geboden oplossing
  • 10Klantvriendelijkheid

Pluspunten

leuk contact

Verbeterpunten

beter luisteren naar vraag

Toon details Verberg details
8
Klant
Wijk Bij Duurstede, 16-6-2018 16:20
Aanbeveling: Ja

Prima service!

  • 8Reactiesnelheid
  • 10Geboden oplossing
  • 10Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
1
Klant
Etten-Leur, 16-6-2018 09:15
Aanbeveling: Nee

wat julie met mijn hepen gedan dat kan niet ok

  • 1Reactiesnelheid
  • 1Geboden oplossing
  • 1Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

het was heel helemaal niet goed ik werd van het kastje naar de muur gestuurt dat is het ik hep 3 kwatier aan mijn bobielgezeten ik vind dat niet kunnen

Toon details Verberg details
10
Niluka
Enschede, 15-6-2018 19:58
Aanbeveling: Ja

Goede en duidelijke antwoorden. Zeer snelle reactie.

  • 10Reactiesnelheid
  • 10Geboden oplossing
  • 10Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Alles

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
2
Arie
Hellevoetsluis, 13-6-2018 09:15
Aanbeveling: Nee

het was voor mij niet mogelijk om telefonisch een wijziging door te geven. Geprobeerd via de site, er is veel mogelijk maar een eenvoudige wijziging blijkt niet mogelijk

  • nvtReactiesnelheid
  • 2Geboden oplossing
  • nvtKlantvriendelijkheid

Pluspunten

niets

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
7
Martin Van Broekhoven
Dordrecht, 12-6-2018 23:11
Aanbeveling: Ja

Goed geholpen maar was niet nodig geweest als de polissen gelijk aan het account gekoppeld waren!

  • 8Reactiesnelheid
  • 10Geboden oplossing
  • 7Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Snelheid van oplossing

Verbeterpunten

Als er een account aangemaakt kan worden, koppel dan meteen de polissen er aan, spaart belen om dit te doen

Toon details Verberg details
8
Klant
Huizen, 12-6-2018 22:38
Aanbeveling: Ja

Snelle reactie

  • 8Reactiesnelheid
  • 10Geboden oplossing
  • 9Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details

Reaal productreviews

8
Alex
Rotterdam, 8-6-2018 22:03
Aanbeveling: Ja

prima ervaring

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 7Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

afsluiten prima

Verbeterpunten

uiteindelijk de polis krijgen en inloggegevens krijgen duren wat langer dan ik had gedacht

Toon details Verberg details
10
Klant
Hengelo Ov, 8-6-2018 19:00
Aanbeveling: Ja

Snel en eenvoudig

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 7Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Froukje
Utrecht, 25-5-2018 15:14
Aanbeveling: Ja

Prima service

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 7Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Goede uitleg

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Yolanda
Hoofddorp, 19-5-2018 19:25
Aanbeveling: Ja

Prima

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Klant
'S-Hertogenbosch, 13-5-2018 18:38
Aanbeveling: Ja

Duidelijk en snel!

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Informatie op de website was erg duidelijk, aanmelden ging soepel.

Verbeterpunten

Tijdens het aanmelden (voordat ik akkoord was gegaan met alle voorwaarden en dergelijke) kreeg ik al een welkomsmail. Deze was echter van een ander merk dan Reaal (wel van hetzelfde moederbedrijf) Dat vind ik wat slordig. Verder ging het wel allemaal erg soepel.

Toon details Verberg details
10
M.A
'S-Gravenhage, 12-5-2018 19:30
Aanbeveling: Ja

pas begonnen moet afwachten

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

tot nu toe goed verlopen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Rob
Rotterdam, 12-5-2018 09:47
Aanbeveling: Ja

Eenvoudig te doorlopen stappen met heldere informatie

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Robbert
Groningen, 11-5-2018 13:55
Aanbeveling: Ja

Goed en snel in behandeling genomen.

  • nvtPrijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Jelle
Amsterdam, 11-5-2018 12:27
Aanbeveling: Ja

nvt

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

nvt

Verbeterpunten

nvt

Toon details Verberg details
8
Anke
Nijmegen, 11-5-2018 12:22
Aanbeveling: Ja

nee

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
6
Klant
Tilburg, 5-5-2018 13:22
Aanbeveling: Nee

Ik heb een reisverzekering aangevraagd en kreeg een foutmelding. Nu heb ik een mail dat ik kan inloggen met polisnummer, maar er is geen polis bekend en ook nog geen afschrijving. mail dan in elk geval wanneer ie ingaat en wanneer er afgeschreven wordt

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 4Levertijd/snelheid
  • 1Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

de prijs

Verbeterpunten

duidelijkheid

Toon details Verberg details
9
Klant
Diemen, 5-5-2018 10:39
Aanbeveling: Ja

goede service

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
7
Klant
Amsterdam, 4-5-2018 21:40
Aanbeveling: Ja

goed

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

azlles ging razend snel en duidelijk

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Klant
Rijswijk Zh, 4-5-2018 19:58
Aanbeveling: Ja

Snel en duidelijk

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Habibi
Rotterdam, 24-2-2018 05:57
Aanbeveling: Ja

Mooi

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Ronald
Oost-Souburg, 23-2-2018 12:21
Aanbeveling: Ja

Snel

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Snel en makkelijk

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Peter
Nootdorp, 19-2-2018 15:37
Aanbeveling: Ja

Zie boven.

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 7Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Vlotte afhandeling.

Verbeterpunten

Nee

Toon details Verberg details
10
Klant
Amsterdam, 19-2-2018 11:11
Aanbeveling: Ja

Positief

  • nvtPrijs-kwaliteitverhouding
  • nvtLevertijd/snelheid
  • nvtDuidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

De vlotte afhandeling

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
6
R
Sliedrecht, 17-2-2018 07:18
Aanbeveling: Ja

Moeizame mensen bij klantenservice

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 4Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

De prijs

Verbeterpunten

Klantenservicemedewerkers kijken interne processen Niet kennen

Toon details Verberg details
6
Klant
Delfzijl, 16-2-2018 13:45
Aanbeveling: Ja

zie boven

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 5Levertijd/snelheid
  • 4Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Weinig. Ik vind het erg lang duren als je contact opneemt en dan weten ze soms nog niet waar ze het over hebben. Vraag ook gesteld via de chat--> geen antwoord ontvangen. Al met al vond ik het erg lang duren

Verbeterpunten

COMMUNICATIE

Toon details Verberg details
7,3

Dit is het gemiddelde cijfer van alle beoordelingen (21228).

Help me nu

Help me nu

  • Veelgestelde vragen

  • Social media

    Stel ons je vraag en je ontvangt tijdens openingstijden binnen 1 uur een reactie.

    We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

  • Zelf regelen

    Verandert er iets in jouw persoonlijke situatie of wil je je verzekering wijzigen?

  • Chat

    Direct antwoord op je vraag? Start de chat. Wij zitten voor je klaar!

    Chat met ons

    Sorry, op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar.

    Direct antwoord op je vraag? Start de chat. Wij zitten voor je klaar!

    Chat met ons

    Sorry, op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar.

    Waar gaat je vraag over?

    We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

  • Bellen

    We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

    072 - 519 40 00

  • Adviseur

    Je kan veel zelf doen, maar in sommige situaties is hulp van een onafhankelijk adviseur een goede keus.

  • Feedback

    Help ons deze pagina nog beter te maken.