Klantbeoordelingen

Lees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Kiyoh voor Reaal. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn.

Reaal productreviews

1
Vd Graaf
Zutphen, 15-10-2018 15:15
Aanbeveling: Nee

Reaal reageert of erg traag of helemaal niet op emails. Als je belt en het is 5 uur, dan wordt je plotseling doorverbonden en kun je je hele verhaal nog een keer vertellen. Niemand weet antwoord op je vragen over de schade afwikkeling. En als ze dan eindelijk uitkeren, keren ze maar de helft uit.

  • 1Prijs-kwaliteitverhouding
  • 1Levertijd/snelheid
  • 1Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Helaas niks geen positief over dit bedrijf te melden

Verbeterpunten

Verbeterpunten zijn helaas te veel om op te noemen.

Toon details Verberg details
1
A. Van Der Werf
Zurich, 28-9-2018 20:15
Aanbeveling: Nee

Hoge premie en ondanks annulering door mij wordt toch de premie van mijn rekening afgeschreven. Heb nu een stukken goedkopere reisverzekering bij de concurrent afgesloten..

  • 1Prijs-kwaliteitverhouding
  • 1Levertijd/snelheid
  • 1Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Helemaal niets.

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Klant
Azewijn, 28-9-2018 16:41
Aanbeveling: Ja

Snelle afsluit procedure.

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Tiny
Venlo, 25-9-2018 18:30
Aanbeveling: Ja

Positief ..

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Gerard
Rotterdam, 24-9-2018 21:53
Aanbeveling: Ja

Tijd zal het leren

  • 6Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Klant
Stadskanaal, 24-9-2018 15:07
Aanbeveling: Nee

nee

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
5
Peter
Leeuwarden, 9-9-2018 22:15
Aanbeveling: Ja

eerst blij met de snelle gang van zaken toen teleurgesteld omdat de verzekering voor de hond niet lukte.

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

de wa verzekering kon ik probleemloos via de website afsluiten.

Verbeterpunten

de verzekering voor mijn hond niet mogelijk via de website, ik gebruik firefox. geen idee waarom de aanvraag niet kon worden afgerond heb het 2 x geprobeerd.

Toon details Verberg details
5
Jeroen Van Maaren
Utrecht, 9-9-2018 10:15
Aanbeveling: Nee

Echt onvoldoende, ik kan maar niet inloggen, heb behoefte aan duidelijkheid maar dat kan alleen per telefoon. Jammer.

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 1Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Het gaat snel en ik ben -denk ik, hoop ik- goed verzekerd

Verbeterpunten

Het is totaal onduidelijk wát er nu is geregeld en hoe. Jullie zijn duidelijk niet klaar met jullie IT-systemen om -in mijn geval- online een verhuizing door te geven.

Toon details Verberg details
1
Korenhof
'S-Gravenhage, 7-9-2018 13:15
Aanbeveling: Ja

niet goed dus

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 1Levertijd/snelheid
  • 4Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

even contact op nemen met 0653679847 want ik heb nog steeds geen offerte ontvangen

Toon details Verberg details
8
Patrick
Zaamslag, 7-9-2018 12:18
Aanbeveling: Ja

Netjes en correct behandeld vruendelijk

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
4
René Nillesen
Bergeijk, 5-9-2018 18:15
Aanbeveling: Nee

Er wordt niet opgelet welke informatie de klant stuurt. Dit leidt tot vertraging en dubbel verzenden van informatie.

  • nvtPrijs-kwaliteitverhouding
  • nvtLevertijd/snelheid
  • nvtDuidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Goed kijken naar reeds ingestuurde documenten zodat de klant niet steeds bevraagd wordt op zaken die reeds bekend of in bezit zijn.

Toon details Verberg details
7
Arta
Almere, 1-9-2018 09:04
Aanbeveling: Ja

Prima online geregeld maar wat onzeker doordat er geen persoonlijk kontakt meer is.

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 7Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Lekker snel

Verbeterpunten

Doordat alles on-line gebeurd en een woonverzekering wel belangrijk is voelt het wat onzeker. Tip: misschien toch na afsluiten 1 belletje naar klant met vraag of alles goed is en alles goed begrepen is.

Toon details Verberg details
7
Bert
Almere, 31-8-2018 16:42
Aanbeveling: Ja

De goede ervaring met Reaal ligt in bovengenoemde punten

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 7Levertijd/snelheid
  • 7Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Bovengenoemde punten

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
M. Kranenburg
, 13-8-2018 18:05
Aanbeveling: Ja

Duidelijke flexibele en betaalbare verzekering.

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Bij het aanvragen van in mijn geval, een reisverzekering, de keuze voor wel/niet meeverzekerde opties; een verzekering op maat en alles werd vlot en goed verwerkt.

Verbeterpunten

Ik trof een bug in de aanvraagprocedure; kan gebeuren, maar is vervelend als je binnen een dag de aanvraag wilt doen; dat lukte die hele dag niet.

Toon details Verberg details
7
Suzan
Dieren, 11-8-2018 09:21
Aanbeveling: Ja

jammer dat ik polis niet op papier krijg

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 7Levertijd/snelheid
  • 7Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Klant
Simpelveld, 4-8-2018 14:45
Aanbeveling: Ja

vlotte afhandeling

  • nvtPrijs-kwaliteitverhouding
  • nvtLevertijd/snelheid
  • nvtDuidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

vlotte manier van afwikkelen van het dossier

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Bart
Arnhem, 20-7-2018 23:33
Aanbeveling: Ja

correct

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Arry
Heerlen, 20-7-2018 13:32
Aanbeveling: Ja

Erg positief

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

De snelheid en duidelijkheid

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
3
Klant
Ureterp, 16-7-2018 10:15
Aanbeveling: Nee

Mijn ervaring is negatief, omdat iemand van de servicedesk de telefoon op de haak legde. Ik had de telefoon opgenomen en gevraagd aan de persoon of hij langzaam wilde spreken omdat ik de taal nog niet goed beheers. Ik ben maar kort in Nederland. Daarop beëindigde de persoon het gesprek door de telefoon op de haak te leggen. Ook wist ik lange tijd niet of ik aangenomen was door uw verzekeringsmaatschappij.

  • 6Prijs-kwaliteitverhouding
  • 6Levertijd/snelheid
  • 6Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Esther
Hilversum, 13-7-2018 18:52
Aanbeveling: Ja

Snel en prima service

  • nvtPrijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8,2

Dit is het gemiddelde cijfer van alle beoordelingen (718).

Help me nu

Help me nu

  • Veelgestelde vragen

  • Social media

    Stel ons je vraag en je ontvangt tijdens openingstijden binnen 1 uur een reactie.

    We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

  • Zelf regelen

    Verandert er iets in jouw persoonlijke situatie of wil je je verzekering wijzigen?

  • Chat

    Direct antwoord op je vraag? Start de chat. Wij zitten voor je klaar!

    Chat met ons

    Sorry, op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar.

    Direct antwoord op je vraag? Start de chat. Wij zitten voor je klaar!

    Chat met ons

    Sorry, op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar.

    Waar gaat je vraag over?

    We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

  • Bellen

    We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

    072 - 519 40 00

  • Adviseur

    Je kan veel zelf doen, maar in sommige situaties is hulp van een onafhankelijk adviseur een goede keus.