Klantbeoordelingen

Lees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Kiyoh voor Reaal. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn.

Reaal productreviews

9
Klant
Wageningen, 9-12-2019 17:56
Aanbeveling: Ja

Eenvoudig en snel een verzekering afgesloten met heldere voorwaarden.

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Eenvoud en snelheid van afsluiten, duidelijkheid omtrent de voorwaarden en dekking.

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Klant
Utrecht, 4-12-2019 03:20
Aanbeveling: Ja

Goede en snelle service

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Geen dagen werk maar minuten.

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
5
Klant
Lelystad, 21-11-2019 17:15
Aanbeveling: Ja

Geen polis gehad en onduidelijk wanneer het inging

  • 1Prijs-kwaliteitverhouding
  • 5Levertijd/snelheid
  • 3Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Account aanmaken makkelijker maken ipv via de bank

Toon details Verberg details
10
Klant
Zaandam, 20-11-2019 13:21
Aanbeveling: Ja

Nee

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 7Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Theo
Maastricht, 12-11-2019 13:01
Aanbeveling: Ja

Zie hierboven

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Redelijke premie. Afsluiten ging makkelijk, zonder opmaken van lange, ingewikkelde inventarislijsten.

Verbeterpunten

Heb via de Vereniging Eigen Huis ook de opstal- en WA-verzekering bij jullie afgesloten. Was nog handiger geweest als ik de inboedelverzekering ook via hun had kunnen afsluiten.

Toon details Verberg details
7
Klant
Amersfoort, 12-11-2019 12:15
Aanbeveling: Ja

Goede prijs en snel geregeld

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 6Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

De prijs kwaliteit verhouding en de snelle levering.

Verbeterpunten

De link voor inlog in Mijn Reaal werd na het afsluiten verstuurd (nav internetaanmelding die avond) maar was maar 4 uur geldig. De volgende dag werkte de link niet meer en kreeg ik ook geen nieuwe

Toon details Verberg details
7
Familie
Zaandam, 11-11-2019 17:36
Aanbeveling: Ja

Snel geregeld, duidelijk

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Alles

Verbeterpunten

Nee

Toon details Verberg details
6
Wb Kaspers
Almere, 23-10-2019 16:42
Aanbeveling: Ja

wel netjes geholpen aan de telefoon

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

snel af te sluiten

Verbeterpunten

jammer dat ik steeds foutmelding kreeg bij versturen op vrijdag willen aanmelden maar door fout op jullie site maandag moeten bellen om af te sluiten en ging hij dus later in dan moest

Toon details Verberg details
5
R.W.A. Van Riezen
Hoogeveen, 3-10-2019 11:15
Aanbeveling: Nee

Aanmaken van een account en aanvragen verzekering gaat inderdaad supersnel. Het afwerken van mijn schademelding (29 augustus 2019) gaat beduidend minder snel. Reaal heeft bij het bevestigen van mijn schademelding wel netjes vermeld dat er enige achterstand is in de afwikkeling van schadeclaims. Vandaag (19 september 2019) kreeg ik een mail over de voortgang van mijn schademelding. De informatie in de e-mail is tamelijk summier. Iets dat andere beoordelaars eveneens hebben geconstateerd. Vanwege het gebrek aan informatie zat ik met de vraag: hoe nu verder? Daarop heb ik Reaal opgebeld, mijn ervaring tot nu toe is dat de mensen die je dan aan de telefoon krijgt, over het algemeen erg vriendelijk en behulpzaam zijn. Deze keer moest ik echter doorgeschakeld worden naar de schadeafdeling. Tja, toen had ik toch wel een heel andere ervaring. De mevrouw was tamelijk kortaf. Bovendien kreeg ik de indruk dat ze zich niet kon voorstellen dat er ook maar enige onduidelijkheid zou kunnen bestaan over de afwikkelingsvoortgang van de schademelding. Ik kan me voorstellen dat als je de hele dag achter de telefoon zit en van alles en nog wat over schademeldingen moet aanhoren, je voldoende op de hoogte zal zijn van alles omtrent schadeclaims. Voor de meeste particulieren zal dat logischerwijs echter anders zijn. Erg teleurstellend in ieder geval.

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 7Levertijd/snelheid
  • 4Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
2
Roy
Zoetermeer, 26-9-2019 18:15
Aanbeveling: Nee

Echt een bedrijf dat anno 2019 nog steeds niet snapt dat alleen het aanbieden van een product, zonder enige zorg, niet meer kan. Ongeintresseerde medewerkers, verschuilen achter smoesjes en na vele contactmomenten, pas na ruim twee maanden melden dat de schade niet in behandeling genomen kan worden en zoek het verder maar uit! Op de vraag waarom het antwoord ruim twee maanden moest duren, kunnen ze geen antwoord op geven . belachelijk bedrijf!

  • 3Prijs-kwaliteitverhouding
  • 1Levertijd/snelheid
  • 1Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Weinig positiefs te melden over een bedrijf dat nog een klantegerichtheid hanteert van 15 jaar geleden!

Verbeterpunten

Heel snel beseffen dat de klanten de salarissen en rekeningen betalen. Zonder je klanten geen bestaansrecht!

Toon details Verberg details
4
Dreesens
Middelburg, 26-9-2019 09:15
Aanbeveling: Nee

Slecht lang wachten geen oplossingen veel Papierwerk en frustratie

  • 4Prijs-kwaliteitverhouding
  • 4Levertijd/snelheid
  • 4Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Nog nooit ze slecht geholpen , van kastje naar de muur , slecht

Verbeterpunten

Klantvriendelijk zijn ????

Toon details Verberg details
10
M.K.
Zoetermeer, 21-8-2019 12:58
Aanbeveling: Ja

over 2 dagen op vakantie en wordt er aan herinnerd dat ik nog een reisverzekering moet regelen. Ik op zoek en kom uit op een doorlopende reisverzekering van Reaal. Contact opgenomen met de klantenservice en de vriendelijke medewerker heeft mij uitermate goed geadviseerd en zorg voor gedragen dat ik snel verzekerd was en met een gerust hart op vakantie kon gaan. Pfffff dat is geweldig en een zorg minder, voor mijn gevoel was op dat moment mijn vakantie al begonnen. nogmaals bedankt voor de goede en snelle service

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

over 2 dagen op vakantie en wordt er aan herinnerd dat ik nog een reisverzekering moet regelen. Ik op zoek en kom uit op een doorlopende reisverzekering van Reaal. Contact opgenomen met de klantenservice en de vriendelijke medewerker heeft mij uitermate goed geadviseerd en zorg voor gedragen dat ik snel verzekerd was en met een gerust hart op vakantie kon gaan. Pfffff dat is geweldig en een zorg minder, voor mijn gevoel was op dat moment mijn vakantie al begonnen. nogmaals bedankt voor de goede en snelle service

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
1
Klant
, 15-8-2019 09:15
Aanbeveling: Nee

Alles heel erg traag en stroperig

  • 1Prijs-kwaliteitverhouding
  • 1Levertijd/snelheid
  • 1Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Niet alle telefoniste zijn onkundig.maar wat op de site staat zou ook bekend moeten zijn bij personeel.

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
2
Ruud
Rhoon, 17-7-2019 22:15
Aanbeveling: Nee

Veel onduidelijkheid en zeer trage afhandeling

  • 2Prijs-kwaliteitverhouding
  • 1Levertijd/snelheid
  • 1Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Afsluiting rechtsbijstand verzekering frist time right. De autoverzekering daarentegen (ik wacht al ruim 2 weken op antwoord).

Verbeterpunten

Een hele waslijst. Slechte informatie voorziening, onduidelijk proces en doorlooptijden, slechte bereikbaarheid (als je geen Facebook of Twitter hebt, telefonisch contact levert tot 2x toe geen verbetering op.

Toon details Verberg details
9
Klant
, 11-7-2019 22:46
Aanbeveling: Ja

Makkelijk af te sluiten, prijs lijkt mij in orde en de uitstraling oogt professioneel.

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 7Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
6
Ruurd Visser
Warns, 10-7-2019 00:32
Aanbeveling: Ja

Tot aan de mail tbv account aanmaken een 10. Daarna werd het overall een 6.

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Het aanmaken van een account vind ik ingewikkeld, PLUS het lijkt op hacken. Hoe zo moet ik inloggen bij mijn bank en om mijn gegevens op te halen. Bij Nuon kreeg ik een mail waarmee ik mijn account kon activeren obv gegevens die ik eerder had gestuurd. Ik vind het niet prettig om te moeten inloggen bij mijn bank om gegevens te verstrekken nav een mail. ik vind dit zeer verdacht op hacken.

Toon details Verberg details
9
Klant
Rotterdam, 6-7-2019 09:11
Aanbeveling: Ja

Goede en duidelijke informatie. Klantvriendelijk.

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Willy
Apeldoorn, 4-7-2019 15:43
Aanbeveling: Ja

Via internet gevonden. Belletje gdaan en klaar is kees.

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Lekker makkelijk en snel en goedkoop.

Verbeterpunten

Ga zo door!!!!!

Toon details Verberg details
10
Klant
Amsterdam, 4-7-2019 15:03
Aanbeveling: Ja

Fijne gebruikservaring, op het oog goede prijskwaliteitsverhouding. Een beetje aftercare was nog wel gewenst geweest. Iets van een samenvatting van wat ik nu heb of een bericht dat mijn verzekering is gestart.

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Xander
, 3-7-2019 16:05
Aanbeveling: Ja

Prima en snel

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Afsluiten ging snel zonder gedoe, snapte iets niet maar de helpdesk hielp me goed

Verbeterpunten

Duidelijkere informatie over activeren van MijnReaal

Toon details Verberg details
7,5

Dit is het gemiddelde cijfer van alle beoordelingen (813).