Klantbeoordelingen

Lees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Kiyoh voor Reaal. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn.

Reaal productreviews

8
M. Kranenburg
, 13-8-2018 18:05
Aanbeveling: Ja

Duidelijke flexibele en betaalbare verzekering.

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Bij het aanvragen van in mijn geval, een reisverzekering, de keuze voor wel/niet meeverzekerde opties; een verzekering op maat en alles werd vlot en goed verwerkt.

Verbeterpunten

Ik trof een bug in de aanvraagprocedure; kan gebeuren, maar is vervelend als je binnen een dag de aanvraag wilt doen; dat lukte die hele dag niet.

Toon details Verberg details
7
Suzan
Dieren, 11-8-2018 09:21
Aanbeveling: Ja

jammer dat ik polis niet op papier krijg

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 7Levertijd/snelheid
  • 7Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Klant
Simpelveld, 4-8-2018 14:45
Aanbeveling: Ja

vlotte afhandeling

  • nvtPrijs-kwaliteitverhouding
  • nvtLevertijd/snelheid
  • nvtDuidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

vlotte manier van afwikkelen van het dossier

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Bart
Arnhem, 20-7-2018 23:33
Aanbeveling: Ja

correct

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Arry
Heerlen, 20-7-2018 13:32
Aanbeveling: Ja

Erg positief

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

De snelheid en duidelijkheid

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
3
Klant
Ureterp, 16-7-2018 10:15
Aanbeveling: Nee

Mijn ervaring is negatief, omdat iemand van de servicedesk de telefoon op de haak legde. Ik had de telefoon opgenomen en gevraagd aan de persoon of hij langzaam wilde spreken omdat ik de taal nog niet goed beheers. Ik ben maar kort in Nederland. Daarop beëindigde de persoon het gesprek door de telefoon op de haak te leggen. Ook wist ik lange tijd niet of ik aangenomen was door uw verzekeringsmaatschappij.

  • 6Prijs-kwaliteitverhouding
  • 6Levertijd/snelheid
  • 6Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Esther
Hilversum, 13-7-2018 18:52
Aanbeveling: Ja

Snel en prima service

  • nvtPrijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Klant
Rotterdam, 12-7-2018 14:21
Aanbeveling: Ja

duidelijk, snel geregeld, goeie prijs/kwaliteitsverhouding

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Haye
Grootegast, 6-7-2018 21:02
Aanbeveling: Ja

-

  • 6Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Nathalie
, 6-7-2018 15:51
Aanbeveling: Ja

Aanmelden ging makkelijk en snel.

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Verzekering was makkelijk om af te sluiten.

Verbeterpunten

Inloggen via een account en niet via digi D. Ik wil namelijk de app downloaden maar ik weet mijn digi D niet. Dus opnieuw aanvragen. Best een heel gedoe. Terwijl bij het aanvragen van de verzekering een wachtwoord krijgen en een gebruikersnaam zou het (voor mij) veel makkelijker maken.

Toon details Verberg details
8
Klant
, 6-7-2018 14:56
Aanbeveling: Ja

/

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Eigenlijk alles behalve hieronder...

Verbeterpunten

Hij bleef soms hangen. En daardoor was niet duidelijk of de aanvraag was ontvangen (geen e-mail). Dus wilde het zelfs nog een keer doen. Gelukkig niet gedaan :-)

Toon details Verberg details
8
Wilco
Papendrecht, 6-7-2018 13:13
Aanbeveling: Ja

Prettig

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Duidelijkheid

Verbeterpunten

Nee

Toon details Verberg details
7
Iris
Amsterdam, 2-7-2018 11:41
Aanbeveling: Ja

vlotte en correcte afhandeling van de aanvraag

  • nvtPrijs-kwaliteitverhouding
  • nvtLevertijd/snelheid
  • nvtDuidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
6
Lia
, 30-6-2018 09:04
Aanbeveling: Nee

Niet fijn!

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 5Levertijd/snelheid
  • 5Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb in feite niets als positief ervaren. Je vraagt een reisverzekering aan en vervolgens verwacht je dat zoiets snel afgehandeld kan worden.Je krijgt allerlei vragen, of je er al eens hebt gehad en waarom je daar ben weg gegaan. Wacht even, ik had er nog geen een gehad. Dan vragen of je wel eens een verzekering is geweigerd, om financiele redenen, nee nooit en wat was dan die reden. En zo gaat het maar door. Ik werd er een beetje pissig van. Ik vraag een reisverzekering aan en gelijk wordt je financieel doorgelicht. Vervolgens ga je op reis en is het nog niet rond. bel je op na afloop, ja maar, u was al wel verzekerd, u had het pasje alleen nog niet. Hoe weet ik dan, al op vakantie zijnde, dat het al geregeld is. Dit alles valt me zwaar tegen en ik zeg mijn verzekering dan ook zeker aan het eind van dit jaar op.

Verbeterpunten

Wat klantvriendelijker misschien en niet met allerlei onnozele vragen om het hoofd smijten en zeker die telefoniste een beetje leren netjes om te gaan met de klant.

Toon details Verberg details
8
Alex
Rotterdam, 8-6-2018 22:03
Aanbeveling: Ja

prima ervaring

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 7Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

afsluiten prima

Verbeterpunten

uiteindelijk de polis krijgen en inloggegevens krijgen duren wat langer dan ik had gedacht

Toon details Verberg details
10
Klant
Hengelo Ov, 8-6-2018 19:00
Aanbeveling: Ja

Snel en eenvoudig

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 7Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Froukje
Utrecht, 25-5-2018 15:14
Aanbeveling: Ja

Prima service

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 7Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Goede uitleg

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Yolanda
Hoofddorp, 19-5-2018 19:25
Aanbeveling: Ja

Prima

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Klant
'S-Hertogenbosch, 13-5-2018 18:38
Aanbeveling: Ja

Duidelijk en snel!

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Informatie op de website was erg duidelijk, aanmelden ging soepel.

Verbeterpunten

Tijdens het aanmelden (voordat ik akkoord was gegaan met alle voorwaarden en dergelijke) kreeg ik al een welkomsmail. Deze was echter van een ander merk dan Reaal (wel van hetzelfde moederbedrijf) Dat vind ik wat slordig. Verder ging het wel allemaal erg soepel.

Toon details Verberg details
10
M.A
'S-Gravenhage, 12-5-2018 19:30
Aanbeveling: Ja

pas begonnen moet afwachten

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

tot nu toe goed verlopen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8,3

Dit is het gemiddelde cijfer van alle beoordelingen (706).

Help me nu

Help me nu

  • Veelgestelde vragen

  • Social media

    Stel ons je vraag en je ontvangt tijdens openingstijden binnen 1 uur een reactie.

    We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

  • Zelf regelen

    Verandert er iets in jouw persoonlijke situatie of wil je je verzekering wijzigen?

  • Chat

    Direct antwoord op je vraag? Start de chat. Wij zitten voor je klaar!

    Chat met ons

    Sorry, op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar.

    Direct antwoord op je vraag? Start de chat. Wij zitten voor je klaar!

    Chat met ons

    Sorry, op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar.

    Waar gaat je vraag over?

    We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

  • Bellen

    We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

    072 - 519 40 00

  • Adviseur

    Je kan veel zelf doen, maar in sommige situaties is hulp van een onafhankelijk adviseur een goede keus.

  • Feedback

    Help ons deze pagina nog beter te maken.