Klantbeoordelingen

Lees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Kiyoh voor Reaal. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn.

Reaal productreviews

8
Klant
Nijmegen, 18-3-2019 17:15
Aanbeveling: Ja

Goed

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 2Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Dat ik gelijk aangemeld ben bij reaal. Ik ben erg tevreden over reaal, daar ik ook een dier en zorg verzekering heb.

Verbeterpunten

Ik vind het een beetje vreemd dat ik nog geen polis heb ontvangen. Stel er klopt iets niet, kan dat nog gewijzigd worden voordat de polis ingaat. Zou daar graag iemand over willen spreken.

Toon details Verberg details
10
Jan / Jrs Multi-Service
Steyl, 14-3-2019 18:21
Aanbeveling: Ja

makkelijk en snel geregeld.

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
3
Klant
, 28-2-2019 12:15
Aanbeveling: Nee

slecht

  • 1Prijs-kwaliteitverhouding
  • 5Levertijd/snelheid
  • 3Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

afsluiting rechtsbijstandpolis goed afgesloten, geen klachten. Helaas is er geen gehoor gegeven aan het annuleren van de nieuwe rechtsbijstandverzekering. E mail van opzegging door mij blijkbaar niet gelezen

Verbeterpunten

telefonisch slecht bereikbaar. doorsturen van de ene afdeling naar de andere.

Toon details Verberg details
8
Josip
Hendrik-Ido-Ambacht, 27-2-2019 17:30
Aanbeveling: Ja

Het was heel vriendelijk en professioneel gesprek

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
3
Selma
Almelo, 19-2-2019 14:15
Aanbeveling: Nee

Heb mijn levensverzekering opgezegd ivm verkoop woning. Herhaaldelijk gebeld en heel wat toezeggingen gehad om het kleine bedrag te ontvangen. Steeds wist men niets over wat er besproken was. Als laatste bleek alles gearchiveerd te zijn omdat het te lang duurde??!! Binnen 4 weken uitbetalen is blijkbaar ook niet haalbaar.

  • 3Prijs-kwaliteitverhouding
  • 2Levertijd/snelheid
  • 1Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Veel! Interne communicatie zou herhaaldelijk bellen klant kunnen voorkomen.

Toon details Verberg details
7
A. Koning
Apeldoorn, 18-2-2019 17:15
Aanbeveling: Ja

Prettig

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 5Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

.

Verbeterpunten

.

Toon details Verberg details
10
Mark
Roermond, 15-2-2019 22:00
Aanbeveling: Ja

Nvt

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Makkelijk af te sluiten

Verbeterpunten

Nvt

Toon details Verberg details
10
Hugo De Waal
Rotterdam, 14-2-2019 09:55
Aanbeveling: Ja

goede website maar geen reactie klantenservice op mail

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 7Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Gezien de hoogte van de premie wil ik in 1 keer de jaarpremie betalen. Ik heb hiervoor een email gestuurd maar (nog?) geen reactie ontvangen.

Toon details Verberg details
9
Klant
Blaricum, 13-2-2019 18:12
Aanbeveling: Ja

Prima service!

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Klant
Amsterdam, 13-2-2019 09:15
Aanbeveling: Ja

Overzichtelijk, snel en helder.

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

De duidelijkheid van de geboden informatie.

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
7
Klant
Almere, 11-2-2019 16:15
Aanbeveling: Ja

Goed

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 5Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
W
Wilnis, 6-2-2019 17:03
Aanbeveling: Ja

Heel erg prettig

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

De duidelijkheid van de site

Verbeterpunten

Ga zo door.

Toon details Verberg details
8
M
, 6-2-2019 16:06
Aanbeveling: Ja

Prima

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 7Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
6
Klant
, 2-2-2019 16:15
Aanbeveling: Nee

2 jaar verplicht rookvrij zijn voor de overlijdensverzekering wijziging is bijzonder lang. de verzekernemers nemen toch het risico om een vermindering bij overlijden te ontvangen, als deze hier niet eerlijk over is richting reaal. De “beloning” om te stoppen verdwijnt hierdoor mijns inziens.

  • 3Prijs-kwaliteitverhouding
  • nvtLevertijd/snelheid
  • 5Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Snel geregeld

Verbeterpunten

Een app ontwikkelen! :)

Toon details Verberg details
8
Kevin
Haarlem, 29-1-2019 06:35
Aanbeveling: Ja

Prima informatie en snel geholpen om eenvoudig een verzekering af te sluiten.

  • nvtPrijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
7
Klant
Zoetermeer, 28-1-2019 20:23
Aanbeveling: Ja

Goed en snel.

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 6Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

snelheid en prijs

Verbeterpunten

ook afgesloten voor mijn partner: maar ik hoef voor mijn partner geen geboortedatum in te vullen. Dat geeft verwarring. Als het niet hoeft vermeld dat dan.

Toon details Verberg details
9
Klant
Amersfoort, 27-1-2019 14:49
Aanbeveling: Ja

snel en makkelijk

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Kevin
Geleen, 25-1-2019 16:37
Aanbeveling: Ja

Het geheel is snel en gemakkelijk verlopen. Top!

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Het geheel is snel en gemakkelijk verlopen. Top!

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Johanvanderwalle
Leiden, 25-1-2019 12:15
Aanbeveling: Ja

snelle verwerking verzekering polis

  • 4Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Klant
Berkel En Rodenrijs, 23-1-2019 18:32
Aanbeveling: Ja

Positief

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 6Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Snelle manier van afsluiten, gunstige prijs en voorwaarden

Verbeterpunten

App voor je verzekeringen Mogelijkheid online afsluiten motorverzekering Beide mis ik eigenlijk wel Vind t onzin in dit digitale tijdperk helemaal voor elke verzekering apart pasje te ontvangen, allemaal wel in 1 envelop, dat dan weer wel....

Toon details Verberg details
7,8

Dit is het gemiddelde cijfer van alle beoordelingen (770).