Klantbeoordelingen

Lees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Kiyoh voor Reaal. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn.

Reaal klantenservice

3
R. Nieuwland
Houten, 22-4-2018 21:15
Aanbeveling: Nee

gesprekspartner heeft geen of te weinig kennis van het product. Reaal probeert bij voorkeur de verzekering zo snel mogelijk te laten uitkeren.

  • 5Reactiesnelheid
  • 3Geboden oplossing
  • 6Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
1
Fg
Marum, 22-4-2018 19:15
Aanbeveling: Nee

Zie bovenstaande

  • 1Reactiesnelheid
  • 3Geboden oplossing
  • 3Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Het telefonische contact, op de mailing geen reactie gehad!

Verbeterpunten

Via de mail geen reactie gehad, telefonisch wel netjes en correct geholpen!

Toon details Verberg details
4
Edwin
Oploo, 22-4-2018 11:15
Aanbeveling: Nee

1. reageren op de mail 2. zorgplicht nakomen.

  • 1Reactiesnelheid
  • 1Geboden oplossing
  • 1Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Ik heb 2x telefonisch contact gehad. 1 keer voor formulieren die ik niet gedownload kreeg. Deze zijn netjes gemaild. 2e keer navraag waarom ze nog niet gereageerd hadden op mijn mail en mijn herinneringsmail. Kreeg een man aan de lijn die ik niet helemaal begreep en toen ik vroeg of hij het op de mail wilde bevestigen zodat ik het na kon lezen wilde hij dit niet. Heb gevraagd naar klachtenafdeling en werd doorverwezen. Echter daar werd niet opgenomen.

Verbeterpunten

Ik heb een kapitaalpolis afgesloten zo'n 20 jaar geleden. De verwachte uitkering zou € 135.000 bedragen nu is de uitkering circa € 50.000. Sinds een maand krijg ik telefoontjes van Reaal of haar zorgplicht. Jullie willen hebben dat ik jullie vrijwaar. Waarom? Ik heb jaarlijks een overzicht ontvangen maar zit nu met een gat van dik € 75.000.

Toon details Verberg details
8
Ben
Groningen, 21-4-2018 21:39
Aanbeveling: Ja

Positief, correct, en snel geregeld.

  • 8Reactiesnelheid
  • 8Geboden oplossing
  • 8Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Snel geregeld en heel duidelijk.

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Marius
Amersfoort, 21-4-2018 20:07
Aanbeveling: Ja

gewoon snel en goed geholpen

  • 8Reactiesnelheid
  • 8Geboden oplossing
  • 8Klantvriendelijkheid

Pluspunten

correctheid en juistheid

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
1
De Groeten
Amsterdam, 21-4-2018 19:15
Aanbeveling: Nee

Optyfen

  • 1Reactiesnelheid
  • 1Geboden oplossing
  • 1Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Niks

Verbeterpunten

Ja. Sterf vuile oplichters

Toon details Verberg details
1
Mia Thijssen
Beesel, 21-4-2018 17:15
Aanbeveling: Ja

Geweldige onderneming.

  • 9Reactiesnelheid
  • nvtGeboden oplossing
  • 9Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Dat ik door het gesprek en mijn vraag nu weer alles via de post verstuurd krijg.SUPER!!!

Verbeterpunten

NeeGe

Toon details Verberg details
7
Klant
Zaltbommel, 21-4-2018 08:07
Aanbeveling: Nee

Geen opmerkingen

  • 7Reactiesnelheid
  • 7Geboden oplossing
  • 8Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Anneke Eenkhoorn
Heemskerk, 20-4-2018 20:11
Aanbeveling: Ja

V Riendelijke, duidelijk , snel

  • 9Reactiesnelheid
  • 10Geboden oplossing
  • 10Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Vriendelijk, duidelijk, goede uitleg en gelijk werd er gehandeld.wat toegezegd is is gelijk opgestuurd.

Verbeterpunten

Nee

Toon details Verberg details
8
Klant
, 20-4-2018 19:58
Aanbeveling: Ja

Goed geholpen

  • nvtReactiesnelheid
  • 10Geboden oplossing
  • 10Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Ton
Maastricht, 20-4-2018 18:56
Aanbeveling: Ja

Prima

  • 10Reactiesnelheid
  • 10Geboden oplossing
  • 10Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Swier
Treis-Karden, 20-4-2018 18:04
Aanbeveling: Ja

uitstekend geholpen

  • 10Reactiesnelheid
  • 10Geboden oplossing
  • 10Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Direct teruggebeld

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Frans
Heeze, 20-4-2018 16:40
Aanbeveling: Ja

Goed en duidelijk advies

  • 10Reactiesnelheid
  • 10Geboden oplossing
  • 10Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Goed en duidelijk advies

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
7
Klant
Horn, 20-4-2018 16:15
Aanbeveling: Ja

Snel opgelost

  • 9Reactiesnelheid
  • 9Geboden oplossing
  • 9Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Snelle correcte hulp

Verbeterpunten

nvt

Toon details Verberg details
9
Pieter
Tegelen, 20-4-2018 16:05
Aanbeveling: Ja

Kijk hiervoor

  • 10Reactiesnelheid
  • 10Geboden oplossing
  • 10Klantvriendelijkheid

Pluspunten

De hele overstap van Interpolis naar Reaal

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Norma Eijking
Hoofddorp, 20-4-2018 08:28
Aanbeveling: Ja

Verder ben ik positief.

  • 8Reactiesnelheid
  • 8Geboden oplossing
  • 8Klantvriendelijkheid

Pluspunten

De 2e persoon die specifiek mijn vraag kon beantwoorden en de juiste tips heeft gegeven wat te doen. Dit heb ik als zeer hulpvaarding ervaren.

Verbeterpunten

Geen medewerkers achter de telefoon zetten die niet weten waarvoor zij er zitten en enkel een verhaal moeten afsteken aan de klant. Wanneer de klant verder vraagt, geen antwoord heeft en daarom maar weer het riedeltje afsteekt. Dit komt niet professioneel over. Ik heb dus gevraagd mij door te verbinden. Door deze tweede medewerker ben ik zeer goed geholpen.

Toon details Verberg details
9
Klant
Vlaardingen, 20-4-2018 07:12
Aanbeveling: Ja

Prima afhandeling aan de telefoon, duidelijke uitleg

  • 8Reactiesnelheid
  • 8Geboden oplossing
  • 10Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
2
Klant
Oosterbeek, 19-4-2018 22:15
Aanbeveling: Nee

Nee

  • nvtReactiesnelheid
  • nvtGeboden oplossing
  • nvtKlantvriendelijkheid

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Opletten wie er belt en dan aan de juiste persoon bericht sturen.

Toon details Verberg details
8
Rik
Amersfoort, 19-4-2018 10:11
Aanbeveling: Ja

prettig

  • 7Reactiesnelheid
  • 8Geboden oplossing
  • 9Klantvriendelijkheid

Pluspunten

de medewerker kon mij prima en duidelijk te woord staan. hij heeft mij goed geholpen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Jo
Grevenbicht, 19-4-2018 09:03
Aanbeveling: Ja

vriendelijkheid en kennis van zaken doet het bij mij gewoon. Zo hoort het ook!!!! En die was er.

  • 7Reactiesnelheid
  • 8Geboden oplossing
  • 10Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Vriendelijkheid medewerkers.

Verbeterpunten

geen

Toon details Verberg details

Reaal productreviews

10
Habibi
Rotterdam, 24-2-2018 05:57
Aanbeveling: Ja

Mooi

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Ronald
Oost-Souburg, 23-2-2018 12:21
Aanbeveling: Ja

Snel

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Snel en makkelijk

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Peter
Nootdorp, 19-2-2018 15:37
Aanbeveling: Ja

Zie boven.

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 7Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Vlotte afhandeling.

Verbeterpunten

Nee

Toon details Verberg details
10
Klant
Amsterdam, 19-2-2018 11:11
Aanbeveling: Ja

Positief

  • nvtPrijs-kwaliteitverhouding
  • nvtLevertijd/snelheid
  • nvtDuidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

De vlotte afhandeling

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
6
R
Sliedrecht, 17-2-2018 07:18
Aanbeveling: Ja

Moeizame mensen bij klantenservice

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 4Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

De prijs

Verbeterpunten

Klantenservicemedewerkers kijken interne processen Niet kennen

Toon details Verberg details
6
Klant
Delfzijl, 16-2-2018 13:45
Aanbeveling: Ja

zie boven

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 5Levertijd/snelheid
  • 4Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Weinig. Ik vind het erg lang duren als je contact opneemt en dan weten ze soms nog niet waar ze het over hebben. Vraag ook gesteld via de chat--> geen antwoord ontvangen. Al met al vond ik het erg lang duren

Verbeterpunten

COMMUNICATIE

Toon details Verberg details
8
Eddie
Makkum Fr, 16-2-2018 12:23
Aanbeveling: Ja

Mooi snel afgesloten.

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

de snelheid van handelen

Verbeterpunten

Geen tips

Toon details Verberg details
8
Paul
Lelystad, 16-2-2018 12:04
Aanbeveling: Ja

Website is zeer duidelijk.

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

De snelheid waarmee e.e.a. is afgehandeld.

Verbeterpunten

N.v.t.

Toon details Verberg details
10
Klant
Maartensdijk, 13-2-2018 20:22
Aanbeveling: Ja

kort maar krachtig

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

het was gewoon duidelijk

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Teun
Nijmegen, 9-2-2018 22:19
Aanbeveling: Ja

Snelle en correcte behandeling

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Snelle en correcte behandeling

Verbeterpunten

Deze enquete werkt niet goed op een iPad

Toon details Verberg details
10
Pieter
Dirksland, 9-2-2018 22:01
Aanbeveling: Ja

Goed

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

De hele afwikkeling

Verbeterpunten

Nee

Toon details Verberg details
8
Henk
Son En Breugel, 9-2-2018 17:03
Aanbeveling: Ja

Accuraat

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Snelheid, voortgangsbericht

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Reinier
Velserbroek, 9-2-2018 16:33
Aanbeveling: Ja

Snel en goed

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Snelheid van het gehele proces t/m geneeskundige invulformulier en afhandeling daarvan

Verbeterpunten

Geen

Toon details Verberg details
8
Klant
, 9-2-2018 14:51
Aanbeveling: Ja

Gewoon goed.

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Cijfers spreken voor zich

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
7
Klant
Zwijndrecht, 9-2-2018 14:21
Aanbeveling: Ja

Goede dienstverlening.

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 7Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Alles is goed geregeld.

Verbeterpunten

Nee

Toon details Verberg details
10
Henriette
Netersel, 9-2-2018 12:40
Aanbeveling: Ja

Makkelijk, snel, prijs kwaliteit verhouding is super.

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Alles

Verbeterpunten

Ga zo door

Toon details Verberg details
4
Klant
Amsterdam, 3-2-2018 13:15
Aanbeveling: Nee

Afsluiten van 2e verzekering lukt niet

  • 6Prijs-kwaliteitverhouding
  • 5Levertijd/snelheid
  • 5Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Afsluiten van 1 verzekering ging goed.

Verbeterpunten

Tot 2x toe direct aansluitend een aanvullende inboedelverzekering af proberen te sluiten. Telefonisch contact gehad toen het niet lukte.

Toon details Verberg details
5
Kevin
Tilburg, 2-2-2018 14:15
Aanbeveling: Ja

Niet heel goed i.v.m. de langzame levering van de polis. Ik had het 1 week voor mijn vakantie aangevragen maar ik kreeg de polis pas toen ik al 3 dagen op vakantie was. Hier had ik dus niet veel meer aan.

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 1Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

De prijs van de verzekering

Verbeterpunten

Het duurde te lang voor ik mijn polis kreeg en zeker wist dat ik verzekerd was. Mijn aanvraag was op 24-12-2017 en kreeg uiteindelijk de polis op 03-01-2018.

Toon details Verberg details
10
Thomas
Bilthoven, 26-1-2018 15:37
Aanbeveling: Ja

Tevreden, duidelijke communicatie.

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Vincent
Rijswijk Zh, 26-1-2018 13:47
Aanbeveling: Ja

Snel geregeld, duidelijke website, duidelijk wat wel en wat niet verzekerd. Niet de allergoedkoopste, maar er staat tegenover dat het duidelijk is wat er verzekerd is, en voor hogere bedragen( bijv. Sieraden)

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
7,2

Dit is het gemiddelde cijfer van alle beoordelingen (20870).

Help me nu

Help me nu

  • Veelgestelde vragen

  • Social media

    Stel ons je vraag en je ontvangt tijdens openingstijden binnen 1 uur een reactie.

    We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

  • Zelf regelen

    Verandert er iets in jouw persoonlijke situatie of wil je je verzekering wijzigen?

  • Chat

    Direct antwoord op je vraag? Start de chat. Wij zitten voor je klaar!

    Chat met ons

    Sorry, op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar.

    Direct antwoord op je vraag? Start de chat. Wij zitten voor je klaar!

    Chat met ons

    Sorry, op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar.

    Waar gaat je vraag over?

    We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

  • Bellen

    We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

    072 - 519 40 00

  • Adviseur

    Je kan veel zelf doen, maar in sommige situaties is hulp van een onafhankelijk adviseur een goede keus.

  • Feedback

    Help ons deze pagina nog beter te maken.