Klantbeoordelingen

Lees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Kiyoh voor Reaal. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn.

Reaal productreviews

7
Joop
Groeningen, 9-12-2018 06:15
Aanbeveling: Ja

verrassend gunstige prijs, website wel compact en doelgericht maar niet overal even duidelijk

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 5Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Duidelijke website wat betreft verzekeringsmogelijkheden en-voorwaarden

Verbeterpunten

Website was onduidelijk over de kosten van de verzekering en zeer onduidelijk over het wel dan niet tot stand komen van een contract.

Toon details Verberg details
10
Lilian
Apeldoorn, 5-12-2018 16:06
Aanbeveling: Ja

mijn ervaring is dat alles snel en goed geregeld is voor een betaalbare prijs

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

afsluiten ging snel

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Fred
Alkmaar, 3-12-2018 19:02
Aanbeveling: Ja

Goed

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Het is heel snel geregeld top

Verbeterpunten

Hetis prima

Toon details Verberg details
7
André
Amsterdam, 3-12-2018 16:23
Aanbeveling: Ja

Goed

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 7Levertijd/snelheid
  • 7Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Laszlo
Geleen, 30-11-2018 17:34
Aanbeveling: Ja

Heel vrindelijk,goed en snel vond ik.

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Han
Helmond, 28-11-2018 21:15
Aanbeveling: Ja

Prima

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Duidelijk correct

Verbeterpunten

Geen

Toon details Verberg details
9
Klant
Made, 26-11-2018 17:13
Aanbeveling: Ja

snel en simpel

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 7Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

snel geregeld en niet al te ingewikkeld

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Johan
Druten, 19-11-2018 16:04
Aanbeveling: Ja

Prima

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Snelle procedure en heldere informatie

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
3
Klant
, 17-11-2018 11:15
Aanbeveling: Nee

Ik had een overlijdensrisicoverzekering. Ik wilde deze aanpassen. Daar was een nieuwe verzekering voor nodig. Alles weer ingediend, oude verzekering opgezegd zodat verzekeringen aansluitend zouden zijn. - Men sloot de eerste verzekering te vroeg af, dat was niet correct - men telde het bedrag van beide verzekeringen bij elkaar op zodat er een nieuwe medische keuring gedaan moest worden. Dit was niet correct. - men wachtte en wachtte op de medische gegevens maar niemand ondernam actie behalve de klant

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 1Levertijd/snelheid
  • 7Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

De verzekering is uiteindelijk afgesloten.

Verbeterpunten

Mails goed lezen, niet zelf gaan interpreteren. Blijf de verzekeringen waar een medische keuring voor vereist is volgen totdat ze zijn afgesloten zodat iemand niet onnodig weken wacht omdat iedereen op iedereen op iemand wacht.

Toon details Verberg details
10
Marga
Tilburg, 14-11-2018 19:01
Aanbeveling: Ja

Fijne ervaring

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Gezellig gesprek

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Ralf Timmermans
Montfort, 14-11-2018 08:41
Aanbeveling: Ja

(Nog) niets

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Snelle afhandeling wat betreft afsluiten verzekering, voordelige premie.

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Klant
Almere, 12-11-2018 17:24
Aanbeveling: Ja

Alles duidelijk op de website. Een verzekering afsluiten is zo geregeld.

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
7
Nn
Almelo, 9-11-2018 08:15
Aanbeveling: Ja

Duurt te lang en ik weet niet wat er aan de hand is

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 5Levertijd/snelheid
  • 4Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Keuze en online afsluiten

Verbeterpunten

Ja, er staat nu al tijden dat mijn woonhuis verzekering in behandeling is

Toon details Verberg details
8
Lisa
Barneveld, 5-11-2018 20:54
Aanbeveling: Ja

Snel, duidelijk

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
5
Cootje
Aalsmeer, 4-11-2018 02:15
Aanbeveling: Ja

even testen hoe dit op de openingspagina van de website komt. Nodigt niet echt uit om een verzekering af te sluiten daar er op de eerste pagina een cijfer 9 naast een 3 en een 1 staan.

  • 5Prijs-kwaliteitverhouding
  • 5Levertijd/snelheid
  • 6Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

?

Verbeterpunten

Gemiddelde score is prima, maar erg negatief op de openingspagina dus eerste indruk per direct matig. Jammer....

Toon details Verberg details
10
Anna
Roosendaal, 30-10-2018 12:50
Aanbeveling: Ja

Vriendelijk en behulpzaam en weet waar ze het over had.

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 7Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Het samen bedenken wat goed uitkomt qua verzekering.

Verbeterpunten

Nee hoor.

Toon details Verberg details
5
Klant
, 20-10-2018 11:15
Aanbeveling: Ja

Bestaand "Goed Geregeld" pakket. Ingelogged op Mijn Reaal. Vervolgens Autoverzekering aan toegevoegd. Blijkt NIEUW pakket te worden, omdat ik nieuwe verzekering "zelf direct" heb afgesloten, terwijl bestaand pakket een "tussenpersoonpakket" was. Site geeft hierover geen waarschuwing. Polis fout. Korting fout. Klantenservice kan niet 'omhangen'. Verplicht melden bij tussenpersoon. Gedoe dus. Slechte afdronk.

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 4Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Fam L.V.D.Hooft
Rotterdam, 19-10-2018 13:45
Aanbeveling: Ja

eerste ervaring met Reaal, zie nu de tv spots.

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

alles via online ging prima

Verbeterpunten

nee

Toon details Verberg details
3
A.Thomas
Bergen Nh, 19-10-2018 13:15
Aanbeveling: Ja

Vervelend

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 4Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Telefonisch kon ik niemand bereiken die mij kon informeren.

Toon details Verberg details
1
Vd Graaf
Zutphen, 15-10-2018 15:15
Aanbeveling: Nee

Reaal reageert of erg traag of helemaal niet op emails. Als je belt en het is 5 uur, dan wordt je plotseling doorverbonden en kun je je hele verhaal nog een keer vertellen. Niemand weet antwoord op je vragen over de schade afwikkeling. En als ze dan eindelijk uitkeren, keren ze maar de helft uit.

  • 1Prijs-kwaliteitverhouding
  • 1Levertijd/snelheid
  • 1Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Helaas niks geen positief over dit bedrijf te melden

Verbeterpunten

Verbeterpunten zijn helaas te veel om op te noemen.

Toon details Verberg details
7,9

Dit is het gemiddelde cijfer van alle beoordelingen (738).

Help me nu

Help me nu

  • Veelgestelde vragen

  • Social media

    Stel ons je vraag en je ontvangt tijdens openingstijden binnen 1 uur een reactie.

    We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

  • Zelf regelen

    Verandert er iets in jouw persoonlijke situatie of wil je je verzekering wijzigen?

  • Chat

    Direct antwoord op je vraag? Start de chat. Wij zitten voor je klaar!

    Chat met ons

    Sorry, op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar.

    Direct antwoord op je vraag? Start de chat. Wij zitten voor je klaar!

    Chat met ons

    Sorry, op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar.

    Waar gaat je vraag over?

    We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

  • Bellen

    We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

    072 - 519 40 00

  • Adviseur

    Je kan veel zelf doen, maar in sommige situaties is hulp van een onafhankelijk adviseur een goede keus.