Coaching voor je levensstijl

 • Professionele coaching
 • Persoonlijk gezondheidsonderzoek
 • Coaching speciaal voor vrouwen

Als zelfstandige ben je gedreven om op verschillende terreinen maximaal te presteren. En daar mag je trots op zijn! Een goede balans tussen werk en privé is dan wel heel belangrijk. Met Lijfwacht helpen we je om de balans te houden of terug te vinden. Dit doen we door coaching die specifiek is gericht op zelfstandigen. Zodat jij kunt blijven genieten. Van je onderneming of praktijk én van je privéleven.

 • Onafhankelijke coaching door Resilians

  Voor coaching werken wij samen met onze partner. Met Resilians verhoog je je persoonlijke effectiviteit en mentale veerkracht. Denk daarbij aan je werkplezier, omgaan met veranderingen en het vinden van een goede balans tussen werk en privé. Resilians is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar en werkt vertrouwelijk en onafhankelijk van Reaal.

  Maak vrijblijvend een account aan voor de e-lounge van Resilians. Hier kun je een digitaal traject starten voor alle diensten die Resilians te bieden heeft.

  Hoe werkt de coaching?

  Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Resilians via 0800 – 456 45 60 om je vragen te bespreken. Als je belt, krijg je direct een coach aan de lijn of kun je een afspraak maken voor een eerste gesprek. Heb je na dit eerste gesprek behoefte aan meer coaching, dan plannen jullie een vervolggesprek. Vervolgens biedt Resilians je een traject van 5 sessies. Hierbij heb je de keuze uit 3 mogelijkheden:

  1. Face-to-face coaching
  2. Telefonische coaching
  3. Een online coachingstraject

  De begeleiding bestaat uit 1 op 1 gesprekken. De gesprekken met de coaches en het vervolgtraject zijn vertrouwelijk. Resilians werkt onafhankelijk van Reaal.

  Meld je aan voor een coachingsgesprek

  Heb je een arbeids­ongeschiktheids­verzekering bij Reaal? En wil je coaching om werk en privé in balans te houden? Neem dan rechtstreeks contact op met Resilians via 0800 – 456 45 60. Resilians werkt onafhankelijk van Reaal.

 • Ben jij een ondernemende vrouw?

  Ondernemen doe je vol overgave en het vraagt al je aandacht. Maar het is niet altijd eenvoudig om het hoofd koel te houden. Uit eigen onderzoek blijkt dat vrouwen het bewaken van de balans tussen werk en privé lastig vinden, met typische uitspraken als:

  • Ik heb hoge ambities en ik sta daar achter.
  • Ik doe liever iets perfect dan goed.
  • Ik heb een drukke baan én een gezin.
  • Naast goed in mijn werk wil ik een goede moeder, vriendin, echtgenote en dochter zijn.

  Als vrouwelijke ondernemer ben je vaak enorm gedreven om op verschillende terreinen maximaal te presteren. En daar mag je trots op zijn! Een goede balans tussen werk en privé is hierbij belangrijk. Lijfwacht helpt je om de balans te houden of terug te vinden. Met coaching die specifiek is gericht op vrouwelijke zelfstandig ondernemers. Zodat jij kunt blijven genieten. Van je onderneming én van je privéleven.

  Herken je je in de uitspraken hierboven of wil je gewoon even sparren? Dan is coaching speciaal voor vrouwelijke ondernemers iets voor jou.

 • Gezondheidsonderzoek: wat is je echte leeftijd?

  Ieder jaar vier je je verjaardag. Dan tel je weer een jaartje op bij je kalenderleeftijd. Maar ken je je biologische leeftijd? Deze leeftijd is een maatstaf voor je gezondheid en wordt beïnvloed door je fysieke en geestelijke conditie en levensstijl. Misschien ben je dus wel jonger dan je denkt. Of misschien ligt je biologische leeftijd veel hoger dan de leeftijd in je paspoort.

  Gelukkig heb je hier zelf invloed op. Omdat je een arbeids­ongeschiktheids- verzekering hebt bij Reaal, kun je zonder extra kosten deelnemen aan het gezondheidsonderzoek verzorgd door Beter.

  Het onderzoek bestaat uit:

  • Een online vragenlijst en lichamelijk gezondheidsonderzoek
  • Persoonlijk advies over je gezondheid en levensstijl
  • Begeleiding om je gezondheid te verbeteren

  Daarbij werkt Beter volledig vertrouwelijk. Reaal ontvangt geen informatie over je gezondheidsonderzoek.

  Hoe werkt het gezondheidsonderzoek?
  Met het gezondheidsonderzoek berekent Beter je biologische leeftijd. Dit doen zij met een online vragenlijst en een lichamelijk onderzoek. Na het onderzoek ontvang je een persoonlijk advies om je biologische leeftijd te verlagen. En ligt je biologische leeftijd hoger dan je kalenderleeftijd? Dan kun je deelnemen aan een coachingstraject om je gezondheid te verbeteren. Na het coachingstraject van 6 maanden meet Beter hoeveel je biologische leeftijd is verlaagd.

  Coaching kan op 3 manieren:

  1. Face-to-face coaching
  2. Telefonische coaching
  3. Coaching via e-mail

  Wil je weten wat je biologische leeftijd is?
  Heb je een arbeids­ongeschiktheids­verzekering bij ons? En wil je deelnemen aan het gezondheidsonderzoek van Beter? Schrijf je dan nu in.

Help me nu

Help me nu

 • Veelgestelde vragen

 • Social media

  Stel ons je vraag en je ontvangt tijdens openingstijden binnen 1 uur een reactie.

  We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

 • Zelf regelen

  Verandert er iets in jouw persoonlijke situatie of wil je je verzekering wijzigen?

 • Chat

  Direct antwoord op je vraag? Start de chat. Wij zitten voor je klaar!

  Chat met ons

  Sorry, op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar.

  Direct antwoord op je vraag? Start de chat. Wij zitten voor je klaar!

  Chat met ons

  Sorry, op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar.

  Waar gaat je vraag over?

  We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

 • Bellen

  We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

  072 - 519 40 00

 • Adviseur

  Je kan veel zelf doen, maar in sommige situaties is hulp van een onafhankelijk adviseur een goede keus.