Het is vaak lastig om het overzicht te behouden

Snel alle abonnementen opzeggen

Als nabestaande moet je een overlijden bij verschillende organisaties doorgeven. Dat kan makkelijker en efficiënter. Via Closure regel je na een overlijden alle opzeggingen en contractovernames in één keer.

Veel verschillende abonnementen

Bij veel verschillende instanties hebben we abonnementen, contracten en accounts. Denk bijvoorbeeld aan je telefoonabonnement, verzekering, en accounts op social media. Het zijn zo veel accounts, dat het lastig is om het overzicht te behouden. Closure heeft alle organisaties handig gecategoriseerd, zodat je niks over het hoofd ziet.

Informeer alle organisaties in één keer

Als nabestaande vul je maar één keer de gegevens in. Daarmee zeg je direct alle abonnementen van de overledene bij verschillende partijen op.

Als je een overlijden via Closure meldt, dan worden alle verzoeken tot opzegging en overname doorgestuurd naar de organisaties. In je persoonlijke account kan je precies zien wat de huidige status is per opzegging of overname. Maakt je gebruik van de service? Weet dan dat deze niet onder de aansprakelijkheid van Reaal valt.

Overzetten op naam

Sommige abonnementen zijn handiger om over te zetten op naam, zoals een energierekening of gasrekening. Zulke abonnementen kan je via Closure eenvoudig overzetten op naam. Hierbij geef je ook de datum aan dat je ze in wilt laten gaan.

Overlijden melden

Natuurlijk hoef je niet gebruik te maken van bovenstaande diensten. Je kan een overlijden ook gewoon zelf bij Reaal melden.

Overlijden melden

Wil je een overlijden melden? Vul dan het online formulier in. Als je al een akte van overlijden hebt, kun je die hierin uploaden.

overlijden melden