Extra informatie

Hypotheek

Ik wil een nieuwe hypotheek afsluiten. Kan dat?

Wil je je hypotheek oversluiten of een nieuwe hypotheek afsluiten? Bij de Reaal Lekker Wonen Hypotheek:

  • daalt de rente bij aflossing
  • kan je 100% boetevrij aflossen, en
  • heb je een goede verhuis­regeling.

Lees hier alles over onze Lekker Wonen Hypotheek.

Waar kan ik meer informatie krijgen over mijn bestaande hypotheek?

Je hebt een bestaande hypotheek bij Reaal. Lees hier alles over je hypotheek. Reaal heeft het beheer van jouw hypotheek overgedragen aan Stater. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de klanten­service van Stater via telefoon­nummer 033-4509300 of mail.

Ik verwacht dat ik binnenkort de hypotheeklasten niet meer kan betalen. Wat nu?

Vooraf een oplossing bedenken pakt vaak beter uit dan achteraf problemen oplossen. Verwacht je betalingsproblemen? Bij Betalingsachterstand op je hypotheek vind je meer informatie en hulp.

Hypocasso verzorgt namens Reaal betalingsachterstanden en kan ook met jou overleggen wat de beste aanpak is om een betalingsachterstand te voorkomen of te beperken. Je kunt Hypocasso bellen op 033 - 422 94 11. Meer informatie over Hypocasso en wat zij voor jou kunnen betekenen lees je op de website van Hypocasso. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met je adviseur.

Soms is er geen oplossing en moet je woning verkocht worden. Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de woning op de gebruikelijke manier via een makelaar verkocht wordt. Een veiling voorkomen we liever. Bij een veiling levert je huis waarschijnlijk minder op dan bij een gewone verkoop. Daardoor neemt de kans op een restschuld toe.

Ik verwacht een restschuld. Wat nu?

We hebben alle mogelijkheden voor jou op een rijtje gezet. Kijk hier voor alle informatie over restschulden. Wil je contact met een medewerker over jouw situatie? Bel dan met Hypocasso op 033 - 422 94 11.