Betalingsachterstand op je hypotheek

Wat nu?

Het kan jou ook overkomen: je komt in een situatie terecht waardoor geldproblemen ontstaan. Bijvoorbeeld doordat je je baan verliest, door een echtscheiding, het overlijden van een gezinslid of door arbeidsongeschiktheid. Betalingsproblemen zijn vervelend. En ze kunnen ook nog eens grote gevolgen hebben. Veel betalingsproblemen ontstaan bijvoorbeeld als mensen uit elkaar gaan: kan een van de twee in de woning blijven wonen? Of moet de woning juist verkocht worden?

Betalingsproblemen?

Wij helpen je graag.
Verwacht je binnenkort betalingsproblemen? Lees hieronder wat je zelf kunt doen én wat wij voor je kunnen doen. Neem contact met ons op via telefoonnummer 033 - 254 62 02 op werkdagen van 08.30 uur – 17.30 uur of stuur ons een e-mail via reaal@betaalmijnhypotheek.nl.

Neem contact op met je financieel adviseur

In sommige situaties is het handiger om een onafhankelijk financieel adviseur in de arm te nemen. Misschien kun je je hypotheek aanpassen, waardoor je hypotheeklasten lager worden. Denk aan het aanpassen van de hypotheekvorm. Of aan de beleggingsverzekering of spaarhypotheek-verzekering waarmee je de hypotheek uiteindelijk wilt aflossen.

Voorkomen is beter dan genezen, daarom geven we je graag wat tips om geldproblemen te voorkomen.