Overlijdensrisicoverzekering

Laat je gezin financieel goed achter als je overlijdt. Ontdek met de nabestaandencheck eenvoudig welk bedrag je daarvoor nodig hebt.

Bereken je premie Doe de check

Overlijdensrisicoverzekering

Kunnen ze straks ook nog
spontaan uit eten?

In het weekend trek je er graag op uit met je gezin. Na een wandeling nog even wat drinken, de tijd 'vergeten' en vervolgens spontaan beslissen om vanavond niet te koken. Kan dat ook nog als jij (en je inkomen) definitief wegvalt? Wel met de juiste overlijdensrisico­verzekering.

Financiële zekerheid voor je nabestaanden

Met een overlijdensrisicoverzekering kun je het wegvallen van inkomsten bij overlijden opvangen. En zo bijvoorbeeld je woonlasten, kosten aan kinderopvang of studie betalen. De verzekering keert na overlijden een eenmalig bedrag uit gedurende de looptijd van de verzekering.

Bereken welk bedrag je nodig hebt

Welk bedrag hebben je dierbaren nodig? Het berekenen van het verzekerd bedrag kan lastig zijn, daarom heeft Reaal de nabestaandencheck ontwikkeld. Hiermee kun je in 3 eenvoudige stappen een indicatie ontvangen van het te verzekeren bedrag. Vervolgens kun je op basis van dit bedrag een realistische premie berekenen.

Bereken je premie Doe de check

Independer klantcijfer 8.2

Al 400.000 Nederlanders hebben een overlijdensrisico­verzekering bij Reaal


Vragen? Stel je vraag online


Help me nu

Help me nu