Zakelijke Inboedel­verzekering

Met deze aanvullende verzekering verzeker je je zakelijke inboedel zowel in huis als buitenshuis in Nederland tot € 5.000 inclusief btw. Zakelijke spullen zoals gereedschap voor het werk en de zakelijke laptop of telefoon zijn dan verzekerd.

Zakelijke Inboedel­verzekering

Wat is er verzekerd?

Waarvoor ben je verzekerd?

Basis
Kies je de Inboedel­verzekering Basis met de aanvullende Zakelijke Inboedel­verzekering? Dan is je zakelijke inboedel verzekerd als deze is beschadigd door de bij de Inboedel­verzekering Basis genoemde gebeurtenissen.

Allrisk
Kies je de Reaal Inboedel­verzekering Allrisk met de aanvullende Zakelijke Inboedel­verzekering? Dan is je zakelijke inboedel verzekerd, als deze is beschadigd door de bij de Inboedel­verzekering Allrisk genoemde gebeurtenissen.

Maximale vergoeding
Voor bepaalde zakelijke inboedel hebben wij een maximale vergoeding vastgesteld. Zijn er meerdere bezittingen beschadigd bij één gebeurtenis? Dan vergoeden wij in totaal nooit meer dan € 5.000 inclusief btw. Hierop brengen wij dan nog wel het eigen risico in mindering. Het eigen risico dat je gekozen hebt op de Reaal Inboedel­verzekering, is ook het eigen risico voor de Zakelijke Inboedel­verzekering. Het overzicht van de maximale vergoedingen vind je in artikel 5.2 van de voor­waarden Zakelijke Inboedel­verzekering.

Verzekeringskaart

De verzekeringskaart helpt je de Inboedel­verzekering van Reaal te vergelijken met andere aanbieders.

Zakelijke Inboedel­verzekering

Wat is er niet verzekerd?

Er zijn ook schades waarvoor wij niet betalen. Welke dat zijn, lees je in artikel 4 en verder van de voor­waarden van de Reaal Inboedel­verzekering. Daarnaast is schade door diefstal van of vandalisme aan de volgende zakelijke inboedel niet verzekerd:

  • zakelijke inboedel die je aan anderen hebt toevertrouwd
  • zakelijke inboedel die je zonder toezicht of in een niet goed afgesloten ruimte hebt achtergelaten
  • zakelijke inboedel achtergelaten in een voertuig of vaartuig, zonder zichtbare sporen van braak aan de buitenkant van dit voertuig of vaartuig
  • geld, betaalpassen en papier met een waarde in geld
  • sieraden
  • voertuigen of vaartuigen, waaronder caravans en aanhangers

Meer informatie over de aanvullende Zakelijke Inboedel­verzekering lees je in de voor­waarden van de Inboedel­verzekering bij de aanvullende verzekeringen.