Extra voordelen voor SRA-leden

Voor accountants, belastingadviseurs en fiscalisten

  • 5% korting op de premie.
  • Preventieservice Reaal Lijfwacht afgestemd op accountants.

AOV met 5% korting

Met onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV's) bescherm je jezelf tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. En accountants, belastingadviseurs en fiscalisten die als zelfstandige of vennoot werken bij een SRA-kantoor profiteren van extra voordelen.
Dat is lekker geregeld!

Extra voordelen

Hoe werkt het?

Bij het sluiten van een UNIM AOV of UNIM Plus AOV krijg je de volgende voordelen:

  • 5% korting op de premie.
  • Preventieservice Reaal Lijfwacht afgestemd op accountants.

Heb je al een Reaal UNIM AOV of UNIM Plus AOV en kom je in aanmerking voor de voordelen? Neem dan contact op met je financieel adviseur. Bestaande klanten krijgen vanaf 1 januari 2019 de korting als deze via hun financieel adviseur wordt aangevraagd.

Financieel adviseur

Wil je contact opnemen met een adviseur? Vind een adviseur bij je in de buurt op postcode of plaats.

Preventieservice Reaal Lijfwacht

Aanvullende diensten

Workshop lage rugklachten

De preventieservice Reaal Lijfwacht is een belangrijk onderdeel van een Reaal AOV. In 2019 organiseren wij een workshop op het gebied van lage rugklachten voor SRA-leden. Dit doen wij samen met BBO-ergo: een bedrijf met een netwerk van ergonomen die zeer succesvol zijn in het begeleiden van klanten met klachten van het bewegingsapparaat. Je wordt via SRA hierover geïnformeerd.
Deelname is niet verplicht.

Onderzoek naar belastbaarheid

Met onze coachingspartner Resilians starten wij in 2019 een onderzoek naar waar accountants in de praktijk tegenaan lopen op het gebied van mentale belastbaarheid en plezier in het werk. Met de uitkomsten scherpen wij onze preventieservice Reaal Lijfwacht verder aan, zodat wij accountants gerichter kunnen helpen om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Natuurlijk delen wij de uitkomsten ook met SRA, zodat zij deze met haar leden kan delen.

Vraag een Reaal AOV offerte aan

Vraag jouw financieel adviseur om meer informatie en een offerte. Heb je nog geen financieel adviseur? Zoek dan een adviseur bij jou in de buurt.

8,2

Klanten beoordelen zowel de begeleiding bij arbeidsongeschiktheid, als het contact met de claimadviseur met gemiddeld een 8,2. Deze beoordelingen zijn gegeven 1 maand na de arbeidsongeschiktheidsmelding.

Dit blijkt uit onderzoek door Customer Intelligence van Reaal uit 2017.

96%

96% is tevreden of zeer tevreden over het contact met de claimadviseur. Deze beoordelingen zijn gegeven 1 maand na de arbeidsongeschiktheidsmelding.

Dit blijkt uit onderzoek door Customer Intelligence van Reaal in 2017.

7,6

In het jaarlijkse onderzoek onder klanten van Reaal AOV en andere AOV-verzekeraars waarderen klanten ons met gemiddeld een 7,6.

Dit blijkt uit onderzoek van Miles Research in 2017.