Arbeidsongeschiktheidsverzekering

 • Af te stemmen op jouw behoeften
 • Persoonlijke begeleiding bij arbeidsongeschiktheid
 • Uitgebreid preventieprogramma zonder extra kosten

Win advies in Doe de AOV-check

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Voordelen Waarom onze arbeidsongeschiktheidsverzekering?

 • Weer aan het werk

  Als je arbeidsongeschikt bent, wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer gezond aan het werk. Wij helpen je met een persoonlijk plan van aanpak. Afgestemd op jouw behoeften. En dat werkt. Klanten geven ons zelfs een 8 voor begeleiding bij arbeidsongeschiktheid.

 • Investeer in jezelf

  Kosten uitdagingen te veel energie? Wil je advies inwinnen bij oud-ondernemers? Maak dan gebruik van Reaal Lijfwacht. Zij helpen je spanning om te buigen naar iets positiefs of om goede voornemens vol te houden. Zonder extra kosten.

 • Tot 40% instapkorting

  Bij al onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen profiteer je de eerste verzekeringsjaren van een aantrekkelijke instapkorting. De korting is 40% in het 1e jaar, 20% in het 2e jaar en 10% in het 3e jaar.


Begeleiding bij arbeidsongeschiktheidOnze klanten vertellen

Psycholoog

Psycholoog

'Met een coach ontdekte ik mijn sterke punten. Ik vond nieuwe opdrachtgevers, die beter aansluiten bij mijn vaardigheden.'

Marketingadviseur

Marketingadviseur

'Door ziekte miste ik social media ervaring. Een specialist hielp met een mooie doorstart van mijn bedrijf.'

Eigenaar staatconstructiebedrijf

Eigenaar staalbedrijf

'Ondanks blijvend letsel kon ik mijn bedrijf voortzetten. Dankzij hulp van een ondernemersadviseur.'

Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten Hulp bij het maken van je keuze

Win advies in

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is maatwerk. De onafhankelijke adviseur helpt je graag met jouw persoonlijke situatie. Hiervoor rekent hij advieskosten. Bepaal samen met de adviseur wat hij voor je doet en welke vergoeding hij hiervoor krijgt.

Advies inwinnen

Zoek een adviseur bij je in de buurt

Je kunt de arbeidsongeschiktheidsverzekering alleen afsluiten via een onafhankelijk financieel adviseur. Daar kiezen wij heel bewust voor, omdat een adviseur precies weet waar je op moet letten en rekening houdt met je wensen voor de toekomst.

Vind een adviseur

Hoe belangrijk is een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou? Doe de AOV-check

Waarom sluit je als zzp'er of mkb'er eigenlijk een arbeidsongeschiktheidsverzekering af? Met de AOV-check ontdek je het.

8.0

Klanten waarderen onze begeleiding bij arbeidsongeschiktheid al 3 jaar achter elkaar met gemiddeld een 8 of hoger.


Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen Dit zijn de mogelijkheden

Ondernemers AOV

De Ondernemers AOV is een verzekering speciaal voor ondernemers, zzp'ers en mkb'ers, in alle branches. Deze arbeidsongeschikheidsverzekering is vooral handig voor:

 • Zzp'ers
 • (Startende) ondernemers
 • Vrije beroepsbeoefenaren
 • Directeuren-bestuurders

UNIM AOV

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor hbo'ers en academici die werken in de medische en paramedische sector of in de zakelijke dienstverlening:

 • (Para)medici
 • Adviseurs: bijvoorbeeld (register)accountants, notarissen, belastingadviseurs/consulenten, financial planners, advocaten, controllers en organisatieadviseurs
 • Directeuren/bestuurders

UNIM Plus AOV

Ook deze verzekering is bestemd voor hbo'ers en academici die werken in de medische en paramedische sector of in de zakelijke dienstverlening. Deze verzekering biedt je een nóg ruimere dekking dan de UNIM AOV voor bijvoorbeeld zwangerschap, Hepatitis B en MRSA. Daarom is de premie ook hoger. De UNIM Plus AOV is speciaal bedoeld voor:

 • (Para)medici
 • Adviseurs: bijvoorbeeld (register)accountants, notarissen, belastingadviseurs/consulenten, financial planners, advocaten, controllers en organisatieadviseurs
 • Directeuren/bestuurders

UNIM AOV voor Werknemers

Ben je een hogeropgeleide (para)medicus of zakelijke professional in loondienst? Ook dan kan arbeidsongeschiktheid grote gevolgen hebben voor je inkomen. De wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA) zorgt maar voor een beperkte uitkering. Dit vul je aan met de UNIM AOV voor Werknemers.

Omdat alles keurig geregeld is en je dus je niet druk hoeft te maken of dat allemaal goed loopt. Je hebt dan wel wat anders aan je hoofd.

Heb je vragen?

Wij beantwoorden ze graag. Jij kan kiezen op welke manier. Help me nu


Arbeidsongeschiktheid

Moet je doorwerken tot 66 of 67 jaar? Kijk dan of je arbeidsongeschiktheidsverzekering hier nog op aansluit.

Advies inwinnenVind een adviseur

Help me nu

Help me nu