Jij bent de regelaar onderweg

Jij bent duidelijk zo'n regelaar die ervoor zorgt dat alles voor de mensen om je heen geregeld is. Vakanties, verjaardagen, feestjes, financiën en verzekeringen. Bij jou zijn ze in goede handen.

Wij zijn naar Schiphol gegaan om vertrekkend Nederland te vragen of zij het lekker geregeld hebben thuis, met elkaar en onderweg.

Als regelaar ben je natuurlijk ook altijd op zoek naar tips hoe het makkelijker en handiger kan. Wij hebben er alvast een paar voor je op een rijtje gezet. Lekker geregeld!

Is alles geregeld?

Artikelen

Voorkom minirampen thuis

Je dacht lekker op vakantie te gaan, maar weet je zeker dat alles thuis goed is geregeld? Regel je verzekeringen bij Reaal, let op deze punten en voorkom met deze tips mogelijke minirampen thuis.

Samen op reis: wie doet wat?

Marco (24) en Cynthia (23) zijn in de 5 jaar dat ze samen zijn al heel wat keren op vakantie geweest. Onlangs was het nog een reisje naar Marokko en in september is de bestemming Vietnam. Hoe pakken ze dit aan?

Uit elkaar maar op vakantie

Een paar jaar geleden besloten Angela Mooij (44) en haar ex te scheiden.
'Een scheiding is altijd wennen, maar als het dan eenmaal gebeurt, moet je goed blijven communiceren. Ook als je op vakantie gaat,' aldus Angela.

Ben jij klaar voor de vakantie?

Martin Maij is verzekeringsexpert bij Reaal. Hij weet alles van goed verzekerd op reis gaan en deelt graag zijn tips voor een onbezorgd verblijf in het buitenland. Sommige situaties komen vaak voor, en andere misschien minder, maar het is altijd goed om extra aandacht te besteden aan je reis.

Regel maar

Doorlopende reis­verzekering

  • Al vanaf € 2,31 per maand
  • Kinderen tot 5 jaar meeverzekerd
  • Tijdelijk 2 gratis kaartjes voor Ouwehands Dierenpark

Personalitytest

De Reaal Vakantiescan

Wat voor type reiziger ben jij?

Op vakantie gaan is natuurlijk super leuk. Ga je alleen of met je familie? Als je samen met anderen reist is het leuk om te weten welk type reiziger iedereen is. Beantwoord de 6 vragen en ontdek wat voor type vakantieganger jij bent!

Ben jij een echte regelaar en wil je die vakantiesfeer zo lang mogelijk vasthouden? Laat je gegevens achter en ontvang je unieke code voor www.fotoboeken.nl en bestel je vakantiefotoboek met 25% korting.

Lekker geregeld!