Lekker geregeld
Ben jij de regelaar?

Jij bent de regelaar in huis

Jij bent duidelijk zo'n regelaar die ervoor zorgt dat alles voor de mensen om je heen geregeld is. Vakanties, verjaardagen, feestjes, financiën en verzekeringen. Bij jou zijn ze in goede handen.

Als regelaar ben je natuurlijk ook altijd op zoek naar tips hoe het makkelijker en handiger kan. Wij hebben er alvast een paar voor je op een rijtje gezet. Lekker geregeld!


6 tips voor een vlekkeloze verbouwing

Een jaren-20 huis verbouwen is makkelijker gezegd dan gedaan. Lianne Verbeek durfde het aan en regelde alles rondom de verbouwing zelf. Dit zijn haar tips voor andere regelaars. "De vaktermen vlogen me om de oren".

lees verder

Ben jij de regelaar?

Ben jij de regelaar?

Huren? Ook dan moet je je verzekering goed regelen!

Wanneer je partner overlijdt, komt er een hoop op je af. Dan is een overlijdensrisicoverzekering wel zo prettig. Maar er zijn meer gevallen waarbij de juiste verzekering je als huurder een hoop ellende kan besparen.

lees verder

Handig om te weten

Nog meer tips voor regelaars


 • Ben jij de regelaar?

  Overlijdensrisicoverzekering

  Je overlijdensrisicoverzekering kun je koppelen aan je hypotheek. Mocht je overlijden, dan keren we uit aan de hypotheekverstrekker.

  Meer tips

 • Ben jij de regelaar?

  Hypotheek

  Bij de meeste hypotheken is de rente aftrekbaar van je belastbare inkomen in box 1. Check wel de voor­waarden en de zogenoemde bijleenregeling.

  Meer tips

 • Ben jij de regelaar?

  Inboedelverzekering

  Doe bij schade je best om verdere schade te beperken en neem direct contact op met ons of je adviseur. En probeer foto’s te maken van de schade.

  Meer tips


Ook nuttig

Bij Reaal verzamelen we het hele jaar door nuttige tips en informatie voor regelaars. Over van alles. Lees ze eens door. Er staat vast iets voor je tussen.

 1. Hoe voorkom je inbraken
 2. Preventietips waterschade
 3. Huis kopen en verzekeren
 4. Samenwonen wat moet je regelen
Help me nu

Help me nu