Regel maar

close

Jij laat je zaakjes graag door een ander regelen

Jij bent geen regelaar. Helemaal niet erg als iemand anders je zaken lekker voor je regelt. Vakanties, verjaardagen, feestjes, financiën en verzekeringen regelen? Niet jouw ding.

Maar af en toe is het natuurlijk wel handig je er even mee te bemoeien. Doe hieronder inspiratie op en verras jouw regelaar met de ultieme tip. Lekker geregeld!

6 tips voor een vlekkeloze verbouwing

Een jaren-20 huis verbouwen is makkelijker gezegd dan gedaan. Lianne Verbeek durfde het aan en regelde alles rondom de verbouwing zelf. Dit zijn haar tips voor andere regelaars. "De vaktermen vlogen me om de oren".

Huren? Ook dan moet je je verzekering goed regelen!

Wanneer je partner overlijdt, komt er een hoop op je af. Dan is een overlijdensrisico­verzekering wel zo prettig. Maar er zijn meer gevallen waarbij de juiste verzekering je als huurder een hoop ellende kan besparen.

Nog meer tips voor regelaars

Handig om te weten

Overlijdensrisicoverzekering

Je overlijdensrisico­verzekering kun je koppelen aan je hypotheek. Mocht je overlijden, dan keren we uit aan de hypotheekverstrekker.

Hypotheek

Bij de meeste hypotheken is de rente aftrekbaar van je belastbare inkomen in box 1. Check wel de voor­waarden en de zogenoemde bijleen­regeling.

Inboedelverzekering

Doe bij schade je best om verdere schade te beperken en neem direct contact op met ons of je adviseur. En probeer foto's te maken van de schade.

Ook nuttig

Bij Reaal verzamelen we het hele jaar door nuttige tips en informatie voor regelaars. Over van alles. Lees ze eens door. Er staat vast iets voor je tussen.

 1. Hoe voorkom je inbraken?
 2. Preventietips waterschade
 3. Huis kopen en verzekeren
 4. Samenwonen, wat moet je regelen?

 

Help me nu

Help me nu

 • Veelgestelde vragen

 • Social media

  Stel ons je vraag en je ontvangt tijdens openingstijden binnen 1 uur een reactie.

  We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

 • Zelf regelen

  Verandert er iets in jouw persoonlijke situatie of wil je je verzekering wijzigen?

 • Chat

 • Bellen

  We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

  072 - 519 40 00

 • Adviseur

  Je kan veel zelf doen, maar in sommige situaties is hulp van een onafhankelijk adviseur een goede keus.

 • Feedback

  Help ons deze pagina nog beter te maken.