Lekker geregeld

Handig, zo'n regelaar die voor je klaar staat. Die een hypotheek of een inboedelverzekering regelt. Ben of heb je niet zo’n regelaar? Dan zijn wij er voor je.

Een fijn gevoel als je weet
dat het lekker geregeld is.
Lekker wonen

Lekker wonen

Het is lekker wonen als je weet dat alles is geregeld rondom je huis. Een gunstige rente op je hypotheek? Snelle vergoeding van schade aan bijvoorbeeld je spullen of aan de schuur? Of omdat er een bal door de ruit is gegaan of je schutting is omgewaaid? Reaal regelt het voor je, zonder gedoe. Een goed gevoel toch? Dat bedoelen we nou met lekker wonen. Gewoon, lekker geregeld.


Hypotheek

Met onze verschillende rentevaste periodes en aflosvormen regel je je hypotheek helemaal op maat.

 • Scherpe rente bij langere rentevaste periodes
 • 100% boetevrij aflossen
 • 1 jaar rentebedenktijd

Meer informatie


Overlijdensrisico

Overlijdensrisico

Met de overlijdensrisicoverzekering regel je een eenmalig bedrag voor je nabestaanden. Bijvoorbeeld om de hypotheek te blijven betalen.

Opstal

Opstal

Met de opstalverzekering ben je verzekerd voor schade aan bijvoorbeeld je woning, je schuur of de schutting door een plotselinge en onverwachte gebeurtenis.

Inboedel

Inboedel

Met de inboedelverzekering verzeker je je tegen beschadiging of diefstal van de spullen in je huis, je tuin of balkon, je garage en je schuur.


Waarom Reaal?Reaal regelt 't al meer dan 100 jaar

 • Al sinds 1904

  Reaal is een niet weg te denken onderdeel van de Nederlandse geschiedenis. Samen maakten we lief en leed mee. We regelden het toen en we regelen het nu. Modern, maar met gevoel voor onze roots.

 • Check, check, dubbelcheck

  We vinden het belangrijk dat je goede keuzes kan maken. Ook over je verzekeringen. Daarom kun je met onze checks van tevoren uitzoeken wat je wilt. En wat wij je kunnen bieden.

 • Meer dan 2 miljoen klanten

  Bij Reaal hebben we ruim 2 miljoen klanten. Dat is niet voor niets. We zijn een verzekeraar middenin de maatschappij, met hart voor onze klanten en voor nieuwe ontwikkelingen. We staan nooit stil.


Help me nu

Help me nu