Lekker werken,

Lekker geregeld! 

Een fijn gevoel als je weet dat het lekker geregeld is rondom je bedrijf.

Bekijk de nieuwe commercial

Heb je onze nieuwe commercial al gezien? Daarin zie je hoe belangrijk het is voor jou als ondernemer wanneer alles goed geregeld is.

Lekker werken

 

Als ondernemer vaar je je eigen koers en regel je veel zelf. Maar het is ook prettig als je sommige zaken over kan laten aan iemand met kennis van zaken waar jij minder verstand van hebt.

Wil je bijvoorbeeld een Aansprakelijkheids- of een Rechtsbijstandverzekering? Of kies je voor onze Zakelijke Elektronicaverzekering? Onze onafhankelijke adviseurs gaan graag voor je aan de slag. Gewoon, lekker geregeld.

Verzekeringen

Met onze verschillende verzekeringen bieden we voor iedere ondernemer een passende financiële oplossing zodat jij weer verder kunt.

 

 • Aansprakelijkheidsverzekering 
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Zakelijke elektronicaverzekering 

Zekerheid

Bezit en bescherming

Aansprakelijkheid

Ieder bedrijf en elke ondernemer is anders. Daarom kies je zelf wat je wel en niet wilt verzekeren met onze aansprakelijkheids­verzekering.

Rechtsbijstand

Bij conflicten met een leverancier of een medewerker moet een rechter soms uitspraak doen. Wij bieden professionele rechtshulp tegen een scherpe premie.

Elektronica

Met onze elektronicaverzekering verzeker je je computers, laptops en andere elektronica die je voor je bedrijf gebruikt. Zo blijft je bedrijf altijd operationeel.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

 Je eigen koers varen als ondernemer, leuk! Maar je wilt natuurlijk wel dat je inkomen verzekerd is bij ziekte of een ongeval. Met een Reaal arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) bescherm je jezelf tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. 

 • Uitstekende dekking
 • Aantrekkelijke instapkorting
 • Uitgebreide preventieservice Lijfwacht

Waarom Reaal?

Reaal regelt 't al meer dan 100 jaar

Al sinds 1904

Reaal is een niet weg te denken onderdeel van de Nederlandse geschiedenis. Samen maakten we lief en leed mee. We regelden het toen en we regelen het nu. Modern, maar met gevoel voor onze roots.

Check, check, dubbelcheck

We vinden het belangrijk dat je goede keuzes kan maken. Ook over je verzekeringen. Daarom kun je met onze checks van tevoren uitzoeken wat je wilt. En wat wij je kunnen bieden.

Meer dan 2 miljoen klanten

Bij Reaal hebben we ruim 2 miljoen klanten. Dat is niet voor niets. We zijn een verzekeraar middenin de maatschappij, met hart voor onze klanten en voor nieuwe ontwikkelingen. We staan nooit stil.

Help me nu

Help me nu

 • Veelgestelde vragen

 • Social media

  Stel ons je vraag en je ontvangt tijdens openingstijden binnen 1 uur een reactie.

  We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

 • Zelf regelen

  Verandert er iets in jouw persoonlijke situatie of wil je je verzekering wijzigen?

 • Chat

 • Bellen

  We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

  072 - 519 40 00

 • Adviseur

  Je kan veel zelf doen, maar in sommige situaties is hulp van een onafhankelijk adviseur een goede keus.

 • Feedback

  Help ons deze pagina nog beter te maken.