Een fijn gevoel als je weet dat het lekker geregeld is.

Werken

Lekker geregeld!

Werken volgens Reaal

Met Werken bedoelen we verzekeringen voor ondernemers zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering (voor bedrijven). We hebben ze op deze pagina voor je op een rij gezet. Met deze verzekeringen regel je dat jij en je bedrijf in goede handen zijn.

Gewoon, lekker geregeld.

Ook nuttig

We zijn er voor je als je ons nodig hebt. Maar voorkomen is beter dan genezen. Het is handig dat je goed voorbereid bent op wat er komen gaat.

Het coronavirus

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het coronavirus met betrekking tot je zakelijke verzekering. Daarom hebben we de belangrijkste zaken op een rij gezet. 

lees meer

Arbeidsongeschiktheids­verzekering

  • Persoonlijke hulp
  • Uitgebreide preventieservice Reaal Lijfwacht
  • Duidelijkheid over je uitkering

Zakelijk

Wat kan je nog meer verzekeren?

Image

Voor zzp'ers

Als zzp'er kies je ervoor om je passie te volgen. Zonder baas en zonder personeel. Je eigen koers varen. Dus ook je eigen verzekeringen regelen en samenstellen.

Image

Voor mkb'ers

Als mkb'er run je een bedrijf. Met personeel, een pand en allerlei spullen. Daarvoor heb je specifieke verzekeringen nodig. Die vind je bij Reaal.

Image

Voor VvE's

Als VvE bestuur(der) zorg je ervoor dat alle leden zorgeloos wonen in hun appartement. Veel risico's en zaken waar je als VvE mee te maken kunt krijgen, zijn prima te verzekeren.