Pakket voor de Zaak

Zakelijk Advies

Als zzp'er in zakelijk advies ben je altijd op pad met laptop en smartphone. Je werkt veel onderweg. Dan merk je dat je de telefoon ergens hebt laten liggen. Voor deze situaties is er het Pakket voor de Zaak Zakelijk Advies met onze handige zzp-verzekering Buitenhuis.

Pakketkorting 10%

Hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe hoger de korting op de premie. Bij 2 verzekeringen uit het Pakket voor de Zaak krijg je al 2% korting op de premie.

Op maat gemaakt voor de zakelijk adviseur

Het Pakket voor de Zaak Zakelijk Advies is op maat gemaakt voor zakelijk adviseurs. Met onze zzp-verzekering Buitenhuis vergoeden wij de kosten voor een nieuwe telefoon tot maximaal € 450. Zo kun je snel weer verder.

Staffel kortings­percentage

Kortings­regeling Korting
2 verzekeringen 2%
3 verzekeringen 5%
4 verzekeringen 8%
5 verzekeringen 10%

 

De verzekeringen

Kies uit de volgende verzekeringen voor zzp'ers

 • Aansprakelijkheid

  Aansprakelijkheid

  Stel, je veroorzaakt schade bij een klant en je wordt door die klant aansprakelijk gesteld. Met onze zzp-verzekering Aansprakelijkheid ben je hiervoor verzekerd en kun je doorgaan met je advieswerk.

 • Inventaris en Goederen

  Inventaris en Goederen

  Heb je materialen of apparatuur die je nodig hebt voor je werk opgeslagen in je woonhuis? Bij brand, inbraak of waterschade kun je dan geen beroep doen op je inboedel­verzekering. Daarom is onze zzp-verzekering Inventaris en Goederen onmisbaar. Hiermee zijn je materialen en je apparatuur ook in je eigen huis goed verzekerd.

 • Buitenhuis

  Buitenhuis

  Kun je ook niet buiten je smartphone, tablet of laptop? Met onze zzp-verzekering Inventaris en Goederen zijn ze op je huisadres verzekerd, maar niet buitenshuis. Wil je je zakelijke bezittingen ook buiten de deur verzekeren tegen beschadiging, verlies en diefstal? Kies dan voor onze zzp-verzekering Buitenhuis.

 • Rechtsbijstand

  Rechtsbijstand

  Stel, je hebt een adviestraject gedaan. Het traject is goed verlopen en de klant is tevreden. Toch betaalt hij de rekening niet. Je stuurt aanmaningen, belt hem op, maar zonder resultaat. Wat nu? Met onze zzp-verzekering Rechtsbijstand kun je gebruikmaken van gespecialiseerde rechtshulp. Ook bij incasso.

 • Overlijdensrisico­verzekering*

  Overlijdensrisico­verzekering

  Stel, je komt te overlijden. Hebben je nabestaanden dan genoeg geld om de hypotheek te blijven betalen? En kunnen zij je bedrijf voortzetten? Met onze overlijdensrisico­verzekering kies je voor financiële zekerheid voor je nabestaanden.

 • Arbeids­ongeschiktheids­verzekering*

  Arbeids­ongeschiktheids­verzekering

  Stel, je krijgt rugklachten of last van je knieën. Met onze Ondernemers AOV helpen we je om arbeids­ongeschiktheid te voorkomen. Bijvoorbeeld met coaching of advies over aanpassingen in je werk, bij juridische en financiële kwesties of met hulp bij problemen in je relatie en gezin. En mocht je toch arbeids­ongeschikt raken, dan houd je met de arbeids­ongeschiktheids­verzekering je inkomen op peil.

* Deze verzekeringen zijn geen onderdeel van het Pakket voor de Zaak.

Zakelijk advies