Pakket voor de Zaak

Bouw

Als zzp'er in de bouw leef je van de ene oplevering naar de andere. Diefstal uit je bestelbus of tegels die omvallen bij het uitladen? Daar zit je niet op te wachten. Met het Pakket voor de Zaak Bouw kun je bij schade toch verder bouwen: aan je onderneming of opdracht.

Pakketkorting 10%

Hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe hoger de korting op de premie. Bij 2 verzekeringen uit het Pakket voor de Zaak krijg je al 2% korting op de premie.

Op maat gemaakt voor je werk in de bouw

Met het Pakket voor de Zaak Bouw kun je rekenen op herstel bij schade en een vergoeding voor het huren van materialen na beschadiging of diefstal. Speciaal voor zzp'ers in de bouw hebben wij nog enkele handige aanvullende zzp-verzekeringen: Bouw en Montage, Eigen Vervoer en Extra Kosten.

Staffel kortings­percentage

Kortings­regeling Korting
2 verzekeringen 2%
3 verzekeringen 5%
4 verzekeringen 8%
5 verzekeringen 10%

 

De verzekeringen

Kies uit de volgende verzekeringen voor zzp'ers

 • Aansprakelijkheid

  Aansprakelijkheid

  Stel, je veroorzaakt schade omdat je een steiger niet goed hebt bevestigd. De steiger valt op een geparkeerde auto en je wordt aansprakelijk gesteld door de eigenaar van de auto. Met onze zzp-verzekering Aansprakelijkheid ben je hiervoor verzekerd en kun je doorgaan met mooie dingen bouwen.

 • Inventaris en Goederen

  Inventaris en Goederen

  Heb je bouwmaterialen en goederen opgeslagen in je woonhuis of in een aparte loods? Bij brand, inbraak of waterschade kun je dan geen beroep doen op je inboedel­verzekering. Daarom is onze zzp-verzekering Inventaris en Goederen onmisbaar. Hiermee zijn je materialen ook op je eigen locatie goed verzekerd.

 • Buitenhuis

  Buitenhuis

  Kun je ook niet buiten je smartphone, tablet of laptop? Met onze zzp-verzekering Inventaris en Goederen zijn ze op je huisadres verzekerd, maar niet buitenshuis. Wil je je zakelijke bezittingen ook buiten de deur verzekeren tegen beschadiging, verlies en diefstal? Kies dan voor onze zzp-verzekering Buitenhuis.

 • Rechtsbijstand

  Rechtsbijstand

  Stel, je hebt een nieuwe dakkapel geplaatst. Het project is goed verlopen en de klant is tevreden. Toch betaalt hij de rekening niet. Je stuurt aanmaningen, belt hem op, maar zonder resultaat. Wat nu? Met onze zzp-verzekering Rechtsbijstand kun je gebruikmaken van gespecialiseerde rechtshulp. Ook bij incasso.

 • Overlijdensrisico­verzekering*

  Overlijdensrisico­verzekering

  Stel, je komt te overlijden. Hebben je nabestaanden dan genoeg geld om de hypotheek te blijven betalen? En kunnen zij je bedrijf voortzetten? Met onze overlijdensrisico­verzekering kies je voor financiële zekerheid voor je nabestaanden.

 • Arbeids­ongeschiktheids­verzekering*

  Arbeids­ongeschiktheids­verzekering

  Stel, je krijgt rugklachten of last van je knieën. Met onze Ondernemers AOV helpen we je om arbeids­ongeschiktheid te voorkomen. Bijvoorbeeld met coaching of advies over aanpassingen in je werk, bij juridische en financiële kwesties of met hulp bij problemen in je relatie en gezin. En mocht je toch arbeids­ongeschikt raken, dan houd je met de arbeids­ongeschiktheids­verzekering je inkomen op peil.

 • Bouw en Montage

  Bouw en Montage

  Diefstal van koperen leidingen op de bouwplaats. Schade aan gehuurde steigers. Tijdens de uitvoering van je werk zit het soms flink tegen. Met onze zzp-verzekering Bouw en Montage ben je verzekerd tegen onverwachte beschadiging, verlies en diefstal. Ook gereedschap en hulpmateriaal zijn verzekerd.

 • Eigen Vervoer

  Eigen Vervoer

  Gereedschap gestolen uit je bedrijfswagen? Of de nieuwe keuken die je net op de bouwplaats wilde gaan afleveren weg? Als zzp'er zit je daar niet op te wachten. En je opdrachtgever evenmin. Verzeker je lading daarom goed. 24 uur per dag.

* Deze verzekeringen zijn geen onderdeel van het Pakket voor de Zaak.

Bouw

 • Premie, eigen risico en verzekerd bedrag per verzekering

    Premie per jaar* Verzekerd bedrag Eigen risico
  Aansprakelijkheid Tussen de € 150 en € 175 per jaar, afhankelijk van beroep € 2,5 miljoen € 250 of € 500, afhankelijk van beroep
  Inventaris en Goederen € 50 € 20.000 € 250
  Rechtsbijstand € 150 nvt € 0
  Buitenhuis € 70 € 5.000 € 50
  Extra Kosten € 10 € 2.500   
  Eigen Vervoer € 175 € 10.000 € 100
  Bouw en Montage Tussen de € 175 en € 1.000 per jaar, afhankelijk van beroep € 75.000 voor werk, € 50.000 voor bestaande eigendommen opdrachtgever en € 10.000 voor hulpmateriaal € 500

  *Dit zijn de jaarpremies, exclusief 21% assurantiebelasting en exclusief eventuele pakketkorting die je krijgt als je meerdere verzekeringen afsluit.

  Meer verzekeringen? Meer korting!

  Als je meer ZZP verzekeringen uit het Pakket voor de Zaak afsluit, krijg je korting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger korting. Je korting kan oplopen tot 10%.

 • Voorwaarden en productkaarten