Zakelijke personenauto­verzekering

Bonus-maluskorting tot 75%, voor beperkt en volledig casco: gunstige nieuw­waarde­regeling als je een nieuwe auto hebt en in de eerste 3 jaar schade oploopt.

Voordelen

Waarom onze zakelijke auto­verzekering?

Hulp in het buitenland

Heb je een ongeval met je bedrijfsauto in het buitenland en kun je daardoor niet meer verder? Niets aan de hand. SOS International biedt hulp in deze gevallen. En het is standaard meeverzekerd op onze auto­verzekering zakelijk.

Vergoeding accessoires

Heb je een Beperkt Casco of Volledig Casco auto­verzekering? Niet tot de standaarduitrusting behorende accessoires aan je bedrijfsauto zijn meeverzekerd tot € 1000. Dus raakt de belettering op je auto beschadigd? Dan vergoeden wij dat.

Korting op premie

Sluit je voor het eerst een zakelijke auto­verzekering af? Dan begin je al met 50% premiekorting (bonus-malustrede 8). Ook als je jonger bent dan 24 jaar. Hoe langer je schadevrij rijdt, hoe hoger je korting. Tot wel 75%.

Dekkingen

Dit is er allemaal verzekerd

 

WA

Beperkt Casco

Volledig Casco

Schade aan derden      

Schade aan je eigen bedrijfsauto 

  In sommige gevallen  
Wegslepen/berging van de bedrijfsauto bij een ongeval      
Vervoer van de inzittenden en de bagage, na een ongeval, naar een gezamenlijk adres in Nederland       
Brand, diefstal, ruitschade, schade door flinke storm of bliksem       
Schade ontstaan door andere onvoorziene gebeurtenissen       
 

Aanvullende dekkingen

Wat kun je nog meer verzekeren?

 • Schade­verzekering Inzittenden

  Schade­verzekering Inzittenden

  De schade­verzekering inzittenden vergoedt de schade die inzittenden van je bedrijfsauto lijden. Zoals schade aan de gezondheid van je inzittenden en de gevolgen daarvan. Maar ook schade aan hun spullen. De schade­verzekering inzittenden vergoedt geen schade aan je bedrijfsauto zelf, een aanhanger, een vaartuig of spullen bestemd voor de handel. Bij schade door een ongeval betalen wij maximaal € 1.000.000 aan alle inzittenden samen.

  Wil je precies weten waarvoor je verzekerd bent? Je leest er meer over bij schade­verzekering inzittenden of in onze voor­waarden bij schade inzittinden­dekking. Daar staan ook situaties beschreven waarin je geen uitkering ontvangt.

 • Ongevallen­verzekering Inzittenden

  Ongevallen­verzekering Inzittenden

  Met de ongevallen­verzekering inzittenden verzeker je een vaste eenmalige uitkering als een inzittende overlijdt of blijvend invalide wordt door een ongeval met je bedrijfsauto. Deze uitkering is niet gerelateerd aan de werkelijke schade en is ook onafhankelijk van wie verantwoordelijk is voor het ongeval.

  Je kunt zelf kiezen voor welke bedragen je wilt verzekeren. Hoeveel we precies uitkeren bij blijvende invaliditeit hangt af van het letsel.

  Combinatie 

  Verzekerde bedragen 

  Premie

    Overlijden  Blijvend invalide Per zitplaats
  1 € 5.000 € 20.000 € 3,00

  2

  € 7.500 € 30.000 € 4,50
  3 € 10.000 € 40.000 € 6,00
 • Verhaalsbijstand

  Verhaalsbijstand

  Het kan gebeuren dat de schade aan je bedrijfsauto, of persoonlijke bezittingen die in je bedrijfsauto lagen, is veroorzaakt door een andere partij. Als je veel moeite moet doen om dat vergoed te krijgen, kunnen de juridische kosten flink oplopen. Met onze aanvullende verzekering voor verhaalsbijstand krijg je daar juridische hulp voor. De schade moet dan zijn ontstaan door een verkeersongeval of door een voorwerp dat je bedrijfsauto heeft beschadigd. Ook een aanhanger die gekoppeld was aan je bedrijfsauto valt onder deze verzekering. Wil je precies weten waarvoor je wel en niet verzekerd bent?

 • Motorrijtuigen­rechtsbijstand

  Motorrijtuigen­rechtsbijstand

  Een ongeluk in het verkeer met je bedrijfsauto kan reden zijn voor een conflict. Maar ook het onderhoud of het vervangen van deze auto. De motorrijtuigen­rechtsbijstand biedt juridische hulp als dit gebeurt.

  .

Tips

Handig om te weten

 • Pakketkorting

  Deze verzekering is onderdeel van het Bedrijven Totaalplan. Het aantal verschillende verzekeringen dat je hebt, bepaalt de hoogte van de pakketkorting:

  Aantal verschillende verzekeringen Korting
  Vanaf 2 verzekeringen 2%
  Vanaf 3 verzekeringen 5%
  Vanaf 4 verzekeringen 8%
  Vanaf 5 verzekeringen 10%
  Vanaf 8 verzekeringen of meer 12%

  De korting geldt voor alle lopende verzekeringen binnen het pakket.

 • Voor­waarden

Zakelijke personenauto­verzekering

De auto­verzekering zakelijk van Reaal

Bonus-maluskorting tot 75%, voor beperkt en volledig casco: gunstige nieuw­waarde­regeling als je een nieuwe auto hebt en in de eerste 3 jaar schade oploopt.