Wagenpark­verzekering

Premiekorting afgestemd op je wagenpark, hulp bij preventie, extra korting bij bestelauto's.

Voordelen

Waarom onze wagenpark­verzekering?

Aantrekkelijke premiekorting

Heb je 10 of meer voertuigen? Dan ontvang je een aantrekkelijke korting op je premie, die wij speciaal voor je wagenpark bepalen. We kijken naar de grootte van je wagenpark en de kosten om schade te herstellen.

Aanvullende diensten

We beheren je wagenpark proactief en ondernemen actie als je dat wilt. Bijvoorbeeld als de schadekosten te hoog oplopen. Ook helpen we je bij preventie. Zo zit je altijd goed.

Extra korting bestelauto's

Heb je een wagenpark met bestelauto's die je WA en volledig casco verzekert? Dan krijg je bij 10 of meer schadevrije jaren 20% extra korting op je premie. Bovenop de premiekorting die je al hebt.

Dekkingen

Dit is er allemaal verzekerd

 • De WA-verzekering biedt voor materiële schade aan een ander een maximaal verzekerd bedrag van € 2.500.000. Voor personenschade is dat maximaal € 6.070.000.
 • Met Beperkt Casco is je bedrijfsvoertuig verzekerd voor een aantal gebeurtenissen, zoals brand, diefstal, ruitschade en schade door storm of bliksem.
 • Met Volledig Casco ben je verzekerd voor schade ontstaan door elke andere plotselinge en onvoorziene gebeurtenis. Ook als de gebeurtenis het gevolg is van een gebrek aan je bedrijfsvoertuig. Daarnaast ben je verzekerd voor alle schade die gedekt wordt door een Beperkt Casco­verzekering.

Onafhankelijk adviseur

Je kunt deze verzekering alleen afsluiten via een onafhankelijk adviseur. Wil je zelf contact opnemen met een adviseur? Vind een adviseur bij je in de buurt op postcode of plaats.

Aanvullende dekkingen

Wat kun je nog meer verzekeren?

 • Schade­verzekering inzittenden

  Schade­verzekering inzittenden: ook voor vrachtauto's

  Je verzekert je tegen de financiële gevolgen van een ongeluk met letselschade of zaakschade. Je krijgt maximaal € 1.000.000 uitgekeerd.

 • Ongevallen­verzekering inzittenden

  Ongevallen­verzekering inzittenden

  Je verzekert je tegen de financiële gevolgen van een ongeluk, waarbij je inzittenden blijvend invalide raken of zelfs overlijden.

 • Verkeers­rechtsbijstand

  Verkeers­rechtsbijstand

  Met deze verzekering krijg je juridische bijstand bij een ongeluk in het verkeer.

 • Laad- en losrisico

  Laad- en losrisico

  Met deze verzekering is schade aan en het verlies van laad- of losmaterieel meeverzekerd. Dit geldt voor materieel dat aan het verzekerde voertuig is bevestigd.

 • Trailers en aanhangers

  Trailers en aanhangers

  Met deze verzekering is schade aan en verlies van trailers en aanhangers meeverzekerd.

Tips

Handig om te weten

Voor­waarden

Wij gebruiken voor wagenparken dezelfde voor­waarden als voor persoonlijke voertuigen:

De wagenpark­verzekering van Reaal

Premiekorting afgestemd op je wagenpark, hulp bij preventie, extra korting bij bestelauto's.