Mkb

Je inventaris en elektronica zijn veel geld waard. Bekijk welke verzekeringen jij nodig hebt of ontdek welke verzekeringen we nog meer aanbieden.

Meer informatie

MKB

Voor mkb'ers hebben we een breed scala aan verzekeringen. Wil je je pand en inventaris
verzekeren of een heel wagenpark? Of wil je een arbeidsongeschiktheidsverzekering
voor jezelf en/of je medewerkers? Hier zie je wat wij mkb'ers te bieden hebben.


Waarom Reaal?Reaal regelt 't al meer dan 100 jaar

 • Al sinds 1904

  Reaal is een niet weg te denken onderdeel van de Nederlandse geschiedenis. Samen maakten we lief en leed mee. We regelden het toen en we regelen het nu. Modern, maar met gevoel voor onze roots.

 • Check, check, dubbelcheck

  We vinden het belangrijk dat je goede keuzes kan maken. Ook over je verzekeringen. Daarom kun je met onze checks van tevoren uitzoeken wat je wilt. En wat wij je kunnen bieden.

 • Meer dan 2 miljoen klanten

  Bij Reaal hebben we ruim 2 miljoen klanten. Dat is niet voor niets. We zijn een verzekeraar middenin de maatschappij, met hart voor onze klanten en voor nieuwe ontwikkelingen. We staan nooit stil.

Zekerheid

Bezit en bescherming

Bekijk alle producten


 • Rechtsbijstand

  Bij conflicten met een leverancier of een medewerker moet een rechter soms uitspraak doen. Wij bieden professionele rechtshulp tegen een scherpe premie.

  Meer informatie

 • Inventaris en goederen

  Schade aan je inventaris en goederen in je werkruimte of kantoor aan huis is natuurlijk verzekerd. Tegen een lage premie en goede voorwaarden. Dat is lekker geregeld.

  Meer informatie

 • Elektronica

  Met onze elektronicaverzekering verzeker je je computers, laptops en andere elektronica die je voor je bedrijf gebruikt. Zo blijft je bedrijf altijd operationeel.

  Meer informatie


Je bedrijf en verzekeren Doe de mkb-check

Ben je benieuwd welke verzekeringen jij nodig hebt voor je bedrijf? Met de mkb-check ontdek je het.


Pakketkorting tot 12%Het Bedrijven Totaal Plan

Het Bedrijven Totaal Plan is een compleet pakket voor je bedrijf. Je kiest alleen de verzekeringen die passen bij je bedrijf. Je adviseur helpt je hierbij. En vanaf 2 verzekeringen ontvang je al pakketkorting. Bekijk de voordelen:

 • uitgebreid verzekeringspakket
 • vanaf 2 verzekeringen korting
 • premiekorting loopt op tot 12%
 • geen opslag voor termijnbetaling

Pakketkorting tot 12%

Zoek een adviseur bij je in de buurt

Je kunt de verzekering alleen afsluiten via een onafhankelijk adviseur. Wil je zelf contact opnemen met een adviseur? Vind een adviseur bij je in de buurt op postcode of plaats.

Vind een adviseur


Help me nu

Help me nu