Veilig ondernemen met Reaal

Nu en in de toekomst

Wist je dat?

50% van de bedrijven gaat failliet na brand

Heb je weleens nagedacht over de gevolgen van een bedrijfsbrand? Als ondernemer onderschat je al snel de impact op de continuïteit van je bedrijf. Ongeveer de helft van de ondernemingen is binnen twee jaar na de brand failliet.

7% van de inbrekers komt terug

In 7% van de gevallen komen inbrekers binnen een jaar terug naar bedrijfspanden waar zij eerder hebben ingebroken. Dat blijkt uit een analyse van onze eigen inbraakcijfers. Investeren in preventieve middelen is altijd een goed idee. Zeker na een inbraak.

50% heeft geen of gedateerde algemene voorwaarden

50% van de ondernemers gebruikt geen of gedateerde algemene (leverings)voorwaarden. Als je geen of onvolledige algemene (leverings)voorwaarden hebt, kan dit leiden tot kostbare conflicten.

Hoe kun je deze schade voorkomen?

Brand

Krijg je te maken met brand? Dan wil je natuurlijk dat iedereen snel in veiligheid is en dat de schade beperkt blijft. Zo pak je de bedrijfsvoering snel weer op.

Inbraak

Ongeveer 40% van de ondernemers krijgt weleens met een inbraak te maken. De schade kan hoog oplopen. De risico's beperken is daarom een goed idee.

Water

Waterschade is de meest voorkomende schade. Heb je er al eens mee te maken gehad, dan weet je hoe vervelend het is.

Extreem weer

Het veranderde klimaat zorgt voor extreem weer. En afhankelijk van je bedrijfsactiviteit kan de impact van een schade enorm zijn.

Zakelijke conflicten

Als ondernemer maak je afspraken met andere partijen. Een meningsverschil kan leiden tot een zakelijk conflict.

Hoe andere ondernemers denken over verzekeren

Reaal-ondernemer Fenny Jaspers over preventie

Wat doet een inbraak met jou als ondernemer? En hoe bescherm je jezelf? Ondernemer Fenny Jaspers vertelt je over haar ervaringen.

bekijk de video

Tips om je te helpen bij preventie

Mistgenerator geeft inbrekers geen kans

Een mistgenerator zorgt ervoor dat een ruimte binnen een paar seconden is gevuld met een verblindende hoeveelheid mist, waar criminelen van schrikken. Met een zicht van minder dan 25 centimeter zullen zij zich zo snel mogelijk uit de voeten proberen te maken zonder buit!

Voorkom conflicten, controleer je algemene voor­waarden

Goede algemene (leverings)voorwaarden kunnen helpen bij het voorkomen van conflicten. Zijn je algemene (leverings)voorwaarden juridisch up-to-date? Controleer je voorwaarden regelmatig, of laat dit voor je doen.