Wat betekent de overname door Athora en Nationale-Nederlanden voor jou?

De overname van VIVAT door Athora en de doorverkoop door Athora van VIVAT Schade aan Nationale-Nederlanden is afgerond. Athora is de nieuwe aandeelhouder van VIVAT, waaronder de leven- en hypotheekproducten van Reaal en de producten en diensten van Zwitserleven.

De schadeproducten van VIVAT, waaronder de schadeverzekeringen van Reaal (Dier & Zorg), Route Mobiel en nowGo, worden op termijn geïntegreerd met de NN labels. Op deze pagina vind je meer informatie over de verkoop en transitie van de schadeproducten naar Nationale-Nederlanden.

Wat zijn schadeproducten en wat zijn levenproducten?

Schadeproducten
Voorbeelden van schadeverzekeringen zijn een autoverzekering, reisverzekering, inboedel- of opstalverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Levenproducten
Reaal heeft de volgende levensverzekeringen: overlijdensrisicoverzekering, uitvaartverzekering, levensverzekering, lijfrenteverzekering, vermogensverzekering en beleggingsverzekering. Daarnaast vallen ook de hypotheken onder het levenbedrijf van Reaal.

Wat betekent de overname concreet voor je producten?

Leven- en hypotheekproducten
De Reaal leven- en hypotheekproducten (en Zwitserleven pensioenproducten) vallen voortaan onder Athora. Voor jou als klant verandert er nu niets. Je behoudt de rechten en plichten passend bij de door jou afgesloten producten.

Schadeproducten
Op dit moment verandert er niets voor je verzekering of de dienstverlening. De schadeverzekeringen van VIVAT, waaronder de schadeverzekeringen van Reaal, worden te zijner tijd ondergebracht bij de Nationale-Nederlanden labels. Zodra er iets voor jou verandert, word je daarover geïnformeerd.

Privacy statement

Voor klanten met een schadeverzekering is het privacy statement gewijzigd. Heb je een schadeverzekeringen bij Reaal? Dan is het privacy statement van Nationale-Nederlanden van toepassing op de verwerking van je persoonsgegevens. Je vindt het privacy statement hier. In het privacy statement vind je de contactgegevens van Nationale-Nederlanden en wie verantwoordelijk is voor de verwerking van jouw gegevens.

Voor Reaal levenproducten is het privacy statement van VIVAT van toepassing. Dat privacy statement kun je ook hier vinden.

Heb je vragen?

Heb je vragen over je leven- en hypotheekproducten?
bekijk de vragen en antwoorden

Heb je vragen over je schadeproducten?
bekijk de vragen en antwoorden

Heb je vragen over je Reaal arbeidsongeschiktheidsverzekering?
bekijk de vragen en antwoorden