Wil je ook op elk moment toegang tot je verzekeringsgegevens?

Mijn verzekering staat niet op de website van Reaal

In het verleden hebben we bij Reaal diverse verzekeringen verkocht met allerlei verschillende namen. Ook hebben we bepaalde verzekeringen overgenomen van andere verzekeringsmaatschappijen. Deze 'oude' verzekeringen vind je lang niet allemaal terug op onze openbare website. Maar we hebben ze wel bijna allemaal op MijnReaal gezet: jouw persoonlijke account bij Reaal. Op MijnReaal vind je de belangrijkste gegevens van jouw verzekering(en).

Eenvoudig je polis inzien

In MijnReaal vind je de belangrijkste gegevens van (bijna) alle verzekeringen die je bij ons hebt. Zoals wie of wat er is verzekerd, tot wanneer de verzekering doorloopt en afhankelijk van je verzekering voor welk bedrag je bent verzekerd of wat de huidige waarde is. Heb je je verzekering via een financieel adviseur afgesloten? Dan zie je hier ook zijn contactgegevens.

Kun je al je verzekeringen inzien in MijnReaal?

Nog niet zo lang geleden zijn wij gestart met MijnReaal. Wij zien dit als een belangrijke toevoeging op onze diensten. Momenteel zijn wij dan ook hard bezig om al onze producten één voor één op MijnReaal beschikbaar te maken. Hierdoor kan het zijn dat jouw soort verzekering nog niet of maar gedeeltelijk inzichtelijk is in MijnReaal. Heb je vragen over je verzekering waarop je het antwoord niet vindt in MijnReaal? Neem dan gerust contact met ons op.

Account aanvragen

Wil je ook op elk moment toegang tot je verzekeringsgegevens? Kies dan net als Alex voor MijnReaal.