Verpande beleggings­verzekering

Heb je een hypotheek of lening waaraan een verzekering gekoppeld is? We noemen dit verpanding. Wil je weten wat je mogelijkheden zijn met een verpande beleggings­verzekering? Bekijk hier het filmpje voor meer uitleg.

Waarom geven we je deze informatie?

Als je verzekering gekoppeld is aan een lening, dan is het belangrijk dat je een paar dingen weet. Misschien denk je erover om je Reaal Beleggings­verzekering om te zetten of aan te passen. Hiervoor kun je verschillende redenen hebben. Misschien omdat er producten bestaan waarmee een bedrag opgebouwd kan worden tegen lagere kosten. Of omdat sparen beter bij jouw wensen en situatie past dan beleggen.

Wil je je beleggingsverzekering checken? Dat kan vanaf nu in MijnReaal. Daar vind je de voor jou vertrouwde Verzekeringscheck. Log hiervoor in op MijnReaal. Daarnaast vind je via deze website, de video en de brochure (pdf) meer informatie. Over de regels waarmee je rekening moet houden. Over de gevolgen voor het omzetten of aanpassen van je verzekering. En een lijst met vragen die je aan je adviseur kunt stellen. Zo ga je goed voorbereid het gesprek met je financieel adviseur in voordat je een beslissing neemt.