Werkscan

  • Verbeter je werkvermogen
  • Voel je fitter
  • Vergroot je werkplezier

Het doel van de Werkscan

Vraag je je weleens af of je het werk wel tot je pensioendatum volhoudt? Vind je het moeilijk om de zorg voor je kinderen met het werk te combineren? Of heb je lichamelijke klachten? Maak gebruik van de Werkscan en krijg inzicht in je werkvermogen. Blik op Werk ondersteunt Reaal Lijfwacht bij het aanbieden van de Werkscan.

Van de Reaal klanten die de Werkscan doen, komt 37% in actie om het werkvermogen te vergroten. Van de klanten die de Werkscan hebben gedaan én een gesprek hebben gehad met de arbeidsdeskundige gaat 74% aan de slag met het werkvermogen.

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Reaal? Dan mag je zonder extra kosten de Werkscan doen.

Werkscan

Werkscan

De 3 onderdelen

Online vragenlijst

Je vult de online vragenlijst in over je ervaring met je werk, loopbaan en gezondheid. Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 10 minuten.

Uitgebreid rapport

Je ontvangt direct een uitgebreid rapport over de hoogte van je werkvermogen. Inclusief adviezen op het gebied van gezondheid, loopbaan en werk-privébalans.

Persoonlijk gesprek

Je bespreekt, als je wil, het rapport met een arbeidsdeskundige van Reaal Lijfwacht. Samen bedenk je hoe je je werkvermogen verbetert en je werkplezier behoudt.

Werkscan

Samenwerking met Blik op Werk

Vertrouwelijk

Alleen jij ontvangt de uitkomsten van de Werkscan. Je kunt de uitkomsten bespreken met een arbeidsdeskundige van Reaal Lijfwacht in een Werkscangesprek. De uitkomsten zijn vertrouwelijk en vallen onder het beroepsgeheim van de arbeidsdeskundige. Hierdoor is je privacy gegarandeerd.

Wat kost de Werkscan?

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Reaal? Dan mag je zonder extra kosten gebruikmaken van de Werkscan.

Nuttige tips en informatie

Je werkvermogen is de mate waarin je zowel geestelijk als lichamelijk je huidige werk kan uitvoeren. Ter verduidelijking van het begrip werkvermogen heeft Blik op Werk het 'Huis van Werkvermogen' geïntroduceerd. Hierin zie je welke factoren invloed hebben op je werkvermogen.

Huis van Werkvermogen

Wil je de Werkscan doen? Vraag deze dan aan met het online formulier.

De uitkomst van het gesprek voldoet volledig aan mijn verwachting. Dit is waar ik behoefte aan heb. Ik voel me opgelucht, omdat ik steun ervaar bij een probleem op mijn werk.