Ondernemerschap

Als zelfstandige komt er veel op je af. Je moet soms belangrijke beslissingen nemen. En je hebt daarbij vragen of je staat voor een dilemma. Hoe ga je daarmee om?

Ondernemersadvies

Als zelfstandige kun je tegen belangrijke ondernemersvragen aan lopen, bijvoorbeeld over het starten van je bedrijf, over ondernemen en groeien of het voorkomen van een faillissement. Stichting Ondernemersklankbord helpt je hiermee. Je kunt je ondernemersvragen bespreken met ervaren oud-ondernemers, managers en specialisten uit het bedrijfsleven. Zodat je je doel beter en sneller bereikt.

Conflict

Het kan gebeuren dat je een probleem of conflict krijgt met je zakenpartner, een externe partij of binnen je maatschap. Of dat je het gewoon lastig vindt te communiceren met de mensen met wie je samenwerkt. Dit is heel vervelend. Zeker als het je bedrijf in gevaar brengt. Gelukkig biedt Ascender hulp. Je kunt namelijk een coachtraject bij hen volgen. Zodat je bijvoorbeeld weet hoe je in gesprek gaat en hoe je je daarop voorbereidt.

Regeldruk

Als je een eigen bedrijf hebt, wordt er vaak veel van je gevraagd en moet je veel regelen en organiseren. Reaal Lijfwacht biedt hiervoor verschillende oplossingen. Denk aan begeleiding bij regeldruk. Voor paramedici, zoals fysiotherapeuten, hebben we ook partijen die een deel van de regeldruk kunnen overnemen.

Bedrijfsthema's

Heb je andere problemen of vragen over het hebben van een eigen bedrijf? Zoals tijdsgebrek, onzekerheid over inkomen en opdrachten of de onderhandeling met opdrachtgevers? Ook dan staan we voor je klaar. We zoeken samen met jou naar een oplossing die het beste bij jou en je problemen past.

Ik had een conflict met een van de leden van de maatschap. Mijn coach bood mij zekerheid om het gesprek aan te gaan.

Reaal Lijfwacht

Goed om te weten

Samenwerking met gespecialiseerde partijen

We werken samen met verschillende partijen die je kunnen helpen. Wat je probleem of vraag ook is. Zij werken volledig onafhankelijk van Reaal. Reaal krijgt dus geen inzicht in de resultaten van een onderzoek of een eventueel (coachings)traject. De uitkomsten zijn vertrouwelijk.

Wat kost Reaal Lijfwacht?

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Reaal? Dan betaal je geen extra kosten voor de standaard diensten van Reaal Lijfwacht. Alleen bij maatwerk vragen wij een bijdrage in de kosten. Omdat we het belangrijk vinden dat je ook zelf investeert in je gezondheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Jaarlijks inventarisatiegesprek

Wil je dat wij je ieder jaar bellen voor een inventarisatiegesprek? Geef dit dan bij ons aan. Tijdens het gesprek stellen we je een aantal vragen om erachter te komen hoe je ervoor staat en vragen we of Reaal Lijfwacht iets voor je kan betekenen.

Contact

Het team van Reaal Lijfwacht is bereikbaar via lijfwacht@reaal.nl. Na ontvangst van je e-mail nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.