Ondernemerschap

Als zelfstandige komt er veel op je af. Je moet soms belangrijke beslissingen nemen. En je hebt daarbij vragen of je staat voor een dilemma. Hoe ga je daarmee om?

Ondernemersadvies

Als zelfstandige kun je tegen belangrijke ondernemersvragen aan lopen, bijvoorbeeld over het starten van je bedrijf, over ondernemen en groeien of het voorkomen van een faillissement. Stichting Ondernemersklankbord helpt je hiermee. Je kunt je ondernemersvragen bespreken met ervaren oud-ondernemers, managers en specialisten uit het bedrijfsleven. Zodat je je doel beter en sneller bereikt.

Ben je toe aan een volgende stap en wil je groeien als ondernemer en met je onderneming? En kun je advies gebruiken om dit succesvol en gestructureerd te doen? Kijk dan het Reaal Lijfwacht webinar terug. Of lees het artikel '5 tips om je onderneming te laten groeien'.

Webinar

5 tips om je onderneming te laten groeien

Ondernemerschap

Thema's waar we je verder mee helpen

Conflict

Het kan gebeuren dat je een probleem of conflict krijgt met je zakenpartner, een externe partij of binnen je maatschap. Of dat je het gewoon lastig vindt te communiceren met de mensen met wie je samenwerkt. Dit is heel vervelend. Zeker als het je bedrijf in gevaar brengt. Gelukkig biedt Ascender hulp. Je kunt namelijk een coachtraject bij hen volgen. Zodat je bijvoorbeeld weet hoe je in gesprek gaat en hoe je je daarop voorbereidt.

Regeldruk

Als je een eigen bedrijf hebt, wordt er vaak veel van je gevraagd en moet je veel regelen en organiseren. Reaal Lijfwacht biedt hiervoor verschillende oplossingen. Denk aan begeleiding bij regeldruk. Voor paramedici, zoals fysiotherapeuten, hebben we ook partijen die een deel van de regeldruk kunnen overnemen.

Bedrijfsthema's

Heb je andere problemen of vragen over het hebben van een eigen bedrijf? Zoals tijdsgebrek, onzekerheid over inkomen en opdrachten of de onderhandeling met opdrachtgevers? Ook dan staan we voor je klaar. We zoeken samen met jou naar een oplossing die het beste bij jou en je problemen past.

Reaal Lijfwacht

Goed om te weten

Samenwerking met gespecialiseerde partijen

We werken samen met verschillende partijen die je kunnen helpen. Wat je probleem of vraag ook is. Zij werken volledig onafhankelijk van Reaal. Reaal krijgt dus geen inzicht in de resultaten van een onderzoek of een eventueel (coachings)traject. De uitkomsten zijn vertrouwelijk.

Wat kost Reaal Lijfwacht?

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Reaal? Dan betaal je geen extra kosten voor de standaard diensten van Reaal Lijfwacht. Alleen bij maatwerk vragen wij een bijdrage in de kosten. Omdat we het belangrijk vinden dat je ook zelf investeert in je gezondheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Jaarlijks inventarisatiegesprek

Tijdens het inventarisatiegesprek stellen we je een aantal vragen om
erachter te komen hoe je ervoor staat en of Reaal Lijfwacht iets voor je
kan betekenen. We gebruiken hiervoor de capability benadering om in
kaart te brengen wat je belangrijk vindt in het werk en hoe je dit realiseert.

Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over Reaal Lijfwacht?
Het team van Reaal Lijfwacht is bereikbaar via het online formulier.

Na ontvangst van je gegevens nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.