Moeders in balans

  • Krijg meer energie
  • Verbeter je werk-privébalans
  • Haal meer uit jezelf

Verbeter je energiebalans

Moeder zijn vraagt soms een hoop energie. Vooral als je dit combineert met een drukke onderneming of praktijk. Hoe vind je de balans weer terug? Het programma Managing Mama’s Energie (MAM), onderdeel van HelloEnergy, kan je hierbij helpen. Door praktische tips word je geholpen je energie gedurende de dag beter te verdelen. Geen onhaalbare doelstellingen, maar met kleine stappen grote veranderingen realiseren.

Hoe werkt MAM?

  • Je doet een persoonlijke 'energy check' en krijgt inzicht in je eigen energiebalans.
  • Je gaat samen met een coach gespecialiseerd in moederschap en zwangerschap aan de slag met jouw persoonlijke energiecapaciteit. De gesprekken zijn gericht op verschillende onderdelen van leefstijl, zoals voeding, bewegen, ontspanning, carrière en werk-privébalans.
  • Je krijgt een Fitbit beweegmonitor. Met de Fitbit app monitor je onder andere het aantal beweegminuten en het aantal calorieën dat is verbrand en wordt de vooruitgang makkelijk bijgehouden.

Samenwerking met HelloEnergy

De coaches van HelloEnergy werken volledig onafhankelijk en vertrouwelijk. Reaal ontvangt dus geen informatie over je gesprekken met de coach en eventuele persoonlijke ontwikkelingen.

Wat kost deelname aan MAM?

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Reaal? En blijkt uit de intake met Reaal Lijfwacht dat MAM van HelloEnergy wat voor jou is? Dan mag je zonder extra kosten deelnemen aan het basisprogramma van HelloEnergy. Blijkt na gesprekken met je coach dat je behoefte hebt aan meer uren begeleiding? Dan vragen we je een deel hiervan zelf te betalen. Dit doen wij altijd in overleg.